Malam ni nak belanja pic bilik kat Korea.. Aummmmm.. Tengok pun cam best.. Kalo join trip lagi la heavenπŸ€—πŸ€— . Harga pakej dah termasuk tiket flight pergi & balik😍 . . PAKEJ : SEOUL KOREA 5D4N | BACKPAKERS STYLE WITH FLIGHT . MUSIM LURUH! MUSIM LURUH! MUSIM LURUH! . 12-16 Oct 2019 19-23 Oct 2019 26-30 Oct 2019 . (DEWASA) : RM 3199 / PAX (CHILD 03-12 THN) : RM 2599/ PAX DEPOSIT : RM350 SEORANG . Wasap Aten 018-9694873 utk details . . #agenttrustedBKH05-046 #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #tripkoreamurah #pakejkoreamurah #autumninkorea
1 0
*FEEDBACK TRIP SINGAPORE 15-16 FEB* . https://www.wasap.my/60193378349 . #bahterakembaraholiday #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #pakejdaytripmurah #pakejcutibudget
3 0
Ya xla murah mna pun.. Sbb fix price sja, bkn promo final call.. Tapi jimat Rm50 tiap sorg juga lah..Rugi ka untung?? . Paling sis suka dpat customer mcm ni terus payment , cepat payment cepatlah dapat "Booking Number" senang kerja sis.πŸ˜€πŸ˜€ . Pm pm saja ya bosku, bosmu, bosnya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . πŸ“±Boleh pm sis di 0143751223 atau boleh klik link dkt bio #promofixprice #airasia #trustedagent #tiketmurahairasia #BahteraKembaraHolidays #promotix #antiscam #antiscammer #teambahterakembaraholidays #ibutravelandtours
159 0
C E R I T A K O R E A . . Ada yg tanya kat korea duduk hotel atau homestay dan sis pun kasi la gambar bilik ini dan sis tanya nak duduk bilik macam mana πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ€› . . Nampak x situ,lengkap hotel dalam bilik ada bilik air dan peralatan macam kat rumah sendiri πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Yang bestnya kalau bawa baju boleh cuci dan jimat cash utk beli air mineral boleh la refill air sampai kembung πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . . Btw Pakej Korea Musim Luruh Ada nak follow x ??? . . Kredit by CTM #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #teamhairul #agentsahBKH05-051
1 0
Hai orang pinang apa habaq ??? . Jom pi singapore,kita buka 1 bas Dari pinang naik kat stadium batu kawan . Pakej kita dah termasuk pengankutan + tour guide dan dapat free sarapan pagi Lagi tu.. . Tunggu apo lgi jom pi singapore Berminat 0183137295 . . #singapore #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #redang #pulauredang #pakejpulauredang #pakejlangkawi #langkawi #bercuti #pakejmurah #pakejbajet
2 0
Pulau-Pulau Malaysia. Planning on bercuti ke pulau? Here some pulau yg TERfamous. . Pulau Perhentian, kalau taknak stay kita ada yg daytrip punya RM125. . . Yang berminat, boleh tekan link di bio @kakitravel4u untuk whatsapp . #kak#kakitravela> #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #pakejpercutianmurah #pakejbajet #kakitravel #travelmurah #travelbajet #jomcuti
9 2
Waduh abang sama kakak seronok bergambar kat Jogja.. πŸ˜‚ - Korang bila lagi nak posing macam diaorang??πŸ˜‰. . Mahu ke sana? Ayukkk komen NAK😍😍 tak pon wassup je terus Info & Booking : WhatsApp/ : www.wasap.my/60176365524 . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejtravel #jommelancong #cuticuti #bercuti #pakejmurah #pakejbajetjogja
1 0