Menjadi pembicara itu mudah ! Yg susah itu menjadi pembina pramuka πŸ˜” lieur kudu ngurus anak batur πŸ™„ #salampramuka #salamsendaljepit #salamleuleupeutan #salamuntukhatimu 😚 #premansyariah
42 2
Thanks for today D'Giung.. ❀❀❀ #SalamLeuleupeutan #GiungKacida #GrupSmule #SmuleIndonesia
42 0
Hirup iwal milampah tugas ti pangeran. Bageur ka batur nyaah ka sasama. Nulung ka nu butuh nalang ka nu susah. Lamun keur Jaya ulah balaga Lamun keur Tunggara ulah rek lara. ..................................... @aldorojax #disendalsamemehkacugak #dipayungsamemehhujan #mykopeahmyartventure #salamleuleupeutan #ontheroad #art #artphotography #photolab #photo_lab_app
1k 0
Nyorog Ngopi & Ngadu Bako adalah salah satu cabang olahraga silaturahmi, manjangkeun tali duduluran. Hatur Nuhun Mpap @budi_dalton_official tos diangken. . . Cc. @mang.wan @ronyromeo1 . #mykopeahmyartventure #kabudayaan #silaturahmi #pabrikpigur #budidalton #salamleuleupeutan #dokterhumorissunda #ngadubako #ngopi #ngudud #ngawangkong #bandung #rengkong2
1k 0
VIVA LA KASBON BRAVO NAMBUT ARTOS! "SILIH INGETAN BISI POHO MAYAR!" #repost #regrann ... @supirangkot420 Viva La Kasbon Bravo Nambut Artos . . #vivalakasbonbravonambutartos #ulahpohomayar #silihingetan #kitaadalahdulur #mykopeahmyartventure #salamleuleupeutan #pemudajamannow #pemudamijah #pemudabandung
88 2