The ORIGINAL AHA SERUM BY MIMI WHITE Grab it for P180 only! 💛 With intensive fruit acids 💛 Helps remove dead skin cells 💛 Get whiter skin with 3X AHA PLUS EXTRACTS 💛 The best formula for 5 years 🌸 safe and proven quality 🌸 no side effects #mimiwhite #mimiwhiteph #mimiwhitephilippines #mimiwhiteteamroyals #AHAserum #AHAbodyserum #whitenskin #whiteningserum #booster #whiteningbooster #exfoliateskin #moisturizingeffects #beautyph #skincareph #trendingserum #mimiwhiteantipolo #mimiwhite_antipolo #antipoloseller #authorizedseller #authorizedreseller #bestseller #no1bestselling #fdaapproved #instalike #autolike #likeforlike #like4like #follow #autofollow
0 0
KENAPA PAKAI CLEO CEPAT SANGAT CERAH! Ada bahan apa yang cepat cerah tu? Hanya ada 2bahan power dalam CLEO iaitu extra booster whitening ARBUTIN dan GLUTA. Mahall tu gluta 😱😱😱, Setelah 3ribu ketul dah terjual ni Alhamdulillah xde lagi yang alergik dengan cleo, yang alergik hilang dengan sabun cleo adalah. 😘 http://www.wasap.my/601125669510/cleo1 http://www.wasap.my/601125669510/cleo2 #cleosecret #whiteningbooster #skinrepair
2 0
✨✨Alhamdulillah feedback dr pgguna kdoll skincare💋 . 🌸 Kdoll skincare merawat: . 1.Kulit kusam 2.Jerawat 3.Jeragat 4.Resdung 5.Sunburn 6.Liang pori terbuka 7.Whitehead & blackhead 8.Parut jerawat 9.Lingkaran gelap bawah mata 10.Kulit kering 11.Kulit sensitif . 📣FREE POSTAGE🙌 . Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍 . For details:📲📲📲 Pm/Dm/Whatsapp (klik je link wsap di bio) sis nurul ☎0145144757 ☎0145144757 ☎0145144757 . #kdoll #kdo#kdollbeautyinal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #whiteningbooster #kdollmurah #kdollori #fattzura #kdollnegerisembilan #skincare #kdollkedah #kdolljohor #kdollselangor #kdollmelaka #kdollterengganu #kdollpahang #kdollperak #0145144757 #kdollkualalumpur #kdollsabah #kdollperlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #kdollskincare #kdollsarawak #kdollkelantan #produkputih #aurainsta #aurainstabatch17
3 0
Shazz Whitening booster Merawat kulit sambil mencerahkan kulit Kelulusan kkm KEBERKESANNYA MEMANG POWER ... Ada promosi Ramadan!! Rm38 Pos rm8sem/rm12ss WASAP 011-11430610 #perlakingmurah #daraanggunputihcollagen #daraanggunnyamnyamcollagen #nyamnyamcollagen #glowglowingmurah #glowglowingbaru #moo#moodrepublic #moodrepublic #glutacapsblister #slimrich #vitcglutaserum #vitcglutaserumbybsob #whiteningbooster #whiteningboostermalaysia
0 0
Shazz Whitening booster Merawat kulit sambil mencerahkan kulit Kelulusan kkm KEBERKESANNYA MEMANG POWER ... Ada promosi Ramadan!! Rm38 Pos rm8sem/rm12ss WASAP 011-11430610 #perlakingmurah #daraanggunputihcollagen #daraanggunnyamnyamcollagen #nyamnyamcollagen #glowglowingmurah #glowglowingbaru #moo#moodrepublic #moodrepublic #glutacapsblister #slimrich #vitcglutaserum #vitcglutaserumbybsob #whiteningbooster #whiteningboostermalaysia
2 0
Shazz Whitening booster Merawat kulit sambil mencerahkan kulit Kelulusan kkm KEBERKESANNYA MEMANG POWER ... Ada promosi Ramadan!! Rm38 Pos rm8sem/rm12ss WASAP 011-11430610 #perlakingmurah #daraanggunputihcollagen #daraanggunnyamnyamcollagen #nyamnyamcollagen #glowglowingmurah #glowglowingbaru #moo#moodrepublic #moodrepublic #glutacapsblister #slimrich #vitcglutaserum #vitcglutaserumbybsob #whiteningbooster #whiteningboostermalaysia
0 0
COMBO SET MURAHHH LAGI JIMATT . NAK KESAN PUTIH BERGANDA2 DENGAN CEPAT DAN SELAMAT? . Jom amalkan consume BOOSTER WHITENING + BW PREMIUM ni ❤ . Makan salah satu je dah bagus, kalau combine lagi la PUTIH MELEPAK DAN CANTIK KULIT! Jom la order cepat, stock terhad! . 😍BOOSTER WHITENING . 🌼Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata, Kulit jadi bersih/sihat . 🌸Memudarkan Parut . 🌼Mengecutkan Jerawat . 🌸Melembapkan Kulit . 🌼Kulit lembut like baby. 🌸Putih melepak dan pinkish . 🌼Nampak urat hijau . 🌸Buang toksin dlm badan . 🌼Mencerahkan bahagian celah2 . 🌸kulit kelihatan berseri dan pink . 🌼Menghilangkan flek2 hitam dan eyebag . 🌸Menegangkan kulit dan menghalus kan kulit . 🌼Melancarkan peredaran darah. 🌸Menguatkan kuku dan rambut juga boleh dicampurkan pada lotion dan krim muka . 🌼Dpt mencerahkan muka dan satu badan . . . 😍BOOSTER WHITENING PREMIUM . . ❤Kulit putih 10x ganda . ❤Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . ❤Mehilangkan parut lama . ❤Mengecilkan liang roma terbuka . ❤Merawat kulit dari dalam . ❤Mengecutkan JERAWAT. ❤Menyingkir kan toksin dlm bdn ❤Kulit gebu, lembap & pink ❤Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata ❤Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda ❤Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . ❤Mensekatakan tona kulit seluruh badan . ❤Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . ❤Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . ❤Boleh mencegah penyakit kanser . ❤Meningkatkan kesihatan jantung. . Eh ehh, ada PROMOSI la! Lagi jimat tau beli Set Combo ni, ada diskaun berganda2, cepat grab sekarang😍 . Whatsapp 📱 0107187313 cepat!!😘 . . . . .#boo#boo#boo#boo#boo#boosterwhiteningium #whi#whi#whiteningter #boosterwhitening #booster #whitening #put#putih #geb#gebu #fla#flawless #cer#cerah #pin#pinkish #sus#susuibu #boosterwhitening #dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong#whiteningbooster #boosterwhitening #booster #whitening #putih #gebu #flawless #cerah #pinkish #susuibu
4 0
Teriknya matahari pagi ahad ni. Dah makan macam macam. Makan banyak benda berminyak dan bergoreng. Tetiba jerawat naik kat muka. Siapa yang tak stress ? Kalau sis, sis pun gelabah haha ! . Haa sabun ajaib hijau ni lah yang membantu korang nanti. Untuk hilangkan jerawat kat muka korang tu. Agak agak muka dah berbelang sebab panas sangat dekat luar tu, sabun ni lah yang sental sampai hilang sunburn korang. . Bila cuaca tengah panas badan melekit lekit kan? sabun nilah yang bagi kulit jadi haluss gebus, hasil khasiat daripada Neem dan Aloevera menyebabkan kulit kering pun boleh terus lembut balik. Siap ada effect sejuk nyaman terus kat kulit badan. Besttt . Walaupun bersaiz sebiji tapak tangan, tak perlu nak takut cepat habis. Potong je 2 atau 4 jimat. Tahan sebulan mengikut cara penggunaan korang. Kecil kecil cili padi taw. Kecik bukan sebarang kecik. Kelebihan dia bukan calang-calang. Hebat weh . . Sambil sambil tu boleh consume TWC, detox badan untuk kempiskan perut. . Whtsapp 012-2303465 atau klik je link kat bio. Terusss ke whtsapp sis. . #thewhiteningcollagen #twckajang #twcbangi #twcserdang #twcserikembangan #detox #the#thesuriarosesng #thesuriaroses #kaj#kajang #ban#bangi #put#putrajaya #twcputrajaya #twcsuriaroses #kajang #bangi #putrajaya #serdang #upm #putihgebu #collagendetoks #viral #lemondetox #supplementkulitputih #supplementjerawat #supplementflawless #whiteningbooster #supplementmalaysia #belezzacollagen #produkpemutih #produkkecantikan #putihcantik
2 0