Mos Harroni : Ne e kemi krijuar edhe një pjesë enkas për tifozët tanë dhe këtë pjesë e quajmë Këndi i tifozëve(#Tifosi) ç'do tifoz mundet të na dërgon fotografi dhe fotografit më të mira i postojmë dhe i ruajmë tek #Tifosi. 💋 ⚫️🔵 ⚫️🔵 #110 #centodieci #inter #intershkup #tifosiinteristi #tifosineroazzurri #forzainter #fcim #pazzainter #amala #interforever #interiscoming #èpartedite #fcish #facebook #instagram #twitter
15 0