🌺 ISetan Raya Fashion Week @Isetan KLCC 🌺 Temui #TeamSK di Isetan KLCC. Pelbagai promosi dan produk baru keluaran Siti Khadijah sempena menyambut Aidilfitri. . Tarikh: 28 - 30 Mei 2018 Masa: 10am - 10pm Tempat: Event Hall Level 2, ISETAN KLCC Hotline SK : 010 600 0864 Website SK : www.sitikhadijah.com Lambang Cinta Abadi #Telekung #TelekungSK #TelekungSitiKhadijah #ISETAN #KLCC
0 0
🌺 ISetan Raya Fashion Week @Isetan KLCC 🌺 Temui #TeamSK di Isetan KLCC. Pelbagai promosi dan produk baru keluaran Siti Khadijah sempena menyambut Aidilfitri. . Tarikh: 28 - 30 Mei 2018 Masa: 10am - 10pm Tempat: Event Hall Level 2, ISETAN KLCC Hotline SK : 010 600 0864 Website SK : www.sitikhadijah.com Lambang Cinta Abadi #Telekung #TelekungSK #TelekungSitiKhadijah #ISETAN #KLCC
1 0
Assalam, Preorder batch 31/5 telah buka. Sesiapa yang nak order untuk raya masih sempat lagi ye. Boleh submit order sebelum 31/5. Dan ETA pada 5/6/18 so masih sempat lagi order untuk raya. #duckscarves #duckscarvesvietnam #arianivietnam #tel#telekungsitikhadijahnam #telekungsitikhadijah #telekungnaelofar #duckinner
0 0
Dah ada tudung raya? . Nak pakai turban naelofar tapi mahal? . Nak pakai duck lattice tp xmampu?. . Nak pakai shawl ariani ala2 bella dally tp harga cekik darah? . Jangan risau kami adalah penyelesaiannya kepada kegusaran dan keinginan anda!!!! . JOM PREORDER GUYS😵😱😉 . #inspiredduckvietnammurah #inspiredarianimurah #inspiredbokittahijabmurah #inspiredbelofaturban #inspiredinstantlaylaariani #inspiredarianihijab#inspiredarianiinstant #koleksitudungrayamurah #inspirednaelofarmurah #inspiredshawleyelashmurah #shawlsatinsilkmurahpremium #shawlmattesatinsilk #telekungsitikhadijah #telekungterawihmurah #telekungrayamurah2018 #shawllatest2018 #koleksiraya2018murah #inspiredbokittachic #inspiredbokittavoilamaxi #inspiredbokittakids
29 0
Dah ada tudung raya? . Nak pakai turban naelofar tapi mahal? . Nak pakai duck lattice tp xmampu?. . Nak pakai shawl ariani ala2 bella dally tp harga cekik darah? . Jangan risau kami adalah penyelesaiannya kepada kegusaran dan keinginan anda!!!! . JOM PREORDER GUYS😵😱😉 . #inspiredduckvietnammurah #inspiredarianimurah #inspiredbokittahijabmurah #inspiredbelofaturban #inspiredinstantlaylaariani #inspiredarianihijab#inspiredarianiinstant #koleksitudungrayamurah #inspirednaelofarmurah #inspiredshawleyelashmurah #shawlsatinsilkmurahpremium #shawlmattesatinsilk #telekungsitikhadijah #telekungterawihmurah #telekungrayamurah2018 #shawllatest2018 #koleksiraya2018murah #inspiredbokittachic #inspiredbokittavoilamaxi #inspiredbokittakids
22 0
Dah ada tudung raya? . Nak pakai turban naelofar tapi mahal? . Nak pakai duck lattice tp xmampu?. . Nak pakai shawl ariani ala2 bella dally tp harga cekik darah? . Jangan risau kami adalah penyelesaiannya kepada kegusaran dan keinginan anda!!!! . JOM PREORDER GUYS😵😱😉 . #inspiredduckvietnammurah #inspiredarianimurah #inspiredbokittahijabmurah #inspiredbelofaturban #inspiredinstantlaylaariani #inspiredarianihijab#inspiredarianiinstant #koleksitudungrayamurah #inspirednaelofarmurah #inspiredshawleyelashmurah #shawlsatinsilkmurahpremium #shawlmattesatinsilk #telekungsitikhadijah #telekungterawihmurah #telekungrayamurah2018 #shawllatest2018 #koleksiraya2018murah #inspiredbokittachic #inspiredbokittavoilamaxi #inspiredbokittakids
1 0
Abang ni pun pilih leyna uolss. . "Memang lena sesuai dengan namanya #Leyna. Gebu, selesa dan nyenyak dengan Leyna" - Kak Yani . Haaa sampai macamtu sekali Leyna punya penangan. . Korang nak suprise hari ibu ke, birthday ke anniversary kat mak ayah/mertua ke sesuai sangat. Tiap kali nak tidur terbayang je kat korang 😉 . Bulan mei ni bukan hari ibu je, hari guru pun ada. . Ada yang mak-mak prihatin kadang bagi bantal #ley#leyna ni kat cikgu yang susah payah ajar anak dia sampai pandai. Sebagai penghargaan katanya. . *1-31 Mei 2018 ada contest taw. Korang beli 4 biji je, dah lah dapat diskaun kaw-kaw pastu berpeluang untuk menang rantai dan loket percuma pulak tu 💖 . Best kan boleh pakai atau bagi kat insan tersayang 😋 Nak order ----> (0199678452) link ada di bio. Postage setiap hari. READY STOCK. #ctdk #neelofa #bazarpaknil #telekungsitikhadijah #bondaintan #alhamdullilah #syukur #postage #citylink #makeuptutorial #taksakittengkuk #tidurberkualiti #bantal #leyna #bantalleyna #bantallembut #bantalgebu #bantalhotel #bantalmewah #hargamampumilik #fattzura #uqashasenrose #almynadia
6 0
Tips Kekal Cergas Sepanjang Ramadhan Berpuasa di bulan Ramadhan memerlukan aktiviti yang seimbang antara waktu siang dan malam. Pengurusan masa dan waktu tidur perlu diatur dengan betul supaya tubuh kita tidak mengalami stress dan menyebabkan masalah kesihatan. _ #Telekung #TelekungSK #TelekungSitiKhadijah #TipsRamadhan
31 0