[ TIDOQ PUN BOLEH CANTIK?! 😲 ] . . Mesti laaaa . Haa, ni antara tips paling best & senang sekali untuk hangpa yang nak jaga kulit! Buat apa ? Tidur bagi cukup 6-8 jam aja guys! 🤩 Lepas tu jangan lupa amalkan Dianz Vitamin dan Sebelum tidoq tu pakai Dianz Mask & Moist tau . - " Jom cantik sebelum Raya " - #dianz #dia#dianzvit #dia#dianzmaskst #dianzvitamilk #dianzperfume #dianzlover #dianzmurah #dianzmask #dianzlegacy #dianzvit #dianzoriginal #sayajual #sayajualdianz #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #healthylifestyle #hilangblackhead #hisaphisapteruscantik #whiteheadhilang #kecantikan
13 1
Lavender oil ? Jojoba oil ? Avocado oil ? Buah delima ? Haa, bahan-bahan semula jadi khas untuk korang basmi whitehead di wajah dengan #DianzMasknMoist 🤗 - HARGA ? RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni. #cod atau pos harga sama , TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN - #dianz #dia#dianzvitamin #dia#dianzmaskst #dianzvitamilk #dianzperfume #dianzlover #dianzmurah #dianzmask #dianzlegacy #dianzvit #dianzoriginal #sayajual #sayajualdianz #nakcantik #nakcantikcarisaya #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #hilangblackhead #whiteheadhilang
10 1
Sis macam tak percaya aje, resdung sis dah hilang & kulit sis makin bersih lepas dua bulan consume #DianzVitamin. Ingatkan mimpi sis aje tapi memang itulah realitinya! 🤗 - RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . - #dianz #dia#dianzvitamin #dia#dianzmaskst #dianzvitamilk #dianzperfume #dianzlover #dianzmurah #dianzmask #dianzlegacy #dianzvit #dianzoriginal #sayajual #sayajualdianz #nakcantik #nakcantikcarisaya #tipskecantikan #hisaphisapteruscantik #feedback
8 0
Produk Bellaz Soft lips matte RM39.00 (tidak termasuk postage) #teamsalcantik #cantiksangat #nakcantikcarisaya
0 0
{ TESTIMONI AUDELA } Dah lama membuak2 nak cuba audela? . ✔️DETOX ✔️SLIMMING ✔️WHITENING ✔️VITALITY ✔️ANTI AGING . 🚚COD AREA . ✔️Seluruh KL ✔️puchong ✔️putrajaya ✔️shah alam ✔️subang ✔️PJ ✔️Damansara ✔️Sungai Besi ✔️BTS ✔️Serdang ✔️Kajang ✔️Seri Kembangan ✔️Bangi ✔️Pudu ✔️Kg Baru ✔️Titiwangsa ✔️Jalan Kuching ✔️Jalan Duta ✔️Keramat ✔️Gombak . Tempat2 lain boleh deal😎 . 💌FREE POSTAGE . 💌FREE COD . 💌FREE GIFT . Untuk order: . CLICK DI ⬆️ http://audelabeautykl.wasap.my/ . ATAU . . 📲01116445649 📲01116445649 . #audelastokis#audelabynadzainal#livinghealthy#audelalovers#slimming#whitening#detox#antiageing#kurussecarasihat#1stinmalaysiatrending#gayahidupsehat#kurusdanputihserentak#detoxwithaudela#nadzainal#audela#testimoniaudela#audelaminumanterpalingmewah#audelacombox5#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#visitmyig#sayajual#nakcantikcarisaya#cantik#kurus#foodporn#foodstagram#suplemenpemutih
0 0
{ TESTIMONI AUDELA } Dah lama membuak2 nak cuba audela? . ✔️DETOX ✔️SLIMMING ✔️WHITENING ✔️VITALITY ✔️ANTI AGING . 🚚COD AREA . ✔️Seluruh KL ✔️puchong ✔️putrajaya ✔️shah alam ✔️subang ✔️PJ ✔️Damansara ✔️Sungai Besi ✔️BTS ✔️Serdang ✔️Kajang ✔️Seri Kembangan ✔️Bangi ✔️Pudu ✔️Kg Baru ✔️Titiwangsa ✔️Jalan Kuching ✔️Jalan Duta ✔️Keramat ✔️Gombak . Tempat2 lain boleh deal😎 . 💌FREE POSTAGE . 💌FREE COD . 💌FREE GIFT . Untuk order: . CLICK DI ⬆️ http://audelabeautykl.wasap.my/ . ATAU . . 📲01116445649 📲01116445649 . #audelastokis#audelabynadzainal#livinghealthy#audelalovers#slimming#whitening#detox#antiageing#kurussecarasihat#1stinmalaysiatrending#gayahidupsehat#kurusdanputihserentak#detoxwithaudela#nadzainal#audela#testimoniaudela#audelaminumanterpalingmewah#audelacombox5#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#visitmyig#sayajual#nakcantikcarisaya#cantik#kurus#foodporn#foodstagram#suplemenpemutih
1 0
{ TESTIMONI AUDELA } Dah lama membuak2 nak cuba audela? . ✔️DETOX ✔️SLIMMING ✔️WHITENING ✔️VITALITY ✔️ANTI AGING . 🚚COD AREA . ✔️Seluruh KL ✔️puchong ✔️putrajaya ✔️shah alam ✔️subang ✔️PJ ✔️Damansara ✔️Sungai Besi ✔️BTS ✔️Serdang ✔️Kajang ✔️Seri Kembangan ✔️Bangi ✔️Pudu ✔️Kg Baru ✔️Titiwangsa ✔️Jalan Kuching ✔️Jalan Duta ✔️Keramat ✔️Gombak . Tempat2 lain boleh deal😎 . 💌FREE POSTAGE . 💌FREE COD . 💌FREE GIFT . Untuk order: . CLICK DI ⬆️ http://audelabeautykl.wasap.my/ . ATAU . . 📲01116445649 📲01116445649 . #audelastokis#audelabynadzainal#livinghealthy#audelalovers#slimming#whitening#detox#antiageing#kurussecarasihat#1stinmalaysiatrending#gayahidupsehat#kurusdanputihserentak#detoxwithaudela#nadzainal#audela#testimoniaudela#audelaminumanterpalingmewah#audelacombox5#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#visitmyig#sayajual#nakcantikcarisaya#cantik#kurus#foodporn#foodstagram#suplemenpemutih
0 0
KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nak#nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang
9 5