Day 20: go to tools! ☆ ☆ ☆ I couldnt live without my Mambi value sticker pack books and my HP sprocket! I love the memory keeping books for my planner and my memory keeper, the stickers in them are beautiful! ☆ ☆ ☆ @blog.else #thehappyplanner #internationalhappyplanner #was#washi #canadianplanner #pla#plannerr #planneraddict #classichappyplanner #plannermom #discbounddiva #plannernerd #washi #embracethediscs #mam#mambihappyplanner #livecreatively #mambi #momswhoplan #planner #plannercommunity #planahappylife #plannerbabe #meandmybigideas #iamahappyplanner #gototools #everythingplannerchallenge
0 0
Cheklist untuk travel pun ada❓ . Nak pergi travel, kena plan kan? Nak pergi mana... Senarai tempat... Nak bawak barang apa... Jadual percutian . Ha..juga ada dalam PLANNER ENUUR ❤ . Sesiapa suka bercuti, sangat2 berbaloi miliki planner ni😍 . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #TEAMeNuur #eNuur #BelieveAndAchieve #PlannereNuur #Planner2019 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2019 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #MyVacationPlanner
4 1
2019 VISION BOARD . Yeayyy boleh tampal vision masing-masing . You become what you believe....👍 .. Bestkan? Ada dalam PLANNER ENUUR ❤ . . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #TEAMeNuur #eNuur #BelieveAndAchieve #PlannereNuur #Planner2019 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2019 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #2019VisionBoard
1 0
Tarikah HAID, CATAT❗ . “Saya tak tahu penting catat tarikh period” . Haipp, sangat penting, sebab tu kena catat. Sebab apa? . 1) Boleh monitor sebarang keabnornamalan lewat @@ cepat haid tiba-tiba yang mungkin bermaksud masalah hormon wanita @ hamil (sudah berkahwin) . 2) Memudahkan urusan doktor untuk membantu mengesan masalah berkaitan hormon . 3) Merancang kehamilan . Dan lain-lain. . Jom catat❗ . Ada dalam PLANNER ENUUR ❤ . #SahabateNuur #LegacyOfKnowledge #TEAMSahabateNuur #TEAMeNuur #eNuur #BelieveAndAchieve #PlannereNuur #Planner2019 #IslamicPlanner #IslamicPlanner2019 #ILovePlanner #PlannerLover #CollectionsPlanner #PlannerMalaysia #PlannerAddict #MenstrualCycleTracker
2 0