❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
3 0
.❤️Apa yg Best tentang Seri Zahra? ======================= ● Material yg digunakan dari material silky cotton. ● Teksturnya lembut, licin dan sejuk ● Warnanya putih nila ● Materialnya tidak berkedut ● Tidak berbulu walau dibasuh berkali2 ● 100tidak nampak bayang kulit tetapi tak tebal tau. Kita kan duk umah pakai baju lengan pendek so telekung ni mmg sesuai sgt 😊 ● Double lining hingga paras bwh dada. ● Sulam yg exclusive selebar 5'- 7' ● Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau ● Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum. ● Penyelesaian utk kakak2 yg tinggi. Kain mmg labuh 57' lebar kain 32'. So kekakak yg tinggi ala2 model boleh beribadah dgn confident ● Ukuran telekung → labuh telekung dari aras kepala 50' termasuk sulam. Ukuran dari bawah dagu 37' termasuk sulam. ● Sesuai utk ketinggian 152cm dan ke atas. ● Terdapat pilihan renda yg cantik2 putih, pink, biru, purple, light brown, green, turqoise, black,taupe grey ● Sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. ======================= #telekunghannamirae #telekungumrah #telekungraya #telekunghaji #telekungsulam #han#hannamiraeexclusive #kainsembahyangwanita #tel#telekungcantik #muslimah #telekungekslusive #telekungwarna #telekungmewah #telekunglace #telekungputih #telekungsolat #telekunglawa #hannamiraecollection #hannamirae #telekungcantik #tel#telekungviral2018 #telekungviral #telekunglabuh
2 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0
Telekung renda . Material: korean lcyra Saiz: Free saiz Harga: RM50 . Berminat, whatapps 011-16194886 . . #tel#telekunga #telekung #telekunglycra #telekungraya #telekungmurah
0 0