Perghhh makin hari makin berebut2 customer repeat order #que#que#que#queenofmutiara ni uolsss ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ kalau x jadi xkan ramai yg repeat order uolsss... U u u & u yg just tengok je post tyrah melintas & yg ragu2 lagi dengan QM bile lagi nk mencantikkn diri uolsss tu ๐Ÿ˜œ xkan nk biar je sendu mcm tu uolsss alaaa ckp nk cantik nk gorjes atas bawah depan belakang tip top tapi still berkire nk spent money . . #queenofmutiara sngt2 berkesan utk cantikan kulit putih gebu halus mcm baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dlm masa yg sama dapat cantikan body ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป produk all in 1 uolsss jimat sngt x yh dh beli byk2 produk utk cantik cukop dengan #queenofmutiara ni jer dpt cover dri hujung rambut sampai hujung kaki ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Jadi ape tu tunggu lagi sayang2 Qm semua..sekarang ade promosi tau jom dapatkan kecantikan anda dengan #queenofmutiara ... . Dh beli then tyrah akn guide sampai cantik letopsss ok . Spe nk cantik whtsapp tyrah sekarangggg ! . . Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 . #trustedseller #OriginalProductFromHQ Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ? Boley whatsapp tyrah sekarang โค๏ธ0197155644โค๏ธ ๐Ÿ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah๐Ÿ˜Š . #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #saleโ€ผ๏ธ #assalamualaikum
2 0
โ„ขBACK TO SCHOOL PROMOTION! . BAJU GROUP/KELAS/PERSATUAN/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @tasia.empire ๐Ÿ˜Š . . #tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik #sharnaazxnabila #nenosayido #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle
0 0
500 sticks of mini aiskrim malaysia ordered for this Saturday event. . Oh btw, Selamat Hari Raya!! Maaf zahir batin๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ˜˜ . #aiskrimmalaysia #sayajual #event #weddingday #aqiqah #love #tehtarik #malaysianfood #baverages #foodtruck #hariraya #raya2018
0 0
Perghhh makin hari makin berebut2 customer repeat order #que#que#que#queenofmutiara ni uolsss ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ kalau x jadi xkan ramai yg repeat order uolsss... U u u & u yg just tengok je post tyrah melintas & yg ragu2 lagi dengan QM bile lagi nk mencantikkn diri uolsss tu ๐Ÿ˜œ xkan nk biar je sendu mcm tu uolsss alaaa ckp nk cantik nk gorjes atas bawah depan belakang tip top tapi still berkire nk spent money . . #queenofmutiara sngt2 berkesan utk cantikan kulit putih gebu halus mcm baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dlm masa yg sama dapat cantikan body ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป produk all in 1 uolsss jimat sngt x yh dh beli byk2 produk utk cantik cukop dengan #queenofmutiara ni jer dpt cover dri hujung rambut sampai hujung kaki ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Jadi ape tu tunggu lagi sayang2 Qm semua..sekarang ade promosi tau jom dapatkan kecantikan anda dengan #queenofmutiara ... . Dh beli then tyrah akn guide sampai cantik letopsss ok . Spe nk cantik whtsapp tyrah sekarangggg ! . . Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 . #trustedseller #OriginalProductFromHQ Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ? Boley whatsapp tyrah sekarang โค๏ธ0197155644โค๏ธ ๐Ÿ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah๐Ÿ˜Š . #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #saleโ€ผ๏ธ #assalamualaikum
3 0
โ„ขBACK TO SCHOOL PROMOTION! . BAJU GROUP/KELAS/PERSATUAN/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @tasia.empire ๐Ÿ˜Š . . #tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik #sharnaazxnabila #nenosayido #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle
1 0
Perghhh makin hari makin berebut2 customer repeat order #que#que#que#queenofmutiara ni uolsss ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ kalau x jadi xkan ramai yg repeat order uolsss... U u u & u yg just tengok je post tyrah melintas & yg ragu2 lagi dengan QM bile lagi nk mencantikkn diri uolsss tu ๐Ÿ˜œ xkan nk biar je sendu mcm tu uolsss alaaa ckp nk cantik nk gorjes atas bawah depan belakang tip top tapi still berkire nk spent money . . #queenofmutiara sngt2 berkesan utk cantikan kulit putih gebu halus mcm baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dlm masa yg sama dapat cantikan body ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป produk all in 1 uolsss jimat sngt x yh dh beli byk2 produk utk cantik cukop dengan #queenofmutiara ni jer dpt cover dri hujung rambut sampai hujung kaki ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Jadi ape tu tunggu lagi sayang2 Qm semua..sekarang ade promosi tau jom dapatkan kecantikan anda dengan #queenofmutiara ... . Dh beli then tyrah akn guide sampai cantik letopsss ok . Spe nk cantik whtsapp tyrah sekarangggg ! . . Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 . #trustedseller #OriginalProductFromHQ Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ? Boley whatsapp tyrah sekarang โค๏ธ0197155644โค๏ธ ๐Ÿ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah๐Ÿ˜Š . #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #saleโ€ผ๏ธ #assalamualaikum
3 0
Perghhh makin hari makin berebut2 customer repeat order #que#que#que#queenofmutiara ni uolsss ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ kalau x jadi xkan ramai yg repeat order uolsss... U u u & u yg just tengok je post tyrah melintas & yg ragu2 lagi dengan QM bile lagi nk mencantikkn diri uolsss tu ๐Ÿ˜œ xkan nk biar je sendu mcm tu uolsss alaaa ckp nk cantik nk gorjes atas bawah depan belakang tip top tapi still berkire nk spent money . . #queenofmutiara sngt2 berkesan utk cantikan kulit putih gebu halus mcm baby ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป dlm masa yg sama dapat cantikan body ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป produk all in 1 uolsss jimat sngt x yh dh beli byk2 produk utk cantik cukop dengan #queenofmutiara ni jer dpt cover dri hujung rambut sampai hujung kaki ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Jadi ape tu tunggu lagi sayang2 Qm semua..sekarang ade promosi tau jom dapatkan kecantikan anda dengan #queenofmutiara ... . Dh beli then tyrah akn guide sampai cantik letopsss ok . Spe nk cantik whtsapp tyrah sekarangggg ! . . Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 Whtsapp 0197155644 . #trustedseller #OriginalProductFromHQ Siapa lagi nak rawat masalah DALAMAN & LUARAN ? Boley whatsapp tyrah sekarang โค๏ธ0197155644โค๏ธ ๐Ÿ˜‰ Tyrah akan bantu syg2 selesaikan, inshaAllah๐Ÿ˜Š . #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiaraofficial #qmtt #feedbackqueenofmutiara #qmturbo #stokiswanted #cnysale #saleโ€ผ๏ธ #assalamualaikum
1 0
โ„ขBACK TO SCHOOL PROMOTION! . BAJU GROUP/KELAS/PERSATUAN/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @tasia.empire ๐Ÿ˜Š . . #tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik #sharnaazxnabila #nenosayido #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle
2 0