WOW..!!! Dewan berhawa dingin dan siap ada F.O.C. KAMBING GOLEK lagi!! Mesti rebut ni. #Repost @dalameventspace • • • • • . RM23,500 . Menu Tetamu – 80% nasi hujan panas/nasi minyak/nasi beriyani/nasi tomato (beras Basmathi). 20% nasi putih, ayam masak merah/ayam goreng berempah/daging masak hitam/daging beriyani, dalca sayur, papadom, pajeri nenas, buah oren, air kordial, air mineral. . Hidangan Pengantin – 2 set ayam golek, 2 set siakap sweet sour, 1 set udang panjat, 2 set buah- buahan. . Pelamin & Andaman – Pelamin 15’-20’, baju sanding L&P, aksesori L&P, 1x makeup, 2unit paying pengantin, 1 unit bunga tangan artificial, 1 unit pintu gerbang, red carpet, 6 unit flower stand, 1 set hiasan meja makan beradap, 2 unit kerusi pengantin makan beradap. . Kelengkapan Dewan – 27 unit meja bulat, 270 unit kerusi bersarung & riben, 1 set meja makan beradap, 2 set meja buffet, 2 unit meja doorgift, 1 set meja tea corner, 1 unit meja kek, 1 unit meja PA system, 3 set kanopi Arabian dengan scallop. . Fotografi – 1 fotografer, 1 sesi majlis bersanding, 1 unit album Kristal 8”x12” (20 mukasurat), 1 unit gambar 16R dengan bingkai. FOC – sesi outdoor, elegant album box, pen drive. . Kad Kahwin – 300 unit kad kahwin poskad (9”x4”), 2 unit bunting (2”x5”), 2 unit banner, 5 unit bunting penunjuk arah. . FOC – Teh tarik 400 pax, bubur pulut hitam 400 pax, kuih 2 jenis 400 pax, 1 unit kek 3 tingkat, kambing golek 15kg, pelayan sajian 10 orang, 2 unit VIP dome set, PA system, DJ, photobooth (Backdrop 8’ x 6’, decoration set, 1 unit meja, prop set, custom guestbook). . Kemudahan Dewan – Bilik persalinan, surau, wifi, ruang parkir. . #wedding #kenduri #kendurikahwin #majlis #majliskahwin #resepsi #nikah #sanding #tunang #bertunang #dew#dewankdisewa #dewanseremban #dewan #hall #weddingpackage #weddingplanner #weddingplannerseremban #seremban #negerisembilan #malaysia #eventspace #eventspaceseremban #eventspacemalaysia
2 0
##Repost @dal@dalameventspace • • • • • . Korang stil tengah survey kat mana nak bersanding 💑nanti??? . Ni yg Admin Nak share....kolaborasi dengan Nurin Wedding Planner @nurinmakeover 🗣 . Diorg ni dah 13 tahun dalam bisnes Ni, so don’t wori...suma kawtim baeeeekk punye 👍🏻👍🏻 dari makeup n buat wedg utk kita2 rakyat biasa ni....sampai la ke retisss, VIP and kerabat . Memang terbaik la 👌🏻 . Slot masih dibuka untuk September, Oktober, November dan Disember 👀 . Admin dengar bulan November dah nak full...better korg cepat2 . Sebab @dalameventspace bukan cater utk wedg je...ada yg dah book utk show n Konsert Tadika jugak 🎤🎸👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓...nanti ada plak yg gigit jari Sbb tak dapat date pilihan hati 😬 . Ok, sekarang cepat PM tepi. Nanti Admin cite lg 🤗 . p/s Admin pun boleh customize pakej ikut bajet korang tau 😉 jangan risau k...ofkoz kita berbelanja ikut poket sendiri...yg penting tetap nampak meriah utk kita kenang bila dah kerepot nanti 👵🏻👴🏻❤️ . #wedding #kenduri #kendurikahwin #majlis #majliskahwin #resepsi #nikah #sanding #tunang #bertunang #dew#dewankdisewa #dewanseremban #dewan #hall #weddingpackage #weddingplanner #weddingplannerseremban #seremban #negerisembilan #malaysia #eventspace #eventspaceseremban #eventspacemalaysia #
2 0
Code | CM 15 3 Layers (Nuts & Mix Maruku) Price | RM 2.40 500 pcs & above | RM 2.30 Size | L: 7 x D: 3 x H: 16 CM Custom Sticker Included - Order & Inquiry : 0122721968 (W'App) - ⚠️| ALL product images belong to us. Stealing or reposting our product images for selling purpose or own banefit are WRONG! - #sayajualmurah #doorgift #doorgiftmurah #sayajualdoorgift #sayajualonline #doorgiftkahwin #doorgiftideas #doorgiftunik #bazarpaknil #wedding #weddingfavor #doorgiftbajet #kahwin #engagement #doogiftselangor #pengantinsg #botolmurah #lokalah #sgwedding #nikah #tunang #bridetobe #kerjakahwin #malaywedding #doorgifttunang #doorgiftwedding #doorgiftexclusive #doorgiftjohor #biscuitchocolate #kacang
6 0
. . . . TitanGel memperkasakan senjata anda. Hasil penggunaan TitanGel 👉 Dalam seminggu saiz bertambah 1-2cm 👉 Dalam sebulan saiz bertambah 1-2inci 👉 Keras lebih keras dan lebih lama 👉organism makin padu 👉 Performance meningkat . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat #tahanlama #besar #panjang #padat #baazarpaknil #GambirEmas #produksuamiisteri #produklelaki #cod #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #promosi #tunang #pelamin #nakkahwin #sayanakkahwin #minyalintah #minyakbelacak #candyb #tit#titangel #titangeloriginal #titangel
3 0
. . . . TitanGel membantu abg2 diluar sana memuaskan isteri ketika di ranjang.😁 Hari2 pun boleh jadi malam jumaat😂😂 . Berminat? watsapp saya 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 📲+6012-3378157 . atau boleh click link watsapp di bawah gambar profile sy😁😁 . #kuat #tahanlama #besar #panjang #padat #suamiperkasa #suamipower #isterimelekatbro #isteripuas #isterisenyumpuas #baazarpaknil #GambirEmas #produksuamiisteri #produklelaki #barangbaik #cod #kl #kualalumpur #sayajual #sayajualmurah #promosi #tunang #pelamin #nakkahwin #sayanakkahwin #minyalintah #minyaksixtynine #minyakbelacak #candyb #titangel
1 0