Since there are some new folk round these parts, let me take a minute to introduce myself. My name is Alexia 🙋🏻‍♀️ I’m born and raised in NYC, and still live here. I’m a non-trad pre-med student. I have my AA in liberal arts from my high school/early college (shout out to BHSEC), BA in ecological biology, and my MPH in epidemiology. Right before I started my masters in 2014, I got a job at a doctor’s office. At the time, I had no med dreams. I really wanted to focus on epi research. As I got deeper and deeper into the program, while also working in the office, medicine kept tapping my on the shoulder, and I kept shooing it away. Until finally, I got rejected from a research fellowship, and it sort of hit me. Medicine is what I’ve always wanted way deep down. So here I am. I’m finishing some pre-reqs as a non-degree now, and I am starting an amazing volunteer program for pre-meds in the fall at a hospital which provides patient care hours and research hours. I am so terrified by this whole process, and sometimes I want to crawl into a hole and not come out. At the end of the day, though, I know this exactly what I want, and I will do whatever it takes to get me there. This account is not always the most science-y or med related, but I hope to inspire at least one person with a pretty picture of a pretty thing. So, hi, hello, welcome, I hope you stay awhile. . . . . . #vsco #vscocam #vscophile #vsconewyork #nyc #newyork #newyorkcity #worklifebalance #premed #premedlife #premedstudent #premedmotivation #studymotivation #studygram #futuremd #mdtobe #journeytomedicine #medicalschool #hea#healthprofessionals #health #womeninmedicine #publichealth
64 2
я явно трачу слишком много денег на @starbucks ———————— #vsco #vscocam #vscousa #vsconewyork #sturbucks #sturbuckscoffee #coffee #coffeetime #matcha #macys #newyorker #newyorkcity #newyork_instagram
148 0
Друзья! Публично повторю: «Прилетайте в гости!». Скучаю по вам безмерно🙈 и хочу с вами так же разделить вот такие закаты!🤩Воспоминания долгих лет и видеозвонки греют невероятно, но душа требует upgrade 🙌🏻😉 Всех люблю🖤
72 10
Reminds of the scene in the movie Titanic where Rose comes down the stairs to meet with Jack.
19 1
good morning.
25 2
ABŞ-ın XX ƏSRDƏ DÜNYADA TANINMIŞ MUSİQİÇİSİ LEONARD BERNSTAYNDAN MUSİQİ HAQDA YADİGAR FİKİR ... #aztagram ,#ins#instaus> ,#instaus ,#azstagram ,#aze#azerbaijanlanguage ,#azerbaijan ,#unitedstates ,#quo#quotes ,#musician ,#musiciansofinstagram ,#leonardbernstein ,#quote ,#aboutmusic , #instanewyork ,#igersazerbaijan,#nyc,#wordsofwisdom ,#müdrik ,#söz ,#vscoazerbaijan ,#vsconewyork
22 3
Aku Cinta Kamu — Mana Buktinya? —————— Kita hobi banget minta bukti kalau seseorang sayang, cinta atau suka sama kita. Apakah benar demikian? Iya, ini namanya esektasi eh espektasi deng. Haha. . Padahal tahu gak sih kalau cara menunjukkan rasa sayang itu beda-beda? Kata Gary Chapman, ada lima bahasa cinta yaitu (1) acts of service, (2) words of affirmation, (3) quality time, (4) receiving gifts, dan (5) physical touch. . Ada orang-orang yang gak terbiasa mengucapkan “I love you” tapi mau tuh melakukan hal yang dia gak suka, buat nunjukkin rasa sayang. Ada juga yang kesannya “harus selalu berduaan” tapi jarang kasih hadiah, karena itu cara nunjukkin rasa sayangnya. . Nah, makanya harus pinter-pinter mengenal orang dan memahami karakter orang yang kita suka. Sering mungkin kita ribut karena kita maunya dia A tapi ternyata yang dia lakuin B. Mata ketutup karena menurut kita, “Gini nih cara yang benar untuk menunjukkan rasa sayang!” Padahal sih belum tentu sih ya. . Gak semua rasa cinta itu harus diungkapkan dengan kata-kata atau bunga, bisa aja hal-hal kecil yang membuat hari kita menjadi lebih baik. —————— #PerjalananRasa #vsc#vsco/a> #vscogram #vsco #vsconewyork #vscotravel #traveling #travelgram #speakeasy #KualaLumpur #bar
53 2