Not the greatest game in the world today but three points is three points💪🏻💪🏻 #utmp #bet365 #foo#football #championship #nofilter #saturdayafternoon #stokecity #stokecityfc #footie #football #thepotters #getoutside #osmaps
17 1
Ketemu brader mr @aum@aumkubs , sesama gitaris ngobrol seputaran manggung, saling berupdate band masing2, gimana klo kuburan @bandkuburan saat perform dan gmn performnya @thepottersindonesia saat ini, .. Angga: Knp pake topeng ala ala band kiss kang? Aum: konsepnya bukan niru kiss bro, tp konsep kita tuh super hero, abis jd hero trs org gak tau muka kita, tp sbenernya kita terinspirasi dari acara Ria Jenaka TVRI ... .. 😑 .. Fix... mulai hari ini gw jadi kuncen dan kuncin deh kang, hahha .. Sehat2 terus kang @aumkubs Salam c aminor d minor ke g ke c lagi.... .. #viral #news #ingatkahkita #sound #band #gigs #radio #tours #anggathepotters #spektamerah #follow #mus#music/a> #music #art#artis> #the#thepottersgigs #event #anggarinzanie #anggajendral #live #guitars #kittylive #thepotters #beritahutentangmu #kuburan #indonesia #bigo #song #performance #streaming #artis
86 2
my long lily evans appreciation post. yes I’ve posted this before also but I needed to post it again okay?? i didn’t sleep at all, mostly in anticipation of this trailer. i really don’t know what to do now. I have to wait so long oh my god. I’m going to try and distract myself with other things. i think watching it constantly for over 2 hours was enough to get it out of my system (I’m not joking I actually did that) but I know I’m gonna be getting messages all day that are going to push me back in 😬😬😭 Today’s Shoutout: @le_proffessional_nerd 💙💙 HOTD: RDJ MAN. HE’S GOING TO BE DREAMING OF HER 😭😭😭 ⚡️ ⚡️ ⚡️ #siriusblack #remuslupin #wolfstar #jamespotter #lilypotter #jily #peterpettigrew #marauders #padfoot #moony #thepotters #prongs #lilyevans #muggleborn #wormtail #mudblood #ootp #orderofthephoenix #harrypotter #harrypotterau #hp #hpships #tumblr #textpost #maraudersera #marauderstextpost
409 3
Naek gunung jalannya rata, Lewat kali harus pake sampan Klo uda pake kacamata, cuma aku yg paling tampan ✌🏻😂 #nikothepotters #nikoyulian #drums #drummer #drumming #checksound #thepotters
63 5