Alhamdulillah.. Settle submit order customer dari Setia Alam, Selangor 😊 Siapa lagi yang berminat nak dapatkan produk Cuckoo 👇🏼👇🏼 . Boleh shopping di e-store saya 😎 https://store.cuckoo.com.my/estore/RinoShaz/ . Atau . Whatsapp 📲 010 297 5013 Rino Shaz (NE067376) #puncakalam #saujanautama #bandarhillpark #hillpark #puncakperdana #denaialam #seksyen7 #shahalam #setiaalam #bukitjelutong #meru #cuc#cuckoo.my #cuckoo #pen#penapisairoo #penapisair #penapisairmurah #penapisairmalaysia #penapisairhalal #pen#penapisudaracuckoo #penapisudaramurah #penapisudara #cuckooselangor #cuckooperak #cuckooperlis #penapisairraya
0 0
Mesin penapis air sekarang dah canggih. Boleh keluaq AYAQ BATU. Kiri - Ice maker❄️ Kanan - Air tapis 3 suhu🥛 Syoknya panas2 mudah dapat ais batu, tekan2 bereh bohhh. Berminat nak pasang or tahu lanjut berkaitan penapis air Coway? Boleh wasap wahi 👇 wasap.my/60137675762/wahicowayyy #wah#wahicoway #coway #cow#cowaymalaysia #cow#cowaymurah #pen#penapisairh #wahicoway #officialcowaymalaysia #penapisair #penapisudara #cowaymalaysia #cowaymurah #promosicoway #cowaypromo #cowayjohorbahru #cowaysetapak #cowayselayang #cowaytaiping #cowaypekan #cowaymuadzamshah #cowaysegamat #cowaykualaterengganu #cowaykotabharu #cowaykl #cowaypetalingjaya #cowaydamansara #cowaysepang #cowaypuchong #cowaycheras #cowaytapah #cowaysubangjaya #cowayvillaem
0 0
🌟🌟SET COMBO HEBAT TERLAJAK JIMAT 🌟🌟 . Inilah rahsia PENJIMATAN di Coway; ☑️Jimat Yuran Daftar RM400 ☑️Jimat tiap-tiap bulan RM24 ☑️ Total JIMAT sehingga RM1,800 . Set COMBO HEBAT jimat cermat ni khas untuk korang pilih dan pastinya berbaloi untuk seisi keluarga mendapat air dan udara bersih. . ✳️ VILLAEM 2 + LOMBOK hanya RM100 seunit ✳️ VILLAEM 2 + STORM hanya RM94 seunit . Tawaran COMBO HEBAT tengok sini ;👇 ✔️ Hantar & Pasang PERCUMA ✔️ Servis setiap 2 bulan PERCUMA ✔️ Penukaran filter setiap 6 bulan PERCUMA ✔️ Guna SEBULAN PERCUMA ✔️ Nak pindah rumah? Pemasangan semula juga PERCUMA ✔️ Ada rosak? Call saja. Coway datang dan tukar alat ganti PERCUMA . LOCK ORDER sekarang, Offer super best ni hanya untuk TEMPOH TERHAD sahaja. Tekan je link di bawah untuk SIS berikan detail ya 😉 👇 . www.wasap.my/60137443244 www.wasap.my/60137443244 . #ErdaPakarCoway #LivingBetter #LivePure #cowaymalaysia #waterfilter #waterpurifier #penapisaircoway #penapisairmurah #penapisudaracoway #penapisudaramurah #setjimatcoway
0 0
Tunggu apa lagi promo coway masih lagi berjalan nih, tanpa yuran pendaftaran😍 Nak pasang coway wasap sis 0192941777 . Sis akan uruskan pemasangan coway anda secara PERCUMA ( terms & condition apply) . Intan COWAY MALAYSIA 0192941777 #siscoway #coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowaycheras #cowaypromo #cowayagent #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway
7 0
Alhamdulillah, selesai submit order customer 😊 *Last promosi untuk RAMADHAN...register sekarang RM200 FREE tak perlu byr, promosi Last untuk hari ni sahaja tau* *Nama CTOS pun confirm boleh lepas tau...Klu nk sya blh lock kn dulu 😊 * *boleh share ke kenalan lain*😍😍 *nak pasang untuk ibu kat kampung pun boleh* *kan lebih mudah puasa & raya tahun ni dengan Penapis Air Coway* Saiful Kamil Mohd Saiful Call - 0126135478 Whatsapp - 0123115478 Sales Advisor, Coway HQ (M) Sdn Bhd #coway #cowaymalaysia #cowaymurah #cowayselangor #cowaypromo #pen#penapisairmurah #penapisairmurah #penapisudara #penapisaircoway #cst#csteam #cowaybangi #cowaykajang #cowaykualalumpur #cowaykl #cowayjohor #cowayjb #cowaymelaka #cowaynilai #cowayseremban #cowaypahang #cowaylangkawi #cowaykelantan #cowayterengganu #cowaysabah #cowaysarawak #ombakcoway #ombakexclusive #cowaybaru #ingatcowayingatkamil #csteam #teamsyima
29 0
Bulan puasa dah semakin dekat. Mudahkanlah keje ibu di kampung. Ibu tak perlu nak masak air. Tak perlu nak kelam kabut buat persediaan bersahur dan berbuka. #CowaybyAbgNizam #CowayNeo #penapisairmurah #penapisairberkualiti #cowayprodukterbaik #coway1jutapengguna
3 0
For sale Lee Premium Classic Fit size 42/41 Size tag 42 Pinggang - 41/42 Labuh - 42.5 Kaki - 18 Made in nicaragua..99 cotton : 1 spandex..straight leg..warna light brown..zip fly..kondisi A RM50 Whatsapp 0193577804 #bundle #bundleitem #bundlemalaysia #leeridersjeans #leepremium #classicfit #straightleg #uniqlomalaysia #uniqlojeans #vansmalaysia #vanskingofgap #conversemalaysia #produa #levismy #kapcai #bundleonline #adidasmy #nikemalaysia #seluarsizebesar #plussizemalaysia #tealivemalaysia #cowaymalaysia #penapisairmurah #hondamalaysia #airasiaairlines #viralmalaysia #gshockmalaysia #mit#mitsuioutlet #mitsuioutlet #sepang
14 0
IRIS IRIS ni merupakan jelmaan kepada model ICON tapi datang dengan harga yang lebih murah. . Very down-to-earth walaupun dia cantik, canggih, sophisticated dan elegant. Ada 3 suhu ; panas, sejuk dan suam. . IRIS ni merupakan penapis air digital. Tak perlu dah nak tekan nozel untuk keluarkan air. Cukup dengan tekan LCD panel yang terdapat pada mesin. Senang kan? . RM94 sebulan . Whatsapp Qeema @ +60183722943
10 1