Aku nak cantik! Aku nak cantik! - Tapi, takda ubat yang dapat hilangkan kesan jerawat kat muka aku ni, “ dengus dalam hati”. - Dengar cerita ada satu ubat yang dapat hilang semua masalah kulit “ glow skin collagen” betul ke 😱 - Ya, Betul tu gsc akan membantu segala masalah kulit di muka kita jangan risau. - Jom ws cepat kalau nak tahu gsc dengan lebih rapat 📲 0132557050. #say#sayajualh #sayajual #sayajualteatox #mim#mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #tak#takglowtakmimpimikalah #mimpimikaserum #serumcantik #ser#serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah #gengsilau #gengsilaumimpimika #tamanmedan #tamansrimanja #shahalam #bangsar #pjoldtown #mim#mimpimikafeedback #mimpimikalegacy #mimpimikafeedback
0 0
😍😍😘😘😘 Hayo.... Siapa yg gak mau punya baby sendiri?? KAPAN lagi kalo bukan SEKARANG!!!?? 🆕~RAHASIA !!! Cara Cepat Hamil Alami dalam Waktu 99Hari~ Mari kita evaluasi terlebih dahulu bagaimana promilnya selama ini. Sudah benarkah promil anda selama ini ? Apakah promil anda selama ini bertujuan untuk menghilangkan apa yang menjadi hambatan kehamilan atau hanya untuk meningkatkan kesuburannya saja ? jika yang menjadi hambatan kehamilan tidak dihilangkan maka peluang untuk hamil pun sangatlah kecil. Karena kondisi alat reproduksi tidak siap dan masih banyak masalah. Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis adanya buah hati yang menjadi penghibur lelah anda dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya. Hal ini bukanlah tidak mungkin akan terwujud jika anda ingin berusaha dengan kami. Karena kami memiliki apa yang anda butuhkan untuk mewujudkan keinginan anda memiliki momongan. Pasti anda menanyakan alasannya kenapa promilnya lebih bagus dibandingkan dengan promil lainnya : 1. Promilnya disini menghilangkan semua hambatan kehamilannya terlebih dahulu baru ditingkatkan kesuburannya 2. Promilnya disini dilakukan secara alami tanpa efek samping 3. Promilnya disini tidak membuang waktu dan tenaga untuk bolak balik pergi ke dokter 4. Promilnya disini tidak mengganggu aktivitas sehari – hari anda 5. Promilnya disini tidak hanya promil namun juga bisa sekalian menyembuhkan penyakit lainnya. 6. Sudah lebih dari 1000 testimoni keberhasilan ‌ Follow: @solusi_bunda_fina 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️ 📲 BBM : DC17851F 📲WA: 082244712047
2 1
Sharing from our #teammates Hari ni kaki dah menunjukkan tanda2 minta dimanjakan. Urat betis tegang dan kaki sangat lenguh. Jadi kita buat warm water #theraphy + #garlicbalm by zm beauty. Rendam 15 minit dalam air suam dengan gb by zmbeauty dan urut. Kaki siap dimanjakan. Lega sangat2... Home spa je. Dah...boleh tido 😴 #nisaagentgb #garlicbalmzmbeauty #babybalm #garlicfestival #ttdijaya #glenmarie #shahalam #kotadamansara #damansaradamai #gombak #letthebestnaturalinyou
0 0
selesai tukar lcd iphone 5 original hanya bermodal kan RM80 saja siap psng customer area shah alam ^_^ warranty 3 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #rep#repairnemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iph#iph#iphone6s #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras
1 0
Alhamdulillah utk hari semalam...9.30 pagi dh kuar rumah...pkul 12.30mlm td baru sampai rumah...kesian Ziyad n cik abang...😁👶👨sekali sekala kn...habis waktu kerja ofis terus pecut ke PJ nk tambah ilmu part time kaklong la n bwak bakal usahawan owner mobile spa baru lg utk minggu ni...nampaknye misi 5 angka kaklong dh hampir nk capai utk bulan ni💰💵..dgn usaha sendiri...ok la blum 30an dh merasa sekali sekala 5 angka kn...sapa nk bg...🙆💰😅jgn kata kaklong xpayung ok...nk join kaklong buat unlimited income boleh la risik2...xde nye duit datang bergolek...percayalah...lain la korg memg dh lahir trus dduk dlm keluarga bangsawan kn... ok xmau ckp bnyk...buka hati...buka minda...ambik peluang..bertindak sebelum org lain....usaha smpai dapat...tahniah utk kawan2 kaklong yg nmpak peluang depan mata...insyaAllah kaklong bantu korg smpai boleh jana 5 angka sendiri pulak...yg penting usaha...dan yakin pada diri dulu... opps terselit gmbr Ziyad tu sbb isnin cuti ibu bawak Ziyad setelkn barang2 utk usahawan spa bergerak baru...kalau ade yg berminat utk servis facial atau free fitting boleh jugak pm...xde mslh... #exclusivebeauty #mobilespa #homefacial #parttime #facial #vshape #lifting #dx #elsyle #slimming #unlimitedincome #spa #shahalam #klang #jengka #selangor #pahang💝😍👏😊😇💪💼💰🔛👍😲🔛
0 0
selesai tukar back camera ip 6plus hanya bermodal kan RM90 saja siap psng customer area damansara ^_^ warranty 1 month boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #rep#repairnemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iph#iph#iphone6s #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras
3 1
Throwback one of the sweetest moment in my life.. We were actually very strong ladies..saat pahit getir dtg bertamu. Setelah berhempas pulas, Akhirnya tiba juga ke destinasi.. Alhamdulillah.. Bercadang utk sambung lg.. yg sudi Mengaminkn doa saya... #konvokesyen88 #uitm #shahalam #10thapril2018 #graduation
6 0
selesai tukar lcd iphone 6s original hanya bermodal kan RM300 saja siap psng customer area shah alam ^_^ warranty 1 year boleh trus whatsapp sye ke no 017 260 7735 ( syaz ) #rep#repairnemurah #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairdepandepan #repair #iph#iph#iphone6s #lcdiphone6splus #iphone6splusori #malaysia #kualalumpur #subangjaya #jomnaikmrt #iphoneuser #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #kl118 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #lcdiphonemurah #tamanmidahcheras #kepong #balakong #chargingport #shahalam #seksyen13 #klang #jinjang #Mytown #cheras
5 0