🔥BAU MIXBERRY BUAT RASA KETAGIH🔥 . RAMAI TEGUR MAKIN KURUS . Wah wah wahhh apa korang rasa bila ramai yg tegur makin kurus? Dah la sebelum ni berat kemain susah nak turun. Tengok-tengok lepas consume 1 BOX #Dem#Demica terus berjaya 😍👍🏻. Alhamdulillah tahniah dear sudi cuba #Demica & nak repeat order. . Kalau tak menjadi takkan laa hari-hari customer repeat order. . Sape lagi nak repeat order? Whatsapp LINK DI BIO SEKARANG! . #demica #kur#kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nak#nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #pro#produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #neelofa #fattahaminz #missfazura #nakkuruskanbadan #sayajual #sayajualproduk #sayajualprodukkurus #igshopmurah #bazaarpaknil #sayajualonline
2 0
BROWS 👆🏻 ☑️ brows powder ☑️ brows gel ☑️ pelekap kening ☑️ brush 2 in 1 ☑️ eyeliner RM14/pcs ❗️ Exclude postage ⤵ 🚛 Rm8sm | Rm11ss Sebarang pertanyaan/order boleh terus tekan link kat bio @mekap.viral #setmekap #setmekapmurah #setmekapmurahmalaysia #setmekapbajet #setmekapmalaysia #sermekapmurahgila #setmekapterbaik #setmekapviral #lipgloss #lipbalm #eyeshadow #blusher #neelofa #zahirAH #murahgila
1 0
BLUSHER 6 WARNA 👆🏻 RM13/pcs Exclude postage ⤵ 🚛 Rm8sm | Rm11ss Sebarang pertanyaan/order boleh terus tekan link kat bio @mekap.viral #setmekap #setmekapmurah #setmekapmurahmalaysia #setmekapbajet #setmekapmalaysia #sermekapmurahgila #setmekapterbaik #setmekapviral #lipgloss #lipbalm #eyeshadow #blusher #neelofa #zahirAH #murahgila
1 0
PRE ORDER DUBAI ABAYA RM210 WAS RM250-RM280 ..... abaya will come with: - free Matching shawl Whatsapp http://www.wasap.my/+60182455226 . Dont forget to tag ig: @abayaby_lovenini . FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM ----> https://www.instagram.com/abayaby_lovenini/ . . #abayabylovenini #jubahabayaterkini #mal#mal#malaysiashopping #preorderabaya #style #beauty #styleblogger #styleinspo #malaysiatrending #malaysiashopping #neelofa #neelofahijab #neelofateam #neelofafashion #arabfashion #malaysia #shoppingonline #lazadamalaysia #zaloramalaysia #shoppee #jubahmuslimah
2 0
PRE ORDER DUBAI ABAYA NOW RM200 WAS RM250 ..... abaya will come with: - free Matching shawl Whatsapp http://www.wasap.my/+60182455226 . Dont forget to tag ig: @abayaby_lovenini . FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM ----> https://www.instagram.com/abayaby_lovenini/ . . #abayabylovenini #jubahabayaterkini #mal#mal#malaysiashopping #preorderabaya #style #beauty #styleblogger #styleinspo #malaysiatrending #malaysiashopping #neelofa #neelofahijab #neelofateam #neelofafashion #arabfashion #malaysia #shoppingonline #lazadamalaysia #zaloramalaysia #shoppee #jubahmuslimah
2 0
Fenty eyeshadow RM18 Exclude postage ⤵ 🚛 Rm8sm | Rm12ss Sebarang pertanyaan/order boleh terus tekan link kat bio @makeup.viral4 #setmekap #setmekapmurah #setmekapmurahmalaysia #setmekapbajet #setmekapmalaysia #sermekapmurahgila #setmekapterbaik #setmekapviral #lipgloss #lipbalm #eyeshadow #blusher #neelofa #zahirAH #murahgila
0 0
Huda Beauty Foundation Cream Rm12 Exclude postage ⤵ 🚛 Rm8sm | Rm12ss Sebarang pertanyaan/order boleh terus tekan link kat bio @makeup.viral4 #setmekap #setmekapmurah #setmekapmurahmalaysia #setmekapbajet #setmekapmalaysia #sermekapmurahgila #setmekapterbaik #setmekapviral #lipgloss #lipbalm #eyeshadow #blusher #neelofa #zahirAH #murahgila
1 0