La'Rich ni memg suka share testimoni ek??? hahahah,yer betol2 sebab kami byk sangt testimoni positif...tgk bru je kluar dh dapat feedback dari pengguna...nnti kita share banyak lg yer feedback ni bukan apa,kita nk bg uols bca kata2 pengguna terhadap produk kami..jadi korang boleh fikir sendiri produk kami ok ke xok.... Yang penting bulan feedback tipu😁 (Testimoni berjaya La'Rich Lip Therapy) #trustedseller #feedbackcustomer #merawatbibir #bibircantik #bibirmerah #bibirmungil #bibiaq #muabellaz #laudyacynthiabella #laraalana #aydajebat #missfazura #fattahamin #fashasandha #jannanick #sayangketatsendatpadat #mfmirafilzah #noradanish #ctdk #comelpipimerah #ramadhaniabakrie #selenagomez #justinbieber #nabilarazali #klfashion #janganbencicintaku #tvalhijrah #beritaharian
0 0
Hi mummies...xnak try ke?? Anak sehat je? Xperlu? . Haih..simpan..xkan dah sakit baru nak carik mummy.. . Fungsi Natural Lemon Bath With VCO : . ✔ Meredakan Demam ✔ Meredakan Selsema ✔ Meredakan Batuk ✔ Meredakan Kahak ✔ Meredakan gatal-gatal ringan & allergik ✔ Melebatkan rambut ✔ Merawat rambut gugur buat ibu . Fungsi Garlic Balm : . ✔ Merawat selsema ✔ Merawat batuk ✔ Merawat kahak ✔ Merawat asma ✔ Membuang angin ✔ Merawat gatal-gatal ringan ✔ Menghangatkan badan ✔ Merawat kembung perut . . BERMINAT? Whatsapp for order 🐣 #doitqueen #sayajual #sayajualonline #garlicbalm #bawangputih #sab#sabunlemon #sabunlemonbobo #sabunlemon #petua #trustedseller #healthybabyhappymummy #assalamualaikum #babyfever #babysehat #babystuff #barangbaby #barangbabymurah #neyney #noradanish #ctdk #sipipimerah #laraalana #aaisyahdhiarana #ibuberpantang #ibumenyusu #ibumengandung
1 0
Regrann from @dr.irma_official - 1 hari lagi utk launching. PRE ORDER DIBUKA. . . Ramai yg request takut SOLD OUT masa launching. . . Jom wassap 0125675371 klik link di bio profil. . . Harga tak ketat, bawah rm100. Sapa lambat tak dapat. K bai - . . #nakcantik #sihatsecarasemulajadi #terapiinstagram #eusahawan #produkkecantikkan #onlinebisnes #art#artismalaysia #artismalaysia #rawang #klang #jomsihat #ajimaura #dramasangat #shahalamresident #ctdk #youcanduit #erezeki #syukurselalu #meletop #sabahan #kuching #alorsetar #fattzura #kesihatan #kulitcantik #neelofa #noradanish #jannanick
0 0
2 1
Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona : 🍊 ✔️ bantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk). ✔️ bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam). ✔️ bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
3 1
Avoid it! Makan fast food. Tak boleh sebenarnya walaupun pahit, kita mesti terima untuk sahut cabaran kulit cantik. Try makan makanan yang segar di dalam menu diet korang. Contoh sayuran dan buah-buahan walaupun tak kenyang!
4 1
Comelkan suami isteri ni. Pakat duk berebut nak bersauna. Kan dah cakap jimat. Beli satu. Satu family boleh guna. . X perlu ke spa utk bersauna. Buat kat rumah pun boleh. . Siapa lagi belum dapatkan set saunaku ni. Meh cepat whatsapp zati . 0139487533 Atau boleh klik di bio . #assalamualaikum #ajimuara #ajimura #terapiinstagram #sau#saunakita #steamsauna #saunawap #car#car#carakuruskanbadan #setsauna #lan#langsingansauna #langsing #kaedahkurus #carakuruskanbadan #saunaportable #sau#saunadirumah #promosisauna #saunaku #saunadirumah #kebaikansauna #sauna #manfaatsauna #carakuruskanbadan #ctdk #kevinzahri #tip#tipspantang #bersalin #tipspantang #ibupantang #ibubersalin #pantanglepasbersalin #kurusmasapantang #nor#noradanishpantang #noradanish #rahsiapantang
11 0