hai korgg 😘😘 Bougas serum ni membantu merawat & memperbaiki lagi scars atas kulit muka. Seriusly talk, bila korang pakai secara konsisten, memang hasil yg korang dapat pun menakjubkan gais. Yang penting Sbasic Skincare korang kena lengkap. Tahu tak apa 5 basic Skincare yg wajib korang ada??? sape tak tahu??? komen "NAK" dekat ruangan komen #misicantik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasempire #bougaslover #teameylla #bbsassasin #kelanajaya #aradamansara #subangperdana
0 0
By Nanda Loose Powder ❤️ Kualiti Superb ❤️Serap Minyak 💖 Harga mampu milik Harga Mur Mur je sis.. Rm15.90 jee, cepat grab 1 sebelum habis. Kalau nk pos, tambah rm7 ye. Setiap pembelian rm35 ke atas free postage 😘 #carbootdamansara #bazarmurahmalaysia #mekapmurah #kotadamansara #subangperdana #subangbestari #sungaibuloh #mutiaradamansara #carbootsubangbestari #phoera
0 0
PHOERA Setting Mist Spray highlighter uolss Tak payah dh susah2 pakai highlighter, nk nmpk glowing muka 1 bdan pun boleh ye. Spray2 siap okayh 😘 Stok hakak PREORDER, so bertabahlah tggu 2 minggu bekerja baru sampai. Harga mur mur je. Rm25.90. Berminat DM tepi ❤️💋 #carbootdamansara #bazarmurahmalaysia #mekapmurah #kotadamansara #subangperdana #subangbestari #sungaibuloh #mutiaradamansara #carbootsubangbestari #phoera
0 0
"PENTINGNYA VITAMIN UNTUK IBU HAMIL" _ Kehamilan yang SIHAT dan GEMBIRA,pilihan saya _ SET KEHAMILAN SHAKLEE ❤Set hamil shaklee adalah pilihan TERBAIK ibu-ibu👍🏻 ❤Pengambilan set hamil shaklee akan membantu menikmati detik indah hamil🤰dan menyokong kehamilan yang sihat _ VITA-LEA 👉🏻multivitamin dengan zat besi 👉🏻membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup 👉🏻menaikkan hb _ VIT B COMPLEX 👉🏻mengawal tekanan 👉🏻pembentukkan darah dan hormon 👉🏻bantu pembebasan tenaga dari makanan _ VITAMIN C PLUS 👉🏻baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 👉🏻menjadikan kulit lebih gebu 👉🏻merendahkan tekanan darah tinggi _ OSTEMATRIX 👉🏻pil kalsium 👉🏻mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan 👉🏻mengelakkan sembelit 👉🏻membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi 👉🏻menstabilkan denyutan jantung _ OMEGA GUARD ❣pil kaya DHA (untuk pembentukkan dan perkembangan otak bayi) ❣membantu mengawal berat badan ibu ❣membantu mengawal stress pada ibu _ ESP 💕membantu penghasilan susu badan 💕membantu penyerapan zat nutrien 💕memberi tenaga kepada ibu 💕menjadikan kulit ibu dan bayi yang dilahirkan gebu,putih dan licin 💕mengelakkan kencing manis 💕bantu perkembangan otot dan organ bayi _ Meh order dengan Zeela cepat Harga special More info,details Whatsapp Zeela- 013-2432747 _ #ShakleeMalaysia #ShakleeSubangbestari loop #ShakleeShahAlam #Shakleekotadamansara #setberpantang #sethamil #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #kotadamansara #shaklee #promoshaklee #promoesp #promoomegaguard #shakleepromo
3 0
"PENTINGNYA VITAMIN UNTUK IBU HAMIL" _ Kehamilan yang SIHAT dan GEMBIRA,pilihan saya _ SET KEHAMILAN SHAKLEE ❤Set hamil shaklee adalah pilihan TERBAIK ibu-ibu👍🏻 ❤Pengambilan set hamil shaklee akan membantu menikmati detik indah hamil🤰dan menyokong kehamilan yang sihat _ VITA-LEA 👉🏻multivitamin dengan zat besi 👉🏻membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup 👉🏻menaikkan hb _ VIT B COMPLEX 👉🏻mengawal tekanan 👉🏻pembentukkan darah dan hormon 👉🏻bantu pembebasan tenaga dari makanan _ VITAMIN C PLUS 👉🏻baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 👉🏻menjadikan kulit lebih gebu 👉🏻merendahkan tekanan darah tinggi _ OSTEMATRIX 👉🏻pil kalsium 👉🏻mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan 👉🏻mengelakkan sembelit 👉🏻membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi 👉🏻menstabilkan denyutan jantung _ OMEGA GUARD ❣pil kaya DHA (untuk pembentukkan dan perkembangan otak bayi) ❣membantu mengawal berat badan ibu ❣membantu mengawal stress pada ibu _ ESP 💕membantu penghasilan susu badan 💕membantu penyerapan zat nutrien 💕memberi tenaga kepada ibu 💕menjadikan kulit ibu dan bayi yang dilahirkan gebu,putih dan licin 💕mengelakkan kencing manis 💕bantu perkembangan otot dan organ bayi _ Meh order dengan Zeela cepat Harga special More info,details Whatsapp Zeela- 013-2432747 _ #ShakleeMalaysia #ShakleeSubangbestari loop #ShakleeShahAlam #Shakleekotadamansara #setberpantang #sethamil #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #kotadamansara #shaklee #promoshaklee #promoesp #promoomegaguard #shakleepromo
1 0
"PENTINGNYA VITAMIN UNTUK IBU HAMIL" _ Kehamilan yang SIHAT dan GEMBIRA,pilihan saya _ SET KEHAMILAN SHAKLEE ❤Set hamil shaklee adalah pilihan TERBAIK ibu-ibu👍🏻 ❤Pengambilan set hamil shaklee akan membantu menikmati detik indah hamil🤰dan menyokong kehamilan yang sihat _ VITA-LEA 👉🏻multivitamin dengan zat besi 👉🏻membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup 👉🏻menaikkan hb _ VIT B COMPLEX 👉🏻mengawal tekanan 👉🏻pembentukkan darah dan hormon 👉🏻bantu pembebasan tenaga dari makanan _ VITAMIN C PLUS 👉🏻baik untuk imunisasi dan daya tahan badan 👉🏻menjadikan kulit lebih gebu 👉🏻merendahkan tekanan darah tinggi _ OSTEMATRIX 👉🏻pil kalsium 👉🏻mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan 👉🏻mengelakkan sembelit 👉🏻membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi 👉🏻menstabilkan denyutan jantung _ OMEGA GUARD ❣pil kaya DHA (untuk pembentukkan dan perkembangan otak bayi) ❣membantu mengawal berat badan ibu ❣membantu mengawal stress pada ibu _ ESP 💕membantu penghasilan susu badan 💕membantu penyerapan zat nutrien 💕memberi tenaga kepada ibu 💕menjadikan kulit ibu dan bayi yang dilahirkan gebu,putih dan licin 💕mengelakkan kencing manis 💕bantu perkembangan otot dan organ bayi _ Meh order dengan Zeela cepat Harga special More info,details Whatsapp Zeela- 013-2432747 _ #ShakleeMalaysia #ShakleeSubangbestari loop #ShakleeShahAlam #Shakleekotadamansara #setberpantang #sethamil #subangbestari #subangperdana #kgmelayusubang #kotadamansara #shaklee #promoshaklee #promoesp #promoomegaguard #shakleepromo
1 0
Bougas serum ni membantu merawat & memperbaiki lagi scars atas kulit muka. Seriusly talk, bila korang pakai secara konsisten, memang hasil yg korang dapat pun menakjubkan gais. Yang penting Sbasic Skincare korang kena lengkap. Tahu tak apa 5 basic Skincare yg wajib korang ada??? sape tak tahu??? komen "NAK" dekat ruangan komen #misicantik #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasempire #bougaslover #teameylla #bbsassasin #kelanajaya #aradamansara #subangperdana
4 0
In conjuction with The World Psoriasis Day, HSS is having a sale specially for you. 1 shampoo + 1 cream + 1soap, with RM10off discount & 1 FREE GIFT! Valid from 20 OCT 2018 - 30 OCT 2018 or while stocks last. . DM me @did@did@diditheharrogate @diditheharrogate @diditheharrogate Or message 📲 via WA at +60132616300 to place your order now • 🚗 COD: Denai Alam, Elmina, Seksyen U3, U4, U5 & U19 (Incl. Kg Melayu Subang, Subang Bestari), Subang Skypark Airport, Subang Permata, Ara Damansara, Kota Damansara, Sri Damansara, Summit USJ & Subang Parade area. • 📦 Minimal Postage Charge & done daily to all area in Malaysia. • 👩🏻‍💼Agents with READY STOCKs: BANTING Zul 019-6620502 • PUNCAK PERDANA, SRI DAMANSARA, PANTAI DALAM & BANGSAR @fatimahrasakh Fatimah 012-7251613 • SABAH KK, UMS, Lokawi - Beaufort Mami 019-8718586 • #testimoniharrogatesulphursoapbytema #harrogatesulphursoapbytema #diditheharrogate #subangbestari #denaialam #kotadamansara #setiaalam #subangparade #oasisdamansara #kelanajaya #sub#subangairport #sabah #acne #eczema #psoriasis #jerawat #subangairport #borneo #stockistbytema #puncakperdana #subangperdana #subangpermai #kotakinabalu #elmina #trustedseller #sabahanseller #usj #healthyskin #aradamansara #subangjaya
10 1