[NEW RELEASE] 🔥 Arabecca 🔥 _ ❤️Dua kocek unik dan rare di bahagian hadapan _ ❤️Material Dubai Como Crepe (selesa dan sesuai dengan cuaca di Malaysia) + chiffon rose (layer di bahagian hadapan (tidak panas, lebih flowy) _ ❤️ Potongan A cut, tanpa potongan di bahagian pinggang _ ❤️7 warna menarik dari bold ke pastel yang memukau di gandingkan dengan warna layer yang berbeza menaikkan lagi seri baju _ ❤️ Metal tag besi membuatkan baju anda lebih eksklusif _ ❤️ Nursing and wudhu friendly (memudahkan mommy di luar sana utk menyusu dan muslimah di luar utk mengambil wudhu) . Price 👑 RM69 free pos sm 👑 Kombo 2pcs RM65 per pcs free pos sm (Boleh mix dengan Hana atau Adaleen) . Place order here : http://www.wasap.my/60179140129 (bro) http://www.wasap.my/60182046885 (sis) . #war#wardaexclusivet #wardaexclusive #dressmuslimah #igshopmalaysia #muslimah #muslimahattire #ajl#ajl33 #muslimahwear #skirtmurahlawaa #blouses #blousemurah #blousesale #blousekorea #ajl33 #emmamaembong #mal#maluapabossku #bosskur #sepahtureunionlive #maluapabossku #pujaanhatikanda #remyishak #mirafilzah #kankukejarcintakamu #fattzurafairytale #selafazcinta #neelofahijab #keknis #paskal #cikreenencikngokngek #missfazura #fattahamin
0 0
. "YEAY 💃💃💃💃BESTNYA PERUT DAH KECIK !" . SEBELUM NI MINUM BIZZI BODDY , BILA CONTOUR CREAM RELEASE, OF COURSE LA WAJIB UOLLS GRAB 💋. Yelaaa kan, minum Bizzi Boddy pun nampak perbezaan, bila pakai cream mesti lagi cepat perubahannya. . Senang je guna krim ni. Sapu je 2 kali sehari lepas mandi. Bila nak bersenam , pakai krim ni mmg mencurah2 peluh tau 😅. . Hasilnya : Pakai seluar pun dah TAK KETAT part PEHA bukn mcm 🍗 lg 😂 SELUAR dulu2 dah boleh pakai PERUT dah tak BUNCIT LENGAN dah tak GELEBEH . . Pssttt... . READY STOK❗❗❗❗ DAPATKAN DARI KAMI SKRG💋. 📲 Wassup 010-5154726 atau boleh tekan link di bio tanpa save nombor. Senang kan? Harga pun mampu milik : Rm42 Postage Rm8sm / Rm12ss . . #ali#aliffsyukri #asl#aslegacyine #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #krimkurus #bizziboddycontourcream #krimpanas #kurusdengancepat #azamdiet #azamnakkurus #pujaanhatikanda #mirafilzah #jannanick #produkkurus #losyenkurus #carakecilkanpeha #kecilkanlengan #bizzyboddy #bizzybodycream #bizzybodycreamcontour #jashmirbarsoap #harumnitaketat #harumnitafeminewash #melaleucaviral #aliffsyukri #aslegacyfutri #aslegacy
3 0
QUEENIE EXCLUSIVE Price : Rm139 free postage for SM & add Rm10 for SS Material : Lace +skirt net lace full lining Size S Bahu : 14"-14.5" Dada : 34"-36" L tangan : 24 1/2" L baju : 25 1/2" L skirt : 39" Punggung : 34"-36" Size M Bahu : 15" Dada : 37"-38" L tangan : 24" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 36"-38" Size XL Bahu : 18" Dada : 40"-42" L tangan : 25" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 40"-42" . **lace hadapan sahaja **fully tgn lace **zip tgn **zip belakang **lace gold #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajukurungmurah #bajukurungvogue #bazaarpaknil #fcagent #peplum #pujaanhatikanda #floraldress #saleraya #bajubrides #queenieexclusive #blouse #skirt #bajubridesmaid #bajunikah #bajukahwin #hotselling #bajurayahaji #dre#dressik #dresssimple #dressmurah #dress #kurunglace #ootd
1 0
🚘FREE COD GOMBAK/UIA/SELAYANG/KL(selected area) • 📲Whatsapp +6013 235 2729 📲Whatsapp +6013 235 2729 📲Whatsapp +6013 235 2729 or click the link in my bio . #sayajual #dtp#dtprs #batucaves #selayang #selayangmall #gombak #makeuptutorial #collagen #dtp #paknil #bazarpaknil #putih #cerah #haniszalikha #neelofa #emm#emmamaembong #pujaanhatikanda #remyishak #zulariffin #fashasandhaxbizziboddy #emmamaembong #fatimah
0 0
QUEENIE EXCLUSIVE Price : Rm139 free postage for SM & add Rm10 for SS Material : Lace +skirt net lace full lining Size S Bahu : 14"-14.5" Dada : 34"-36" L tangan : 24 1/2" L baju : 25 1/2" L skirt : 39" Punggung : 34"-36" Size M Bahu : 15" Dada : 37"-38" L tangan : 24" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 36"-38" Size XL Bahu : 18" Dada : 40"-42" L tangan : 25" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 40"-42" . **lace hadapan sahaja **fully tgn lace **zip tgn **zip belakang **lace gold #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajukurungmurah #bajukurungvogue #bazaarpaknil #fcagent #peplum #pujaanhatikanda #floraldress #saleraya #bajubrides #queenieexclusive #blouse #skirt #bajubridesmaid #bajunikah #bajukahwin #hotselling #bajurayahaji #dre#dressik #dresssimple #dressmurah #dress #kurunglace #ootd
0 0
FEEDBACK CCLEAN CLEANSER : PARUT DAH HILANG!! KULIT MAKIN CERAH 👏 . . C Clean Charcoal Cleanser . . 🌸C Clean adalah pencuci muka yang diformulasi khas bagi membersih dan menanggalkan kotoran sehingga ke lapisan dalaman kulit wajah. Ia membuatkan kulit kelihatan segar tanpa menyebabkan iritasi pada kulit serta mengembalikan keanjalan. . . 🌸Bahan-Bahan Utama -Activated Charcoal Beads. . 🌸Membersihkan kotoran dan minyak berlebihan di wajah -Grape Seed Extract . . . 🌸Membantu mengembalikan keanjalan kulit . .🌸Bebas paraben, SLS dan bahan kimia berbahaya . . 🌸Sesuai untuk digunakan lelaki dan perempuan berusia 10 tahun ke atas. -Cara Penggunaan: . . Cara Penggunaan 1️⃣. Picit 2 - 3 titis di atas tapak tangan 2️⃣. Sapu dan ratakan di muka perlahan-lahan 3️⃣. Ratakan di muka dengan urutan secara bulatan 4️⃣. Guna 2 kali sehari untuk kesan maxima * Ia juga boleh digunakan di bahagian badan yang lain. . . #cclean #ccleanhq #ccleanshahalam #ccleanselangor #ccleankl #ccleankualalumpur #ccleandamansara #ccleanklang #ccleansubang #ccleanpuchong #ccleanalamimpian  #uqashasenrose2 #khaibahar #pujaanhatikanda #babyiqy #mirafilzah #putih #serum #serummurah #agentwanted #vsireh #olicandy #fazura #fattzura #ajl33 #sufiansuhaimi
1 0
QUEENIE EXCLUSIVE Price : Rm139 free postage for SM & add Rm10 for SS Material : Lace +skirt net lace full lining Size S Bahu : 14"-14.5" Dada : 34"-36" L tangan : 24 1/2" L baju : 25 1/2" L skirt : 39" Punggung : 34"-36" Size M Bahu : 15" Dada : 37"-38" L tangan : 24" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 36"-38" Size XL Bahu : 18" Dada : 40"-42" L tangan : 25" L baju : 25 1/2" L skirt : 41" Punggung : 40"-42" . **lace hadapan sahaja **fully tgn lace **zip tgn **zip belakang **lace gold #bajuraya2019 #bajurayamurah2019 #bajukurungmurah #bajukurungvogue #bazaarpaknil #fcagent #peplum #pujaanhatikanda #floraldress #saleraya #bajubrides #queenieexclusive #blouse #skirt #bajubridesmaid #bajunikah #bajukahwin #hotselling #bajurayahaji #dre#dressik #dresssimple #dressmurah #dress #kurunglace #ootd
1 0
Consistent dengan hanya consume sekotak dtp and amalkan minum air lebih 3liter sehari. Korang nak try tak? Nak raya dah ni. Nak berseri seri di pagi raya 😍🙊🙉🙈 . 🚘FREE COD GOMBAK/UIA/SELAYANG/KL(selected area) • 📲Whatsapp +6013 235 2729 📲Whatsapp +6013 235 2729 📲Whatsapp +6013 235 2729 or click the link in my bio . #sayajual #dtp#dtprs #batucaves #selayang #selayangmall #gombak #makeuptutorial #collagen #dtp #paknil #bazarpaknil #putih #cerah #haniszalikha #neelofa #emm#emmamaembong #pujaanhatikanda #remyishak #zulariffin #fashasandhaxbizziboddy #emmamaembong #fatimah
1 0