Such a lovely n calm #place
0 0
ending the day with eating at one of my most treasured places, this place carries most of my childhood past. literally gave me nostalgic feelings when i entered inside. . . . . . . . . . . . #pho#pho#photoha> ? #photography #photooftheday #photograph #photo #pic#pic #pic #place #restaurant #fairylights #lights #aesthetic #nature #plants #night
2 0
📌 Eriselda Shusha, ZYRA TIRANË . Prej dy vitesh punoj në kompaninë Green Life dhe ndihem vërtet pjesë e një familje të madhe. . Kënaqësia në punën tonë, qëndron tek besimi që na kanë dhëne njerëzit duke zgjedhur produktet tona në familjet e tyre. . Sepse Green Life ofron Shendët ! Eja edhe ti bëhu pjesë e jona ! . Për Një Jetë të Gjatë dhe të Shëndetshme! Na kontaktoni: 📞0672020906 Facebook: Green Life Instagram: greenlifealbania • • • • #work #working #people #office #company #amazing #super #place #greenlifealbania #caricointernational #instadaily #instapic #instagram #hardworking #success #successful #followus #like
1 0
#HappyBirthday to me! #haha. There’s no place Is rather spend my #birthday than at my #favorite #place #DisneyWorld !!! Looking forward to a day of #laughs #fun and #mickeymouse with my favorite person!
2 0