Apa menariknya Kek Batik Milo Klasik kami ni? . *************************** . πŸ’₯ Diperbuat daripada MILO! Bukan coklat bar, bukan cooking chocolate, tapi MILO tau. πŸ’₯ Tak messy, senang nak handle. πŸ’₯ Dah dipotong siap-siap β€˜bite size’ supaya mudah dimakan. Bila dapat boleh terus masuk mulut. πŸ’₯ Banyak positive feedback cakap SEDAPPP πŸ’₯ Halal! Semua bahan yg digunakan halal-halal belaka πŸ’₯ Homemade with LOVE ❀ . Hanya RM10 per pack. Boleh makan terus. Dah siap potong dah. Boleh bawa sebagai buah tangan, nak bagi kawan sekerja, doorgift, apa-apa pun terus whatsapp je tanya ok! . . Whatsapp 018-2740730 syamimi . . . Whatsapp 018-2740730 syamimi . . . #kek#kekbatikportdickson #kekbatikpolipd #codpolipd #codportdickson #portdickson #polipd #kekbatiklover #kekbatikviral #kekbatik #kekbatikmilo #chocojarportdickson #che#cheesebombcodportdickson #cheesebomb #cheesebombcodpolipd #cookies #blackbomb #blackbombportdickson #blackbombcodpolipd #blackbombcodportdickson #chococrispy #chococrispyportdickson #chocojarmurah #chococrispymurah #opendropship #trending
0 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
4 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
2 1
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
3 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
3 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
4 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
2 0
⏩ #astinakcasefeedback βͺ LANGSUNG CEK @ast@astinastore_id @aeskoreanthic @kcase_store untuk tahu detail INFO ORDER ADA PADA BIODATA β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” we are 800% trusted πŸ‘ŒπŸΌ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Kalau yakin BURUAN ORDER Kalau ga yakin, coba cek @astinastore_id dulu ✌🏼πŸ€ͺ - - #customsoftcase #testimoni #customsoftcasemurah #kpopstuff #customkoreancase #koreancasemurmer #lfl #likeforlikes #casekoreamurah #casemurah #caseexo #casenct #casebts #casegot7 #casesnsd #casemurmer #customanticrack #customhardcase #opendropship #openreseller #trustedseller #olshopsolo #olshopjakarta #olshopbali #unofficialphotocard
1 0