Skirt extender ni bukan untuk pakai masa bersukan je tau. Korang yang nak kelainan, boleh je pakai untuk OOTD 😍 . 🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. Boleh tekan link WhatsApp di bio . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
2 0
🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Terdapat dalam dua jenis material : chiffon & lycra. Sesuai untuk kegunaan semasa beriadah, bersukan, jogging, zumba. Labuh menutup punggung. Nak pakai kat rumah pun boleh, manalah tahu kot tak selesa bila ada adik-beradik lelaki dewasa kan. Kain tak panas. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. WhatsApp 0148167079 . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
3 0
🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Terdapat dalam dua jenis material : chiffon & lycra. Sesuai untuk kegunaan semasa beriadah, bersukan, jogging, zumba. Labuh menutup punggung. Nak pakai kat rumah pun boleh, manalah tahu kot tak selesa bila ada adik-beradik lelaki dewasa kan. Kain tak panas. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. WhatsApp 0148167079 . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
11 0
🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Terdapat dalam dua jenis material : chiffon & lycra. Sesuai untuk kegunaan semasa beriadah, bersukan, jogging, zumba. Labuh menutup punggung. Nak pakai kat rumah pun boleh, manalah tahu kot tak selesa bila ada adik-beradik lelaki dewasa kan. Kain tak panas. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. WhatsApp 0148167079 . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
9 0
🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Terdapat dalam dua jenis material : chiffon & lycra. Sesuai untuk kegunaan semasa beriadah, bersukan, jogging, zumba. Labuh menutup punggung. Nak pakai kat rumah pun boleh, manalah tahu kot tak selesa bila ada adik-beradik lelaki dewasa kan. Kain tak panas. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. WhatsApp 0148167079 . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
10 0
🌸 Mini Skirt Extender 🌸 . Free size : 24 - 38 inci (approximately) Yang bersaiz sedikit besar (pinggang 40 inci) pun masih boleh muat. . Terdapat dalam dua jenis material : chiffon & lycra. Sesuai untuk kegunaan semasa beriadah, bersukan, jogging, zumba. Labuh menutup punggung. Nak pakai kat rumah pun boleh, manalah tahu kot tak selesa bila ada adik-beradik lelaki dewasa kan. Kain tak panas. . Jahitan dari rumah. Bukan buatan kilang. By post only NO COD How to order?. WhatsApp 0148167079 . #skirtexpress #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #skirtsukan #skirtsukanmuslimah #skirtnetball #skirtwanitamuslimah #skirttutuppunggung #skirttutupaurat #skirtfreesize #miniskirtextendermuslimah #skirtmini #skirtmurah #ski#skirtseluar #skirtruffle #ruffleskirt #skirtuntukjogging #skirtlawa #skirtbolajaring #skirtcantik #skirtseluar #skirtaerobik #skirtkosong #skirtviral #tudungbawalcotton #muslimahsportskirt #muslimahskirt #skirtjogging #skirtassymetri #skirtzumba
5 0