Shijoni disa Stika KrikKrak gjatë kohës që punoni. Të shëndetshme dhe ushqyese. I gjeni në dyqanet KrikKrakShop dhe nën logon e KrikKrak pranë çdo marketi në të gjithë rajonin. #krikkrak #stika #pistachio #frutatethata #driedfruit #nuts #produkteshqiptare #cilesi #tirana #albania
1 0