Nak dapatkan mini kurung moden yang murah??? Jom tengok #zef#zefiksection .Ada SALE berbaloi2😱😱😱 . Rugi kalau korang tak dapatkan kurung corak letops ini, Da Xia Kurung, yg masih available size XS hingga XXL, ngam pulak dgn SPECIAL PRICE RM119 (NP: RM279) sempena #ZefiksRenovationSale 😉. . Akan tamat pada 28 FEB 2019, ayuh! . Whatsapp 0133717071 utk order dan detail . ✔️Fast respon ✔️Free service charge ✔️Free paperbeg ✔️COD kawasan tertentu . #zefiks #zefiksrenovationsale #kurung #zefikskurung #kurungmodern #cantik #kurungmoden #printedkurung #minikurung #malaysia #maribeli #trustedpersonalshopper #zefikspeople
7 0
Korang tengok video ni pun dah tahu betapa 'struggle'nya #teambellaammara nak berikan yang terbaik utk Bella Ammara Lovers semua. . Good Job Team! 👏👏👏. . BA Lovers pasti akan berpuas hati dengan koleksi terbaru kali ini. Jangan lepaskan peluang utk grab. Contact personal shopper Su 017-3720507 sekarang. . #bellaammara #bellaammaralovers #balovers #bellaammarakualalumpur #bellaammarabangi #officialdropshipbellaammara #personalshopperba #trustedseller #dropshipwanted #BABArmy #teammiraletops #teamkakakgigih #teamgigihbakl #projekduitraya #raya2019 #koleksibajuraya #bellaraya2019 #sedondon #meletop #izarakurung #printedkurung
10 1
ELIZAA KURUNG Promo Price // RM139 ( Np // RM259 ) ( READY STOCK ) *Tidak Termasuk Postage . • Solat Ready, Wudhu' Friendly • Back Zip • Made of Comfortable Italian Como Crepe Fabric • Design: Modern Kurung • Detail: France Lace • Available in 5 Sizes : XS, S, M, L,XL • Available in 4 Colors . . Whatsapp: +6018-2320816 Atau klik link pada profile . #kurung #modernkurung #kur#kurungmoden #kurungsaree #baj#bajurayah #cou#coupleset #bajuraya #kurunglace #kebayamurah #kurungmoden #bajukurung #setcouple #peplumkurung #kur#kurtah #bridesmaid #weddingmalaysia #bridesmaidsdresses #bajukurungmurah #kurungdoll #bridesmaidkurung #kurungnursingfriendly #printedkurung #peplumblouse #bridewedding #jlabellalovers #coupleset #kurta #jlabellaraya2019 #kurungraya #raya2019 #hariraya2019 #ramadan
10 0
Wah apa apaan sih ni😍 Kelmarin baru ja release Maya Basic, hari ni da ada teaser new product! . . Cuba komen 💕 kat bawah bebanyak kalau dah excited ! . . 📲 IG @chentablossom http://www.wasap.my/+60132635906 . . . . . . . . #teamilala1724 #milalaattire #milalalovers #milalartw #milalalebaran2019 #23021902 #comingsoon #bajukurungcantik #printedkurung #sayajual #sayajualmurah #cantik #bazarpaknil #bazaaronline #onlineigshop #ootd #siscuba #pujaanhatikanda
6 0
Bayang kan pagi Hari Raya nanti korang pakai #printedkurung Bella Ammara ni. Dah la selesa, cantik ayu tertarik menarik pulak tu😌 . #bellaammara #bellealyahya #jannahkissmi #teamkakakgigih #teamgigihBAKL #BellaAmmara #BellaAmmaraKualaLumpur #masterpersonalshopperbakl #tkgba06
6 0
Aurora Dress..menggoda jiwa korang ke tidokkk? Kalau menggoda..angkat tangan pleaseee 😘😘😘 . #bellaammara #bellaammararaya2019 #bellaraya2019 #printedkurung #bellaammarakurung #bellaammaraprinted
5 1
Dalam ramai ramai model muslimah di Malaysia ni, kita paling suka and minat sangat dekat Syaheera Abd Wahab (kanan) ni ❤️ Cantik, pandai, humble, tak gedik, sopan tutup aurat and tak pernah nampak dia over kalau posing depan kamera. Kalau baby dalam perut ni gegirl, mohon terkenan dengan kesopanan dan kecantikan Syaheera ni . Btw, nak ingatkan semua bahawa kalau nak berseri seperti model2 dalam gambar ni ayuh lah grab #baw#bawalantikedut by Fareha sekarang! Kali ni ada 17 design. Kesemuanya diberi nama sempena pulau pulau di Malaysia. Siapa boleh bagi nama 2 design dalam gambar ni? . Cara order: 1) screenshot 2) send ke whatsapp 014-8429745 atau tekan link whatsapp di bio . #bajukurung #kur#kurungmoden #say#sayajualbajukurung #sayajualbaju #kurungmoden #printedkurung #bajuraya #bajukerja #bajuofis #bajupergikelas #bajukurungmurah #yearendsale #YES #SALE #fattzura #fattzurafairytale #bawalsatin #bawalprintedsatin #sayajualsuit #suit #setbajudanseluar #bawalantikedut #bawalironless #bawaltakyahgosok
10 0
Cantiknya cantiknyaaa 💖 Rambang mata tak nak pilih? Ada 17 design tau semuanyaaaa. Meh la tengok all design semua kita dah upload tauuu 😘 . HARGA: RM25 Postage RM9 SM / RM12 SS . Cara order: 1) screenshot 2) send ke whatsapp 014-8429745 atau tekan link whatsapp di bio . #bajukurung #kur#kurungmoden #say#sayajualbajung #sayajualbaju #kurungmoden #printedkurung #bajuraya #bajukerja #bajuofis #bajupergikelas #bajukurungmurah #yearendsale #YES #SALE #fattzura #fattzurafairytale #bawalsatin #bawalprintedsatin #sayajualsuit #suit #setbajudanseluar #bawalantikedut #bawalironless #bawaltakyahgosok
7 0