Its a wrap for PATAH SAYAP BERTONGKAT PARUH awesome teamwork and MASUK AIR 😂. Only left a good memories 😊 #zeelproduction #patahsayapbertongkatparuh #bukanbeshebeshe #maluapebossku #santai #alhamdulillah #techdept
3 0
Alhamdulillah....1st 52km ultra marathon...result garmin extra 9min sbb tgh mkn nasi lemak baru perasan lupa nk stop timing...😞😅....ceritanya bukan biasher biasher route bukit tonggek & bukit yg panjang lebih kurang 1km...loop ke 6 kaki dah mula sakit...tapak kaki mula "blister" (boleh tgk gmbr last macam mana blister tu)walau pakai stokin steigen..disbbkan pakai ankle guard...tapak kaki kena compress...jadi stokin tu xdak masalah sebenarnya...😉....loop ke 6 tu jumpa geng 84km yg dh barai jugak.Habis loop ke 6 singgah khemah medik..org medik tny nk pecahkan blister tu atau balut jer dulu kaki kiri...sbb tinggal 4 loop jer lagi lps balut kaki xleh pijak pulak bila pakai kasut..so selipar asadi jadi penyelamat utk baki 4 loop tu..so citer dia mmg last 4 loop tu mmg jalan jer utk habiskan larian...sahabat sorang ni siap nk DNF walaupun lg 4 loop jer tinggal...so abgchaq pujuk diorg utk jln sama2 smpi FL...alhamdulillah selamat smpi jugak....water station ada 2 jer...satu di FO area...dan satu lg atas bukit tonggek...setiap ws tu abgchaq akan stop utk minum dan juga menjamah cekodok,bubur nasi,sup tulang, dadih, buah2an tembikai, pisang, limau...ishhh...mcm2 adaaa..yg ni abgchaq suka...terbaek 🤩😋😚....sekian luahan rasa seorg newbie ultra marathoner 😎...mahap ler panjang skit yer.. #ceritamalamtadi16022019 #uitmultramarathon2019 #ultronuitmultravol3 #52kmultra #biibchallenge2019km #togetherwebeatteammarathonbaker #hitechrunners #finishstrong #genglari #misibadansihatmindacerdas #misi90kmsebulan #misiperutsuperman2019 #patahsayapbertongkatparuh #brooksrunning #glycerin16 #nikeapps #nrc #justdoit #garminfenix5xsapphire #beatyesterday
19 6
VITAMIN CANTIK PALING JIMATTT!! . Kalau korang nak tau, mostly dari customers @nutrition.vita MEEEMANG akan start consume Shaklee untuk Cantik dan sihat kebaboom dengan VITAMIN C. . Sebab dengan dia saje, ada yg berjaya dapatkan ; ✅Tona kulit yang sekata ✅Jerawat degil hilang ✅Jerawat pasir dan nasi susah nak muncul balik ✅Penyakit berjangkit susah nak datang . Dan macam2 lagi lah perubahan yang dorang dapat. . Serius ! . Jangan ingat produk basic ni tak penting tau. Sebabkan dia basic laa banyak benda yang dia boleh tolong settle kan . Lagi 3 bulan nak raya ni. Bila lagi korang nak settle kan jerawat dan dapatkan badan yang sihat ? 😏😏
4 1
Jenab Kurung . Material :English cotton . Measurement : Size S Bahu 13.5” Dada 34” Lengan 17” Labuh lengan 22” Labuh baju 28” Pinggang 26”-32” Pinggul 40” Labuh kain 40.5” . Size M Size S Bahu 14” Dada 36” Lengan 17” Labuh lengan 22” Labuh baju 28” Pinggang 28”-34” Pinggul 42” Labuh kain 40.5” . Size L Bahu 14.5” Dada 38” Lengan 17” Labuh lengan 22” Labuh baju 28” Pinggang 28”-34” Pinggul 44” Labuh kain 40.5” . Size XL Size S Bahu 16” Dada 40” Lengan 18” Labuh lengan 22” Labuh baju 28” Pinggang 29-37” Pinggul 45” Labuh kain 40.5” . • ada hidden zip dibelakang baju & di lengan • ada zip di bahagian skirt . Selling price : RM65 exc postage . Postage : RM8 - SEM RM12 - SABAH & SARAWAK . . Utk order: . ❤️❤️KLIK LINK DI BIO, atau👇🏻 . > 📲Whatsapp/telegram +6013-5315981< > 📲Whatsapp/telegram +6013-5315981< > 📲Whatsapp/telegram +6013-5315981< . Thank you! . #zefikakurung#likeforlike#like4like#followback#follow4follow#kurungmodencantik#setelahcintaitupergi#lelakikirimantuhan#senafascinta#encikimamekspres#patahsayapbertongkatparuh raya2019#bajuraya2019#kurungmoden2019#jenabkurung#kurungjenab
6 0