Bonding braces for today ☺️🤗🤗 Makluman.. Atas permintaan ramai.. Semua promosi kami dipanjangkan sehingga hujung akhir tahun ini ye.. 🎉🎉🎊🎊🎊 Boleh hubungi klinik untuk sebarang pertanyaan atau temujanji 03-90801321 03-90801321 03-90801321 Atau whatsapp no klinik: 018-2048456 018-2048456 018-2048456 #kli#klinikgigibandartunhussinonn #klinikgigidrfeeliz #klinikgigibandartunhussinonn #promobraces #promowhitening#promobraces #bracesmurah #smilemakeover #cosmeticgigi #gigiputih #whiteningmurah #klinikgigimurah #kajang #cheras #put#putrajaya #bangi #putrajaya #puchong #bal#balakong #kua#kualalumpur #serikembangan #serdang #balakong #kualalumpur #bazarpaknil #bazarpaknilmurah
6 0
Fullamak, terbaikkk laa😘 Jangan tak tahu, dalam krim berubat Nb scar acne therapy cream nie dier ader aper taw, ada vitamin c dan e lagi tu ada moisturiser lagi ada antiseptik lagi haa. Semua nie amat penting untuk tolong dan bagi korang efek skin glow dan gebuss gebass tu. Like neelopakk opkos! Ahaks 😉 Paling syok ! Kulit sihat, jerawat lari lintang pukang, parut pon makin menghilangkan diri, wauuuu pakej tuh. Wuuuhuuu terbaik ! Nak tau tak yang penting krim berubat nie bebas dari bahan terlarang macam merkuri apa jadah semua tu lah. Berminat boleh pm atau terus roger hakak untuk fast respon *018-2855628 #puchong #ioi #sunway #cheras #Ampang *pos seluruh malaysia
0 0
Kek RED VELVET satu-satunya kek berwarna MERAH yang sangat popular. Keunikan rasanya disebalik warnanya yg unik tiada siapa sangka ada citarasa koko didalamnya. . Eh.. Kak Rose review kek RV macam dlm majalah resepi lak🤣🤣 Nak bgtau je kek RV ni mmg unik. Korang pernah jumpe kek kaler merah terang selain RV. Takde kan.. Kek RV Kak Rose dh diinovasikan menjadi lebih ummpp😋😋😋 dengan lapisan nutella yg mewah.. . Jom tengok kek RV Kak Rose dlm pelbagai bentuk💖💖.. kalau tetiba rasa mengidam ke meroyan ke wasap.my/60133233344 Kak Rose laju2.. Penghantaran terus ke hati Kak Rose sediakan😉😉😉 Wasap.my/60133233344 Wasap.my/60133233344 #sabrinabakery #mamasab #kekkawin #sayajualkek #cheras #kajang #serdang #serikembangan #bangi #kuantan #gombak #puchong #ampang #cyb#cyberjaya #kualalumpur #shahalam #damansara #putrajaya #cyberjaya #sgbuloh #dengkil #setiaalam #meru #klang #kepong #kotadamansara  #cheesetart #brownies #kekbirthday #birthdaycake
3 0