🍕🍕🍕 Every Friday (religiously) we go for pizza after school! After pizza we walk or scoot to Ruby’s ballet where I sit with Nate until the sun goes down. It’s our little tradition and it makes us happy. We started ordering online after discovering they give a 25% off discount (Dominos) and this isn’t an add because I have ghosted my blog. Every week our ‘name’ changes. Last night was “Order for Harley”. Ruby anxiously went to collect our pizza and said yes that’s me ‘Harley Quinn’ the guy was clueless 😂 Any suggestions for next week! Comment down below! 🍕🍕🍕 .. . . . #thehonestlens #oureverydaymoments #parenthood #parenthood_moments #viennablogger #blogger_at #mommyhood #thatsdarling #childhoodunplugged #candidchildhood #fiercelittleones #parenting #inspiremyinstagram #thehappynow #ig_motherhood #kidsforreal #parentingtheshitoutoflife #vienna_austria #wienliebe #viennalove #igersvienna #vienna_city #harleyquinn #pizza
1 0
Sometimes as a parent you have to be patient, you have to get creative, you have to think outside the box. Sometimes, this means looking for the remotes in places you never expect to find them, like here .... 🤷🏻‍♀️. So mamas, let me feel better about losing my stuff around the house. Type below funny stories about all the items you lost since you’ve had kids. Let’s have a laugh together 😂 😂😂 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀
13 2
1.Mulai sedini mungkin. Nggak melulu sumbernya dari buku kok. Misalnya pas jalan-jalan, ada sign add yang punya font besar, tunjukkan dai baca dengan suara yang lantang. 2.Perlahan mulai membacakan buku 3.Pilih buku yang sesuai usia. Bahkan dari bayi, ada tuh mommies buku kain yang gambar dan tekstur yang gemas! Sekaligus melatih system motoric mereka. Poinnya Betty mengingatkan, “Tumbuhkan ketertarikan dulu sama budaya membaca.” Khusus anak 5 tahun ke bawah, pilih buku yang font-nya besar, dan lebih banyak gambar. 4.Kalau sudah bisa komunikasi dua arah, diskusikan mau membali atau buku yang seperti apa. 5.Rajin bawa ke perpustakaan, sekarang sudah banyak sekali perpustakaan yang khusus anak. Bisa juga membuat pojok buku di rumah. Misalnya yang saya lakukan, cukup dengan rak ukuran sedang, tapi di situ isinya khusus buku Jordy semua :) 6.Screen off! Nah ini nih, yang butuh komitmen bersama pasangan dan seluruh support system di rumah. Pas waktunya membaca atau mendongeng, usahakan tidak ada gangguan dari gadget apapun, termasuk TV. #parenting #parents #parenthood #parentlife #parentstobe #Parentingtips #par#parentingblog/a> #ParentalAdvisory #parenting101 #parentingblog #parentsbelike #parentinglife #parentingwin #ParentingGoals #ParentingQuotes #par#parentblog/a> #ParentingHumor #parentslife #parentingtheshitoutoflife #parentingadvice #parentandchild #parentsnightout #parentingdoneright #parentslove #parentproblems #parentingfail #parentsofinstagram #parentinghacks #parentingindonesia #parentblog
78 0
#Repost @parentingiseasy.id • • • • • Bawa anak mulai sekolah ke sekolah balita, biar mudah sapih ASI dan diganti dengan susu sapi? Jangan ih, enakan juga makan ayam dan ikan. Selain lebih bermanfaat dan dibutuhkan tubuh, kebanyakan susu sapi justru berakibat fatal buat kesehatan anak. . Yuk #GantiSudutPandang dari “Anaknya susah makan, untung susunya kuat!” jadi “Kalau kebanyakan susu, nanti susah makan. Lebih baik makan aja ya, nak..” . . . #TamanMainPetualang #icantchangetheworldalone #beinghuman #ParentingIsEasy #par#parentingindonesia #parentingfail #parentingquotes #parentingadvice #parentingtheshitoutoflife #parentingskills #parentinggoals #parentinghacks #parentingbook #parenting101 #par#parentingblog/a> #parentingtip #parentingdoneright #parentingwin #parentingblog #parentinglikewhoa #parentingclass #prilaga #par#parentingislam> #parentingislam #parentinglife #parenting #parentingproblems #parentingtips
10 0
Suspend your thoughts and feelings; just listen & paraphrase what is being said to you. "Parents who learn empathetic #ActiveListening discover a new kind of appreciation and respect, a deeper feeling of caring; in turn, the child responds to the parent with similar feelings." #parentingtheshitoutoflife
4 0
DADDY DAUGHTER DOUBLE DATE tonight (post face accident—see my stories). My dad would take my sister on dates when she was young and I’ve been doing the same with Ellis since she was tiny. It’s a great way to demonstrate to her how she should expect to be treated one day on her own dates and also create intentional time together with her dad. Love meeting other dads like our neighbor who do the same.
52 2