HERV LUXE ESSENCE ADVANCE - 120ml . RM 79 (tidak termasuk postage) . Screenshot & Klik link di bio, WhatsApp kami laju2 yaa! 😋😋😘😘 . 🍊 Mencerahkan skin yang ade DARK SPOT/KUSAM 🍊 Meresap jauh ke dalam kulit untuk membetulkan sel kulit yang rosak & masalah kulit dari akar UMBI 🍊 Menegangkan kulit jadi AWET MUDA TOINK2 gittew.. 🍊 Sesuai untuk semua kulit sehingga sensitif . #her#hervskincare #hervpremium #hervessence #hervcleanser #hervexfoliator #herv #skincare #say#sayajualcare #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaarpaknil #salamjumaat
5 2
🇲🇾 FT : AFF Suzuki Final - 1st Leg Malaysia 2 - 2 Vietnam . #ayuhmalaysiaku #masihadapeluang .
336 6
🇲🇾 11/12/18 Postage Harini..3 set combo..sorang customer repeat order..alhamdulillah 💪😘 . . Sape2 lagi yang nak cuba boleh direct wasap akak ke No 011-55615979 atau klik jaa link wasap dio bio @rahsia.teatox 👌😘 . .
28 7
BERMULA sikit lebih baik daripada tak bermula langsung. . . Jom tengok groceries list barang dapur ni. Dulu masa awal2 tekad nak kurangkan berat lepas bersalin... macammm “alaaa” tak bestnya kene skip makanan feveret kahkahkah. . Tapi its all about changing to good habits. Skrg suka makan buah, suka ikan, suka air kosong. . Kalau saya boleh buat, mesti mommies lain pon boleh buat. Tak semestinya kene beras perang. Beras putih pon okay. Tp ada pilihan yg lebih baik mcm beras rebus. . . So letsss tukar slow-slow... 🥰 Coach Nizam 0139393594 Coach Gie 0199778705 ##onlinecoaching #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife#dietatkins #dietkalori #jom#jomkurus #sayanakkurus#tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty#makanandiet #produkkurus #ubatkurus#salamjumaat # #tv3#astroawani #sayajualubatkurus #kecilkanpeha#senamankurus #jomkurus #kempiskanperut#kurussihat #brunei #johor #kelantan #selangor
39 1
@uso@uso@usopofficial, along dah cover lagu Aku Yang Bersalah. Now turn Usop pulak cover Lagu LUPA. . @regrann_ed from @alongzaimi . . Selepas dicabaq oleh penyanyi asai lagu ni sendiri beberapa hari lepas, So terimalah AKU YANG BERSALAH versi #AlongZaimiPunNakTryCover! 😚❤️ Btw, kalau nak cabaq @usopofficial nyanyi lagu LUPA - ALONG ZAIMI, agak2 sudi dak? 😬😏 . #AkuYangBersalah #Usop #SalamJumaat @usopofficial @aidilbullies @usoplovers @usopkeliafansofficial . @lagucover
17 21