Trip Hatyai 3H2M by bus RM299 Bakal berakhir bulan mac 2019 ini . Jom korang grab harga RM299 dari KL Sentral ini . . Sebab lepas 1 April 2019 harga dah RM349 tau ❗️ Ini bukan cerita tipu okay . Bukan strategy marketing tau . Ini betul betul . . Jom siapa nak harga RM299 whatsapp sis ye . WA 0182804390 atau klik link dekat BIO . . #teamcaravanserai #teamcaravanseraiholidays #tbmaa #pakejbajet #tripberbaloi #letsgotripmurah #hatyai #foodhunting #travelbajet #kakitravel
0 0
MAKANAN OUTDOOR & TRAVEL PALING MUDAH, CEPAT & LAZAT 🤤😋 . "Senang, memudahkan kerja kita, masak pakai air mineral jaa. Terus boleh makan, sedap pulak tuu" - cik miss . Tak perlu microwave, tak perlu air panas, hanya guna air paip sahaja (atau apa-apa sahaja jenis air), anda dah boleh makan Nasi & Rendang panas-panas di luar negara atau di punjak Gunung 🤤😋 . . Wowww canggih betul teknologi zaman skrg ! Korang dah tak perlu susah-susah masak air atau cari air panas/microwave time Hiking atau Travel..korang bawa je SELF-HEATING MEAL ni ! Confirm 💯 puas hati 😎 . . Haaa. Tunggu Apa lagi Dapatkan Sekarang Sementara TENGAH OFFER NIE. 👇 . . Dapatkan Disini 👉 Klik LINK di Bio Profile IG - @travelmeals . COD SHAH ALAM POS SELURUH MALAYSIA. . Call or Whatsapp : 6011 1013 1001 . https://wa.me/601110131001?text=TRAVELMEALS . . “TravelMeals. You Can Eat Anytime Anywhere 😋” . . . #travelmeals #outdoormeals #mag#magicmeals #hungreat #YouCanEatAnytimeAnywhere #easymealstoyou #MasakGunaAirSejukJerr #readytoeat #anywhereanyitime #mal#malaysianfood #travelmealsbuddies #malaysiabackpackers #makanantravel #malaysiatraveller #backpackersbuddies #backpackersbuddiesmalaysia #malaysianfood #gopromy #gopromalaysia #wanitagunung #pendakihijabers #magicmeals #kakijalan #maluapabossku #malaysiantravellers #trip2019 #kakihiking #kakigunung #kakitravel #travelbajet
5 0
MAKANAN OUTDOOR & TRAVEL PALING MUDAH, CEPAT & LAZAT 🤤😋 . "Senang, memudahkan kerja kita, masak pakai air mineral jaa. Terus boleh makan, sedap pulak tuu" - cik miss . Tak perlu microwave, tak perlu air panas, hanya guna air paip sahaja (atau apa-apa sahaja jenis air), anda dah boleh makan Nasi & Rendang panas-panas di luar negara atau di punjak Gunung 🤤😋 . . Wowww canggih betul teknologi zaman skrg ! Korang dah tak perlu susah-susah masak air atau cari air panas/microwave time Hiking atau Travel..korang bawa je SELF-HEATING MEAL ni ! Confirm 💯 puas hati 😎 . . Haaa. Tunggu Apa lagi Dapatkan Sekarang Sementara TENGAH OFFER NIE. 👇 . . Dapatkan Disini 👉 Klik LINK di Bio Profile IG - @travelmeals . COD SHAH ALAM POS SELURUH MALAYSIA. . Call or Whatsapp : 6011 1013 1001 . https://wa.me/601110131001?text=TRAVELMEALS . . “TravelMeals. You Can Eat Anytime Anywhere 😋” . . . #travelmeals #outdoormeals #mag#magicmeals #hungreat #YouCanEatAnytimeAnywhere #easymealstoyou #MasakGunaAirSejukJerr #readytoeat #anywhereanyitime #mal#malaysianfood #travelmealsbuddies #malaysiabackpackers #makanantravel #malaysiatraveller #backpackersbuddies #backpackersbuddiesmalaysia #malaysianfood #gopromy #gopromalaysia #wanitagunung #pendakihijabers #magicmeals #kakijalan #maluapabossku #malaysiantravellers #trip2019 #kakihiking #kakigunung #kakitravel #travelbajet
4 0
"PAKEJ BANDUNG 4D3N RM 244" pakej termasuk : * transport all in 4 hari * hotel 3* utk 3 mlm * breakfast 3x pakej x termasuk : * tiket flight * insurance travel * fee entrance * makan +6282126520303 info/booking www.tripbandungmurah.com #Ryoholiday #tri#tripbandungmurah #muslimtourbandungmurah #pakebajet #cutibajet #tripjogja #jogjamurah #pakejjogja #cutijogja #pakejbandung #cutibandung #travelbajet #pakejmuslim #cutimurah #pakejsurabaya #pakejbromo #sewakeretabandungmurah #keretasewabandung #supirbandung #travelagen #ejenbandung #bandungmurah #tripjakartabandung #makanhalal #tripmampubeli #tripmampupergi #percutianmurah #maribercuti #tripbandung #tripbandung2019
4 0
Wake up every morning with the taught that something wonderful is about to happen. . . Assalamualaikum & good morning 😍 . . p/s : nie gambar trip korea baru nie😀😀😘.. mmg ohsem bossku😍😆 . . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamaisyah #travelereasy #travelereasyquotes #morning #positivevibes #travelmore #backpakersstyle #kakitravel #kakijalanmalaysia #foodhunter #pakejpercutianmurah #travelbajet #pakejmurahkorea #winter #summer #spring #tripkorea #streetfood #nam#namdaemunmarket #namdaemun #TripPercutianMurah #myeondong
7 0
Klik di sini untuk maklumat lanjut tentang pakej Iran yang kami tawarkan: http://www.ziarahharmoni.com/group/iran/8days-6nights-historical-iran-206/ Tarikh perlepasan: 22-Sep / 19-Oct / 23-Nov / 14-Dec Ayuh singkapi sejarah negara Iran bersama Ziarah Harmoni! Untuk pertanyaan, boleh hubungi kami: Tel: 03-2142 9266 / Whatsapp: 012-656 3314 / Emel: [email protected] anda boleh terus Whatsapp kepada kami dengan klik link di bawah: http://www.wasap.my/+60126563314 #ziarahharmoni #mal#malaysianharmony #travel #holiday #wanderlust #packagedholiday #cheapholiday #pakejmelancong #pakejmurah #pakejmuslim #muslimtravel #jomtravel #travelmurah #jalanjalan #mat#mattafair #mattafair2017 #makanangin #travelbajet #bajettravel #malaysianharmony #12fly #ZHtraveler #halaltravel #mattafair #mattafair2019 #iran #nasiralmulkmosque #mosque
9 0
MASALAH LELAKI BIASA KAT PERUT ..lemak naik kt situ banyak🤰🏻 . Tapi perempuan pon ramai 😅😅tak kahwin lagi org tanya dah pregnant ke? 🙄 Sentap wei...lemak-lemak berkumpul di perut dan hanya dengan diet sahaja boleh Kempiskan perut. . Tahniah uncle romeinor dari Singapura lost 12.4kg part perut paling ketara😍🖐🏻. Usia bukan penghalang untuk dapatkan berat ideal dan tubuh yang sihat!! Yang muda bila lagi? . . Coach Rina 0193907908 @zamrina_man #kurustanpaberlapar . . #zamrina_man #bajubesarmurah #simplediet#travelbajet#travelfamily #travellog #malaysiaairlines #tanyalahustaz#kurusdarirumah #herbalife#tipskurus#dramasangat #jomkurus#tipsdiet#noradanish#cochonline #jubahcantik#igersmalaysia #lemakperut #kualalumpur#astrowarna #muamalaysia #pujaanhatikanda #easymealprep #nakkurus #jubahsouq
5 0