COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispcheras #parut #sulambedak #carbonlaser
1 1
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispcheras #parut #sulambedak #carbonlaser
2 0
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispcheras #parut #sulambedak #carbonlaser
1 0
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser
2 1
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser
1 0
#PILIHanrayaMBH tahun ni lebih meriah sebab ada Facial terbaru iaitu SILworm Facial dengan harga paling murah iaitu RM 1 jer!!! Tapi……..yang specialnya rawatan ini bukan hanya sebab harga tak masuk akal RM 1 yang akan kami buka pada 26 Mei ini, tetapi pada keunikan rawatan ini sendiri…. Unuknya rawatan ini kerana ia menggunakan kepompong ulat sutera untuk merawat kulit wajah. Khasiatnya datang dari serbuk protein yang terdapat di dalam serat sutera iaitu di gelar “Sericin”. Sericin ini dipercayai mampu mengekalkan tahap kelembapan pada kulit. Tanpa kita sedar, sejak dulu lagi pengusaha kecantikan menggunakan protein ini di dalam produk penjagaan wajah. Selain itu, kepompong original ulat sutera juga digunakan sebagai bahan untuk pengelupasan kulit dan ia berkesan untuk menjadikan kulit lebih licin dan lembut. Teruja tak nak try? Datang ke mana-mana cawangan MBH pada Sabtu ini, 26 Mei 2018, buat pembelian paling minimum RM350 dan korang layak dapatkan facial ni pada harga RM 1 saja!!! Untuk maklumat lanjut hubungi Cikyam di talian 012-8945580 <3 #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispbangi #parut #sulambedak #carbonlaser
1 0
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi Lia di talian 0139066765 (Ira) #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispashahalam #parut #sulambedak #carbonlaser
2 0
COUNTDOWN TO THE MOST SPECIAL EVENT in MBH Medispa..!!! . . #PILIHanrayaMBH..!!!! Open day utk kempen lelong raya MBH tinggal dua hari je lagi ni……. 26-5-2018 26-5-2018 26-5-2018 . Kami ada kombo promosi yang kami datangkan dalam pakej “PETI RAYA”..TERHAD untuk SATU hari jer..!! • Combo Nasi Impit RM599 = 7 rawatan + 1 produk • Combo Ketupat Daun Palas RM899 = 8 rawatan + 2 produk • Combo Lemang Cicah Rendang Ayam RM899 = 7 rawatan + 2 produk • Combo Dodol Raya RM1299 = 8 rawatan + 3 produk • Combo Soto Dengan Sambal Kicap RM1299 = 6 rawatan + 3 produk Kesemua rawatan yang kami kombokan ni adalah rawatan “HOT SELLING” tahun lepas…. Jadi sangatlah berbaloi-baloi, boleh kongsi beli dengan kawan-kawan, sedare mare… <3 Untuk maklumat lanjut hubungi Lia di talian 0139066765 (Ira) #ramadan2018 #pilihanrayaMBH #pru14 #silkwormfacial #newfacial #tv3 #abangnaktegur #babyshima #fattahaminz #missfazura #pinjamkanhatiku #sepahtureunion #pengabdisetan #fattzura #mawarraf #permatahati #taktuntuang #sweetdara_kakkm #amouracosmetics #marykaymalaysia #mbh #dermapen #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhmedispashahalam #parut #sulambedak #carbonlaser
0 0