NYC: When you fancy a burger 🍔 but want to feel somewhat healthy, @eatbychloe is the natural fast-casual vegan choice. Here with the guac burger and baked sweet potato fries - not as crunchy but tasty and healthier I guess. . . . . . #burger #guacamole #sweetcorn #vegan #sweetpotatofries #beetsauce #bychloe #fastcasual #healthy #veganfood #midtown #nyc #madforthreeNYC
12 0
Lunch🥙 feel like these cold days make me so hungry! 2 syns for mayo. - - #lunch #lunchideas #jacketpotato #tuna #sweetcorn #salad #freefood #protein #speedfood #syns #fillingfood #slimmingworld
3 0
Another tuna baked tattie 😋😋😋 #tuna #bakedpotato #tattie #sweetcorn #cheese #fuckit #itsdelicious #lunch #filling #yumm
0 0
⭐DINNER⭐Potato Salad with Chicken and Turkey Bacon, Fresh Salad Tomatoes with Basil & Quinoa with Edamame Beans, Red Peppers, Spring Onions, Avocado and Sweetcorn 🍅826 calories - 88C/33F/44P 💛 #iifym #macros #intermittentfasting #onemealaday #omad #dinner #potatosalad #potatoes #chicken #turkeybacon #saladtomatoes #basiltomatoes #quinoa #edamamebeans #redpepper #springonions #avocado #sweetcorn
9 0
Trust me I always crave for these. Sharing my favourite frame today. In frame : Brownie Shake, Cappuccino, Sweet Corn Place : @bluemug_kolkata Your visit to the place will never disappoint you. . . Follow for more updates : @the@the_kolkatan_foodie @the_kolkatan_foodie . . #cappuccino #cappuccinoart #brownie #shake #bro#brownies #brownies #corn #sweetcorn #cornsnake #foodporn #foo#foodgramh #foodgasm #foodgram #instafoods #instafoodgram #instafoodie #foo#foodiegram #foodie #foodie_munchies #foo#foodblog #foodblog #igers #igfoodporn #cafe #instacafe #instaclick #likeforfollow #likeforlike #followforfollow #foodzpah
61 8
ของโปรด ทานเพลินๆแก้อยากขนมหวาน ต้มกับน้ำเดือดผสมนมถั่วเหลืองกับเกลือนิดหน่อย หอมๆรสชาติดีค่า // Sweet Corn Snacking 🌽🌽🌽
17 1
Ya allah! Padah la flavour #sweetcorn ni, tgk video je dah meleleh macam apa tu belum rasa lagi 🤤 tengok la tu tertarik sungguh dengan jagung dia yang tak kedekut tu. Banyak giler sekali makan puas sangat2! Kami menjanji kan EXTRA TOPPING & BUAH untuk anda supaya bila korang makan sampai ke habis puas dia 😋 kami sayang OYO lover sebab tu kami tak kedekut hehe. Jom berOYO sama2 😘 - Delivery area Kota tinggi, Ulu tiram, Tebrau, Johor jaya & berdekatan 🚗 whatsapp untuk order +60197757895 - Dapatkan agent berdekatan 👇🏻 @shikinlicious.bandarpenawar Air tawar 5, bandar penawar, pengerang & sekitarnya #shikinliciousoatmeal #shikinliciousoatmealkotatinggi #shikinliciousoatmealulutiram #shikinliciousoatmealtebrau #shikinliciousoatmealjb #shikinliciousoatmealjohorjaya
14 2