Hari Malaysia Sale . Sehingga 24hb . Malinja Songket Aura Klasik Debunga Kebarung Neesa Kebarung Puspa Kurung Pahang Bintang Songket . Rm90 😘 . ___ . Aurat Terpelihara Keayuan Terserlah . Hubungi #jejakajualbaju Whatsapp 📲+60145164512 Channel Telgram t.me/jejakajualbaju . . ___ . #baj#bajukurungn #bajukurung #kurungmodenmalaysia #kurungpeplum #dyxy #bajukurungmini #minikurung #malaysia #kurungmalaysia . #jamumalaysia #milkbooster #whiteningbooster #kainpasangmalaysia #bajubridesmaid #hantaranmurah #dianzvitamin #dropshipmalaysia #kainpasangcantik . #maalhijrah #ctdk #bahagiabukanbidaan #bawalmalaysia #aurainsta #sarawak #sabah #ajimaura #terapiinstagram #selangor
6 0
JERAWAT MALU SO DIA PUN KECUT DAN MENGHILANG . . Ni baru 3 hari, dah tak ketara. Kalau dah sebulan? Dua bulan? Tak rasa ke confirm hilang semuanya?. . Told ya, barang baru ni elok sangat. Estrak Neem dalam sabun mampu menghapuskan tok nenek bakteria yang ada. Pasal tu lah jerawat nak naik pun takut. Bila dah setiap hari pakai, dari muka penuh dengan 1001 masalah pun boleh jadi flawless heee. Tu belum gabung lagi dengan serbuk magik TWC. Kalau awak cuba konsisten dengan combo. Pergh, akak takut orang tak kenal lagi dah siapa awak siapa juliana evan😌 #putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bel#bellezacollagen #ramenchallenge #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
2 0
#Ingridients everShine . Sunscreen Acne Spf 15. . Pada umum nya pemakaian sunscreen tidak nyaman karena tekstur nya rata rata berminyak. Selain bikin kusam juga bisa sebab kan jerawat , berbeda dengan Day cream EverShine , sangat nyaman tidak berminyak super lembut dan sangat cepat meresap. Gak hanya membuat wajah mu makin cerah dari hari ke hari tetapi wajah mu akan terlihat lebih sehat dan glowing.😍 . . Kandungan inti nya antara lain : 1.CHAMOMILE Siapa yg gak kenal dg bunga ini selain cantik rupa nya juga banyak manfaat nya. Sebagai anti inflamasi itu sudab pasti jago nya bunga ini. Mencerahkan kulit,mengatasi mata panda,mempercepat penyembuhan luka,membuat kulit mu nampaknsehat dan bercahaya . 2. Tea tree oil Bahan sudah tidak asing lagi. Mengatasi jerawat tea tree jago nya karena mengandung tapernoid yg bertindak sebagai anti bakteri penyebab acne. Selain itu dapat melembakan kulit dan mencerahkan . 3. Hamamelis virgina Extract Mungkin kamu belum familiar dengan tanaman herbal yg satu ini nama lain nya which hazel khasiat nya banyak sekali . Membantu melawan jerawat,mengatasi sun burn,membantu mengatasi bekas luka,eksim. . 4. Aloevera Siapa yg gak kenal dg tumbuhan yg satu ini mengandung banyak vitamin A,C,E,protein,zat besi,b2 dan b6,kalsium,zat besi ,karbohidrat. Khasiat nya memudarkan bekas luka akibat jerawat yg meradang,melindugi kulit dari sengatan matahari,anti aging,mengecilkan pori2 dan banyak lagi . . Nah ini hanya segelintir ingridients inti dari chamomile day cream. Kandungan lain nya pun gak kalah hebat nya. . Nikmati premium class skincare dg harga bersabahat . #evershine #evershineskincare #eve#evershinebeautycare#evershineid #kecantikan#beauty #mas#masker #tip #lemon #cosmetik#skincare #beautycare #tipsmasker#infomaskerwajah#maskerwajah #mask #evershineofficial #evershinebeauty #skinbeauty #ski#skincarejunkie #skincarejunkie #whitening #whiteningbooster #whiteningph #creamwajah #creampemutih #skincarebpom #skincarekorea #lotionpemutih
4 0
🌺PEARL WHITENING BOOSTER🌺 Kapsul Pencerah Muka Badan🌺 . 👩Inginkan kulit yg cerah bersih..‼️ . ❌Tak perlu Injection Whitening..‼️Kenapa perlu sakitkan diri jika ada yg lagi mudah dan kesannya sama spt Injection Whitening‼️ . ❤Kurang dari sebulan je makan dah nampak hasilnya..Kulit nampak makin lembap,cerah,glowing..100% mutiara asli.. . Siapa Yang Perlu Mendapatkan Pearl Whitening Booster ? . ✔️Mereka yang inginkan kulit yang “flawless” dan berseri-seri ✔️Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk pencerah lain, tapi tak masih tidak berpuas hati dengan hasilnyaa ✔️Mereka yang akan bersanding tak lama lagi dan nak dapatkan kulit cerah dengan pantas & berkesan ✔️Mereka yang ingin mendapat perhatian dari orang sekeliling dengan perubahan warna kulit yang semakin cerah ✔️Mereka yang nak putih tapi takut untuk ambil suntikan pencerah . Bagaimana Pearl Whitening Booster Mampu Membantu Mencerahkan Kulit Anda ? . 🌺Produk ini mudah untuk digunakan. Tidak perlu bancuh & tak perlu kemam. Hanya perlu ambil 1 biji malam sebelum tidur dan diikuti selang 3hari utk pengambilan seterusnya. Kapsul ini akan bertindak mencerahkan kulit anda sepantas 5 hari . 🌺Dengan menggunakan Pearl Whitening Booster anda akan secara efektif dan secara mudah dapat menyelesaikan masalah kulit anda dengan: ✔️Merawat & mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori ✔️Memutih, mencerah, melembab dan menggebukan kulit seluruh badan. ✔️Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit ✔️Mengurangkan resedung & menghilangkan sunburn ✔️Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya ✔️Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural ✔️Memudarkan parut jerawat,memudarkan jeragat ✔️Sekatakan tona kulit tidak sekata ✔️Kulit semakin cerah dengan pantas.Ada pelanggan kami yang dah mula nampak kesan tak sampai 3 hari ✔️Perubahan Tona Wajah Menjadi Cerah dan sekata tanpa pengelupasan ✔️Boleh digunakan bersama produk-produk penjagaan kulit yang lain . . #kap#kapsulmutiara #whi#whiteningbooster #pemutihmukabadan #greencoffeemurah #greencoffeeviral #kuruscepat #ubatdietberkesan #ubatkurus #bakarlemakcepat #kuruscepatselamat #kapsulmutiara #whiteningbooster #whiteningboostermurah #bazarpaknilmurah #salesgilagila #munafik2
2 0
🌺PEARL WHITENING BOOSTER🌺 Kapsul Pencerah Muka Badan🌺 . 👩Inginkan kulit yg cerah bersih..‼️ . ❌Tak perlu Injection Whitening..‼️Kenapa perlu sakitkan diri jika ada yg lagi mudah dan kesannya sama spt Injection Whitening‼️ . ❤Kurang dari sebulan je makan dah nampak hasilnya..Kulit nampak makin lembap,cerah,glowing..100% mutiara asli.. . Siapa Yang Perlu Mendapatkan Pearl Whitening Booster ? . ✔️Mereka yang inginkan kulit yang “flawless” dan berseri-seri ✔️Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk pencerah lain, tapi tak masih tidak berpuas hati dengan hasilnyaa ✔️Mereka yang akan bersanding tak lama lagi dan nak dapatkan kulit cerah dengan pantas & berkesan ✔️Mereka yang ingin mendapat perhatian dari orang sekeliling dengan perubahan warna kulit yang semakin cerah ✔️Mereka yang nak putih tapi takut untuk ambil suntikan pencerah . Bagaimana Pearl Whitening Booster Mampu Membantu Mencerahkan Kulit Anda ? . 🌺Produk ini mudah untuk digunakan. Tidak perlu bancuh & tak perlu kemam. Hanya perlu ambil 1 biji malam sebelum tidur dan diikuti selang 3hari utk pengambilan seterusnya. Kapsul ini akan bertindak mencerahkan kulit anda sepantas 5 hari . 🌺Dengan menggunakan Pearl Whitening Booster anda akan secara efektif dan secara mudah dapat menyelesaikan masalah kulit anda dengan: ✔️Merawat & mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori ✔️Memutih, mencerah, melembab dan menggebukan kulit seluruh badan. ✔️Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit ✔️Mengurangkan resedung & menghilangkan sunburn ✔️Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya ✔️Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural ✔️Memudarkan parut jerawat,memudarkan jeragat ✔️Sekatakan tona kulit tidak sekata ✔️Kulit semakin cerah dengan pantas.Ada pelanggan kami yang dah mula nampak kesan tak sampai 3 hari ✔️Perubahan Tona Wajah Menjadi Cerah dan sekata tanpa pengelupasan ✔️Boleh digunakan bersama produk-produk penjagaan kulit yang lain . . #kap#kapsulmutiara #whi#whiteningbooster #pemutihmukabadan #greencoffeemurah #greencoffeeviral #kuruscepat #ubatdietberkesan #ubatkurus #bakarlemakcepat #kuruscepatselamat #kapsulmutiara #whiteningbooster #whiteningboostermurah #bazarpaknilmurah #salesgilagila #munafik2
3 0
🌺PEARL WHITENING BOOSTER🌺 Kapsul Pencerah Muka Badan🌺 . 👩Inginkan kulit yg cerah bersih..‼️ . ❌Tak perlu Injection Whitening..‼️Kenapa perlu sakitkan diri jika ada yg lagi mudah dan kesannya sama spt Injection Whitening‼️ . ❤Kurang dari sebulan je makan dah nampak hasilnya..Kulit nampak makin lembap,cerah,glowing..100% mutiara asli.. . Siapa Yang Perlu Mendapatkan Pearl Whitening Booster ? . ✔️Mereka yang inginkan kulit yang “flawless” dan berseri-seri ✔️Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk pencerah lain, tapi tak masih tidak berpuas hati dengan hasilnyaa ✔️Mereka yang akan bersanding tak lama lagi dan nak dapatkan kulit cerah dengan pantas & berkesan ✔️Mereka yang ingin mendapat perhatian dari orang sekeliling dengan perubahan warna kulit yang semakin cerah ✔️Mereka yang nak putih tapi takut untuk ambil suntikan pencerah . Bagaimana Pearl Whitening Booster Mampu Membantu Mencerahkan Kulit Anda ? . 🌺Produk ini mudah untuk digunakan. Tidak perlu bancuh & tak perlu kemam. Hanya perlu ambil 1 biji malam sebelum tidur dan diikuti selang 3hari utk pengambilan seterusnya. Kapsul ini akan bertindak mencerahkan kulit anda sepantas 5 hari . 🌺Dengan menggunakan Pearl Whitening Booster anda akan secara efektif dan secara mudah dapat menyelesaikan masalah kulit anda dengan: ✔️Merawat & mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori ✔️Memutih, mencerah, melembab dan menggebukan kulit seluruh badan. ✔️Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit ✔️Mengurangkan resedung & menghilangkan sunburn ✔️Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya ✔️Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural ✔️Memudarkan parut jerawat,memudarkan jeragat ✔️Sekatakan tona kulit tidak sekata ✔️Kulit semakin cerah dengan pantas.Ada pelanggan kami yang dah mula nampak kesan tak sampai 3 hari ✔️Perubahan Tona Wajah Menjadi Cerah dan sekata tanpa pengelupasan ✔️Boleh digunakan bersama produk-produk penjagaan kulit yang lain . . #kap#kapsulmutiara #whi#whiteningbooster #pemutihmukabadan #greencoffeemurah #greencoffeeviral #kuruscepat #ubatdietberkesan #ubatkurus #bakarlemakcepat #kuruscepatselamat #kapsulmutiara #whiteningbooster #whiteningboostermurah #bazarpaknilmurah #salesgilagila #munafik2
2 0
🌺PEARL WHITENING BOOSTER🌺 Kapsul Pencerah Muka Badan🌺 . 👩Inginkan kulit yg cerah bersih..‼️ . ❌Tak perlu Injection Whitening..‼️Kenapa perlu sakitkan diri jika ada yg lagi mudah dan kesannya sama spt Injection Whitening‼️ . ❤Kurang dari sebulan je makan dah nampak hasilnya..Kulit nampak makin lembap,cerah,glowing..100% mutiara asli.. . Siapa Yang Perlu Mendapatkan Pearl Whitening Booster ? . ✔️Mereka yang inginkan kulit yang “flawless” dan berseri-seri ✔️Mereka yang dah cuba bermacam-macam produk pencerah lain, tapi tak masih tidak berpuas hati dengan hasilnyaa ✔️Mereka yang akan bersanding tak lama lagi dan nak dapatkan kulit cerah dengan pantas & berkesan ✔️Mereka yang ingin mendapat perhatian dari orang sekeliling dengan perubahan warna kulit yang semakin cerah ✔️Mereka yang nak putih tapi takut untuk ambil suntikan pencerah . Bagaimana Pearl Whitening Booster Mampu Membantu Mencerahkan Kulit Anda ? . 🌺Produk ini mudah untuk digunakan. Tidak perlu bancuh & tak perlu kemam. Hanya perlu ambil 1 biji malam sebelum tidur dan diikuti selang 3hari utk pengambilan seterusnya. Kapsul ini akan bertindak mencerahkan kulit anda sepantas 5 hari . 🌺Dengan menggunakan Pearl Whitening Booster anda akan secara efektif dan secara mudah dapat menyelesaikan masalah kulit anda dengan: ✔️Merawat & mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori ✔️Memutih, mencerah, melembab dan menggebukan kulit seluruh badan. ✔️Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kulit ✔️Mengurangkan resedung & menghilangkan sunburn ✔️Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya ✔️Menjadikan kulit ‘glowing’ secara natural ✔️Memudarkan parut jerawat,memudarkan jeragat ✔️Sekatakan tona kulit tidak sekata ✔️Kulit semakin cerah dengan pantas.Ada pelanggan kami yang dah mula nampak kesan tak sampai 3 hari ✔️Perubahan Tona Wajah Menjadi Cerah dan sekata tanpa pengelupasan ✔️Boleh digunakan bersama produk-produk penjagaan kulit yang lain . . #kap#kapsulmutiara #whi#whiteningbooster #pemutihmukabadan #greencoffeemurah #greencoffeeviral #kuruscepat #ubatdietberkesan #ubatkurus #bakarlemakcepat #kuruscepatselamat #kapsulmutiara #whiteningbooster #whiteningboostermurah #bazarpaknilmurah #salesgilagila #munafik2
2 0
Suria soap ni untuk mencerahkan juga ke? . Oh tidak awak. Kalau nak putih cerah gebu tu, boleh cuba serbuk magik TWC. Si boolat hijau ni boleh diibaratkan sebagai doktor yang mampu merawat masalah kulit pada wajah awak. Akak tahu bahan terbaik apa yang ada dalam ni. Anf of course if awak rajin scroll feed, awak pun tahu resipi rahsia apa terdapat dalam sabun nu. Bukan setakat hanya nak claim best je, tapi akak pun pakai okay. Ai nak kulit sihat, lembut mulus dan plolesss je. So, sure sabun suria ni sabun terbaik akak pernah guna. 😆 . 🧀Merawat jerawat 🧀Memudarkan parut jerawat 🧀Mengecilkan pori muka 🧀Menghilangkan sunburn 🧀Menghilangkan blackhead/whitehead 🧀Mengembalikan kelembapan semula jadi kulit. 🧀Memudarkan jeragat 🧀Melindungi kulit dengan nutrien dan bahan antibakteria. 🧀Membantu mengawal pengeluaran minyak Sesuai untuk lelaki dan wanita. Sesuai untuk semua jenis kulit. #putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bel#bellezacollagen #ramenchallenge #thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
11 0