Our #supertoner contains; Grape Seed Oil, Witch Hazel, Aloe Vera, Rose oil, Soybean oil, Centella Asiatica ( Daun Pegaga) . Our #supersunscreen contains; Sweet Almond Oil, Shea Butter, Sunflower Oil, Olea Europea Oil (Olive Oil), Arbutin . . #ski#skin #skin #skincareroutine #beauty #beautyful #beautyaddict #beautyproducts #beautylover #nadré #nadreproducts #nat#naturalproducts #natural #sayajual #sayapakai #reducesscars #bestintown #love #lovefornadré #beautifulskin #yearendsale #promotion #kyle_maquillage #nadreagentsg
9 1
Sebelum tidur . Belanja sikit Anim pakai ORCHID VANILLA . FaraaLipButter tips here! 👆🏻❤️ . Please konsisten pakai faraalipbutter ni jika korang nak lihat hasil dan kesan rawatan lipbutter ni pada bibir korang. Lagi lama korang pakai, lagi hilanglah masalah2 bibir korang seperti bibir kering, kusam, kehitaman dan sebagainya tuh. 👄 . AMARAN KERAS 🚫 Elakkan dari jilat bibir korang sentiasa bila dalam aircond atau dibawah cahaya sinaran UV ❗️ sebab ia boleh menyebabkan bibir korang MAKIN KERING ok, so pleasee DONT DO THAT anymore! . Kalau rasa bibir tu kering, apply yours faraalipbutter. Yang takde lagi, boleh contact kakmaya now💄 . Selamat mencuba! 😘 . Whatsapp atau boleh dm untuk sebarang pertanyaan dan orders ❤️ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutterselayang #mayasquad #squadmaya #teamemayabeauty #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #lipmatte #viral #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamflbbatucaves #dropshipbatucaves #faraalipbuttergombak #faraalipbutterbatucaves
4 0
🌺 *FARAA LIP BUTTER ANTIOXIDANT*🌺 Lebih 10,000 wanita Malaysia, Brunei, Indonesia dah beli @faraalipbutter dan ramai yang kata inilah lipbalm atau lipbutter yang mereka cari selama ni. Kenapa ye? ✅ Mereka kata teksturnya lembut, mudah disapu. ✅ Selepas di oles bibir terasa ringan berangin macam diawang-wangan oleh rasa mint yang menyegarkan bibir yang pucat lesu itu. ✅ Menghilangkan rekahan pada bibir ✅ Mengurangkan kesan hitam pada bibir ✅ Menyihatkan bibir yang kering dan berdarah ✅ Melembapkan bibir sepanjang hari ✅ Menyegarkan bibir yang kusam kepada terus berseri! ✅ Tahan sepanjang hari! ✅ Selepas makan atau minum pun takkan hilang ✅ Ia juga dikatakan mesra-wudhu. ✅ Mudah meresap ke dalam bibir, menampakkan pink natural beauty pada bibir ✅ Ramai juga yang suka sebab baunya sangat wangi! ✅ Tidak kurang juga yang memilihnya sebab warnanya yang pink natural/merah semulajadi kerana bergantung pada suhu badan & jenis darah ✅ Satu FaraaLipButter boleh bertahan selama 3- 6 bulan! 😱 Awak macam mana? Nak jadi macam mereka ini atau jadi mereka yang ketinggalan? Komen ‘SAYA NAK’ kat ruangan komen dan saya akan pm awak! Atau tekan link whatsapp saya untuk info lanjut >>>> @zumaisy_ 💵Harga : Rm55 exc postage 📮Postage : Rm8 sm/ Rm12ss Klik link di bio untuk order 💋 #faraalipbutterteammaya#faraalipbuttersquad #lipbutter #faraalipbuttertamansripermaisuri #faraalipbuttertescoextra #faraalipbutterbaiduri #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #antioxidant #sayajualmurah2 #faraalipbutterstudentprice #faraalipbuttermurah #teamkakmaya #dropshipcherasutama #faraalipbuttercherasutama #faraalipbutterbaiduri#faraalipbuttersalakselatan#faraalipbuttercheras#faraalipbutterbandartunrazak
10 0
Face Cream Aloevera bukan sekadar krim tepek-tepek biasa. Ia adalah sejenis pelembap wajah yang sedikit pekat. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit wajah yang agak kering. _ Face Cream ini adalah krim pencerahan untuk kulit gelap, kusam, sunburn, parut jerawat hitam, bintik hitam. _ Face Cream ini hanya fipakai sekali sehari iaitu pada waktu malam sahaja. _ ❌ AMARAN! Untuk yang mempunyai kulit berminyak tidak digalakkan mengguna face cream ini. _ Klik link di bio untuk keterangan lanjut. . . . #tbh#thebeautyhacks#sisthocosmetic#sisthofoundation#sistholipmatte#skincaremalaysia#skincarethread#skinrepair#skinprotection#meletop#sayapakai#sayajual#bazarpaknil
2 1
Dengan campuran batu permata dan bahan-bahan aktif, Meeracle Facial Serum akan merawat dan memperbaharui kulit wajah anda. Impian untuk memiliki kulit wajah yang bersih semakin hampir. . Detail @ Order direct WhatsApp . www.wasap.my/60104004977/meeracle . #jombeli #jomcantik #kecantikan #kecantikankulit #jeragat #jerawat #parut #kusam #kulit #say#sayapakai #say#sayajual #nakcantik #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igshop #testimoni #menjadidenganmeeracle #wanita #lelaki #nanibeautyshoppe #readystock #cod #subangbestari #subangperdana #sayapakai #sayajual #produk #laris #viral #1malaysia
3 0
RAMAI YANG JATUH CINTA DENGAN MEERACLE SERUM MEERACLE GEMSTONE SERUM ni bukan sekadar serum biasa. Sesuai untuk semua peringkat usia. Bukan untuk wanita sahaja tau, abam2 pun boleh tampil confident lepas guna meeracle serum ni. . Best sangat ke #serumviral ni? Sure best👍🏻👍🏻👍🏻 ✔Memutihkan kulit ✔Mengurangkan kedutan ✔Memulihkan kulit kering ✔Melembutkan kulit wajah ✔Menghilangkan jerawat dan jeragat ✔Meruncingkan wajah ✔Memulihkan luka, ruam dan parut ✔Mengatasi kulit berminyak ✔Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔Menghilangkan Eyebag . Yang masih mencari produk bebas merkuri, selamat & berkesan, meeracle serum lah jawapannya. . Detail @ Order direct WhatsApp . www.wasap.my/60104004977/meeracle . #jombeli #jomcantik #kecantikan #kecantikankulit #jeragat #jerawat #parut #kusam #kulit #say#sayapakai #say#sayajual #nakcantik #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igshop #testimoni #menjadidenganmeeracle #wanita #lelaki #nanibeautyshoppe #readystock #cod #subangbestari #subangperdana #sayapakai #sayajual #produk #laris #viral #1malaysia
4 1
Ramai yang tanya produk MEERACLE ni boleh campur dengan produk lain ke? Jawapannya yes boleh. . Maklumlah perempuan ni banyak step dalam rutin kecantikan tu so mestilah risau kalau-kalau boleh menyebabkan iritasi bila campur dengan produk lain, tetapi jangan risau sebab Meeracle Facial Serum ni selamat sebab ia tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Malah serum Meeracle boleh di jadikan sebagai makeup primer. . Tapi ia bergantung pada jenis kulit jugak, ada yang cepat menunjukkan kesan, ada pulak yang lambat. Yang penting anda cuma perlu konsisten dalam penggunaan untuk hasil yang terbaik. . Ingin dptkan set meeracle blh wasap sy 📲📲📲 di . www.wasap.my/60104004977/meeracle . #jombeli #jomcantik #kecantikan #kecantikankulit #jeragat #jerawat #parut #kusam #kulit #say#sayapakai #say#sayajual #nakcantik #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #igshop #testimoni #menjadidenganmeeracle #wanita #lelaki #nanibeautyshoppe #readystock #cod #subangbestari #subangperdana #sayapakai #sayajual #produk #laris #viral #1malaysia
2 0