Breakfast Bowl 🍳 I could honestly eat this any time of the day! Cubed air fried sweet potatoes, chopped @aidellssausage chicken & apple sausage, sautéed organic spinach, @nocrumbsleft marinated onions, fried pastured egg, and salsa • • • #junewhole30 #easywhole30 #simplebreakfast #whole30compliant #whole30approved #whole30fff #whole30alumni #whole30homies #foodfreedom #paleo #paleolifestyle #dairyfree #grainfree #glutenfree #breakfast #breakfastbowl #whole30breakfast #pasturedeggs #eatrealfood #runnyyolk #putaneggonit #desayuno #breakfasthash
18 2
I recently found myself in love with this almond milk yogurt by @kitehill 🙌🏻✨ it is obviously #dairyfree , has a good amount of protein + probiotics + great taste👌🏻 A little bit of strawberries 🍓, some #goji , #nutbutter , coconut flakes and my favorite breakfast is ready 😋 ✌🏻 . . . . #healthyfood #imsomartha #realsimple #smoothie #greensmoothie #newhealthy #recipeoftheday #foodinspo #huffposttaste #nutrition #feedfeed #feedfeedvegan #vegan #foodblogger #eeeets #smoothiebowls #simplebreakfast #cleantreats #guthealth #smoothielover #breakfastbowl #foodisfuel #breakfastlover #kitehillyogurt #yogurtbowl #superfoods
41 4
Sliced Banana & Peanut Butter GF Toast ❤️ Heaven! Absolute heaven post weigh in and scans!! . . . #f45 #f45er #f45challenge #f458weekchallenge #f45maintenance #f45training #glutenfreebreakfast #carbs #carbday #breakfastideas #simplebreakfast
14 0
Mendadak kangen pengen makan roti meses yang biasa di jual abang roti dorongan jaman saya masih kecil dulu, tapi mau bikin roti from scrath kok males yaaah efek menjelang weekend nih hahahaha... 😂😜✌️. Tenang aja teman-teman, solusinya gampang bangeetttt, ambil aja roti sobek (kalau gak punya beli yah wkwkwk), olesi butter / margarine, taburi deh sama sprinkles cokelat (meses cokelat), and voilaaa... roti isi meses pun siap tersedia dirumah, gak perlu nunggu abang roti lewat hihihi yaaa iyaalah mana ada abang roti jualan di tempat saya tinggal wkwkwk😂😜🙈. . . . . . . . . . . #rotiisimeses #hawaiianrolls #sweetbreads #chocosprinklebreads #justsharing #simplemenu #easytomake #praktis #simplebreakfast #foodie #foods #foodinspiration #foodphotography #foodstagram #foodlover #foodporn #foodgasm #foodblogger #foodpassion #bread #foodhacks #homecooking #homemadefood #copyright #fmsa2018 #funnyskitchen.
57 2
Eggs cherry tomatos avocado. #simplebreakfast #healthyfood
8 0
Simple breakfasts always win. 2 pastured eggs scrambled with 1/2 a red onion. Topped with goat cheese, avocado, and tomato. Simple, easy, and delicious. #mofoodiefit #simplebreakfast
44 1