Travel Set dari ADANIA sangat sesuai untuk first timer yg baru nak mencuba atau untuk yg 'kaki jalan' dan 'kaki travel' 😎🌍 mudah untuk dibawa dan mempercepatkan masa untuk urusan anda. Hari ni kami nak share sikit tentang tips utk elakkan produk skincare anda supaya tak tumpah masa travel : . . ◾ Utk cleanser/shampoo etc yg dlm botol, kadang2 walau dah tutup ketat, masih tumpah. Cara utk elak tumpah, ambil wrapper plastic/pvc, potong btk segi empat kecil/sederhana dan letak atas cleanser/shampoo botol tu sebelum letakkan penutup macam biasa. . ◾ Elakkan letak shampoo/sabun cecair dlm luggage. Instead, bawa bersama dgn beg yg anda bawa (cth, beg tangan). . ◾ Jgn biarkan produk dalam cuaca yg panas dan berhaba. Suhu yg panas boleh buat produk tidak tahan lama/berubah tekstur. . ◾ Bawa produk dlm saiz kecil shj (travel size). Supaya beg tak berat 😉 . #adaniaskincare #travelset #trialsize #skincare #nat#naturalskincare #org#organicskincare #beauty #facecare #vegan #teamadaniaphilia #organicproducts #organicskincare #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou
5 0
#BareSunSalutation Yoga Challenge Itinerary Update Day 1 - 6/17 - @positive.ashley - Root Chakra Day 2 - 6/18 - @iriephoenix + Sacral Chakra Day 3 - 6/19 - @hamp407 - Solar Plexus Day 4 - 6/20 - @boldnfit - Heart Focus Day 5 -6/21 - @jordanthefrugivore - Throat Chakra Day 6 - 6/22 - @kevion.devante - 3rd Eye 👁 Day 7 - 6/23 - @ame@amethystmoonyoga - Crown Chakra Day 8 is the day to reflect &/or catch up. Entry for giveaway ends Sunday at 12am PST. 🎁 Follow Sponsors: @amethystmoonyoga @bareharmonybox To WIN. . . . Remember this is a #SunSalutation yoga Flow 🧘🏽‍♀️ challenge. Follow the cohost of the day to enter & keep up with challenge updates. We can’t wait to witness your magic in the sun ☀️
7 1
Follow @that.natural.glow for the rest of the series on facial oils by skin type and use the hashtag #mybestnaturalself for your tips and tricks to be featured on the page 💕
9 1
Barb! She's looking a little oily don't you think. Summer surprised us with a BANG this year and these girls are still working on losing their winter coats. There's short summer hair is so bright and white, but all of the winter fur (not wool) is hopefully protecting them against fleas and flies... because it's an eye sore to look at LOL #eatlikeahillbilly #meat #local #paleo #organics #organicliving #buylocal #far#farminglifee #shopsmalleveryday #fruitandveggie #organicfoodfarm #freshfoods #lovelocally #gmofreefood #farmers #nongmoseeds #farmersofinstagram #fromtheearth #org#organicproduct> #fruitandveggies #organicproduct #organicfoodonly #shopsmallbusinesses #farmfresh #farmwork #organicveggies #supportlocalbusinesses #farminglife #locallove #nongmofood
16 0
I may have died and gone to #coconut #dreamland 😍😍😍 This stuff tastes like #coconutcreampie 🍰🍰🍰 And all it is is spreadable coconut/coco oil a bit of honey and vanilla! #organicproducts #omg #iputthisshitoneverything #imaeatthewholejar #fastoxidizer #mmmfat #noneedfordessert #winning🏆
4 0