🌺 Спокойной ночи.Гечегиз яхши болсун.Good night.Buenas noche.Gute Nacht.Лека нощ.Kalinihxta.Goedenacht.Selamat malam.Buona notte. Добра ноќ.Selamat malam.Dobranoc .İYİ GECELER. На добраніч.Bonne nuit.Dobrou noc.ليلة سعيدة #Спокойнойночи #Гечегизяхшиболсун #Goodnight #Buenasnoche #GuteNacht #Леканощ #Kalinihxta #Goedenacht #Sel#Selamatmalam #Buonanotte #Добраноќ #Selamatmalam #Dobranoc  #İYİGECELER  #Надобраніч #Bonnenuit #Dobrounoc #ليلة سعيدة
22 4
Jangan jadikan seperti lilin yang ketika gelap menerpa kau mencarinya, namun ketika cahaya tiba kau sendiri melenyapkannya,tetaplah menjadi siang yang tidak pernah membenci malam, #selamatmalam#gelapmalam#tentangbulan#lest#jrxsid#s
3 0
Hampir 2 mnggu x bergym... gara2 pergelangan tangan terkehel... sebelum tu pinggang buat hal... da lah baru nak start main gym balik.. ari tu masa nk main balik pun, bru smnggu nak start gym... setelah berbulan2 x workout... sedih.. semangat ada... tapi bila asyk sakit sana sini, lentur semangat tu sikit... 🤭🤭🤭 #jangankecam #workout #gym #letih #selamatmalam
14 0
Emas 1gram lbh kurng 190-220, Meter 1biji dlm 1k-3k klu 2biji dah ber KKK Uiiiii hrga bkn main lg kan...bnkcrup laa kdai emas lps ni xlaku hahahah.zaman skrg main moto sbb duit,zaman dlu main moto jiwa ada syokkk2,cari kwn bkn mau lawan..PANEL SILVER original japang jer nak rm1++ yg lain abaikan.biarkan dia NOS smpai WAWASAN2020 kan tun... www.wasap.my/60123164668 #SELAMATMALAM
10 0