⚓️ .............................................................................................................................................................................. #ashleyandjustin #love #2waze #weddingday #marriedlife #lifestyle #Ido #angel #savvi #rosehalleventcenter #picoftheday #photoshoot #classicphotography #wrightvision #photooftheday #girl #guy #ksugrad #weddingseason #rosegarden #leodiamond #burntorange #navyblue #family #couplegoals #nuptials #finally #mrandmrs
3 0
Happy Sunday! Make your invitations and envelopes extra special with WaxSealsTT. Vintage and modern styled wax seals done in various colors, marbleized and preordered customized stamps. Place your order today 💌 👰 🤵 . . . . . . #creative #wax#wax#wax#waxseal>a> #waxseals #wax #waxseal #weddingglasses #weddings #weddingstrinidad #tri#trinidadweddings #weddingevent #inv#invitations #trinidadevents #env#envelopes #lov#love #weddinginvitations #coloredwaxseals #weddingseals #savethedate #savethedatecards #mrandmrs #customwaxsealstamps #customstamps #love #trinidadweddings #invitations #envelopes #trinidadgraduation
1 1
Finally we can call ourselves wife and husband.🦋🌸👗👔✍🏼💍🕊💙 Elhamdulillah jarabi Allah. 🤲🏻💙 Të të kem dhe të të mbaj, në të mirë e në të keq, në pasuri dhe varfëri, në sëmundje dhe në shëndet, të të dua dhe të të gëzoj, derisa vdekja të na ndajë. Telashi në martesë shpesh nis kur burri është kaq i zënë të fitojë kripën sa harron mjaltin e tij. Qëllimi në martesë nuk është të mendosh njësoj me partnerin, por të mendosh bashkë me të. -Robert C. Dodds Martesë është të marrësh dhe të japësh. Më mirë t’ia japësh ti, se ajo do ta marri gjithsesi. – Joey Adams Mos e gjykoni gruan shumë për dobësitë e saj. Nëse nuk do t’i kishte, atëherë nuk do t’ju kishte martuar ju. #martesa#kurorzimi#njejtimbiemer##inshallahgjithmonbashk#elhamdulillah #dashuri#standesamt#jetztdenselbennachnamen#mrandmrs #finallymarried
2 0