SWIPE LEFT! ➡️ . 🔥 NEW IN 🔥 . BASIC PREMIUM MINI SKIRT ✨ . Material: High quality moss crepe . Price: 1 pc for RM27 3 pcs for RM77 (excluding postage) . Color: As in picture . Best fit (XS-XL) . 🌎 Postage: 1-3 units (RM8 sm/ RM12 ss), 4-5 units (RM9 sm/ RM15 ss) . To order: 📱ws: 011-11449704 /click link on bio 🤗 . [Disclaimer: Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources or your monitor settings] . #basicpremiumminiskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtextender #miniskirtmalaysia #coverlymy #coverlymysgr
5 0
#tutorialshawl . Korang ada tak ciri-ciri macam ni? . - Nak pakai shawl simple je tak nak belit-belit lelebih. Kalau boleh, nak guna jarum satu je 🤣 . - Nak pakai shawl tapi risau bahagian belakang tu, kalau bergerak lasak sikit. Mesti ternampak leher . - Nak pakai satu shawl but boleh perbagaikan gaya yang pastinya boleh lain dari yang lain . PROMO EARLY PRICE: . 1pcs 45’ : RM25 3pcs 45’ : RM78 INCLUDE POSTAGE . 1pcs 60’ : RM27 3pcs : RM85 INCLUDE POSTAGE . PROMO VALID TILL 25hb ni sahaja tau! . #dya#dyanadisesquad #squaddyanadise #miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmurah #extenderskirt #extenderskirtmuslimah #extenderskirtmurah #basicminiskirt #backtobasicminiskirt #miniskirtfarisyazaf #miniskirtmalaysia #skirtzumba #bshawl #baw#bawalshawl #baw#bawalshawlmurah #bawalshawlmurah #cardigan #cardiganmurah #cardiganironless #cardiganmalaysia #bsh#bshawlcurveadise #bshawlcurve #tutodyanadise #dyanadise #bawalshawl #shawlbawal #tudungraya #shawlbidangbesar #bidang60 #bidang45
8 1
Pening lah nak pilih skirt mana untuk pakai, semua lawa-lawa 😅 . Kaklin, boleh dapat diskaun tak kalau beli banyak? Eh mestilah dapat, demi kesayangan semua, Kaklin jual mur mur je 😍 . Nanti whatsapp je Kaklin k 🙋‍♀️ . #basicminiskirt #basicminiskirtmurah #basicminiskirtmalaysia #miniskirtmurah #min#miniskirtmalaysiamurah #miniskirtmalaysia #skirtextendermurah #skirtextendermalaysia #bazarpaknil #say#sayajualh #sayajual #pakaianmuslimah
16 0
Assalamualaikum, Ada tak yang tercari mini skirt untuk cover aurat belakang 🤗 Mini skirt ni ada banyak design cecantiks, warna pun semua lawa. . Lagi best, mini skirt ni freesize. Pinggang semua bergetah, insyaAllah x longgar bila pakai. . Yang aktif bersukan berprogram sangat sesuai pakai mini skirt ni. Nak pakai jenjalan pun cun jugak sebab semua design feminin je 💁🏻 . . . . #basicminiskirt #basicminiskirtmurah #basicminiskirtmalaysia #miniskirtmurah #min#miniskirtmalaysiamurah #miniskirtmalaysia #skirtextendermurah #skirtextendermalaysia #bazarpaknil #say#sayajualh #sayajual #pakaianmuslimah
0 0
Assalamualaikum, Ada tak yang tercari mini skirt untuk cover aurat belakang 🤗 Mini skirt ni ada banyak design cecantiks, warna pun semua lawa. . Lagi best, mini skirt ni freesize. Pinggang semua bergetah, insyaAllah x longgar bila pakai. . Yang aktif bersukan berprogram sangat sesuai pakai mini skirt ni. Nak pakai jenjalan pun cun jugak sebab semua design feminin je 💁🏻 . . . . #basicminiskirt #basicminiskirtmurah #basicminiskirtmalaysia #miniskirtmurah #min#miniskirtmalaysiamurah #miniskirtmalaysia #skirtextendermurah #skirtextendermalaysia #bazarpaknil #say#sayajualh #sayajual #pakaianmuslimah
1 0
Pretty #coverlyfairies in our hot selling Stila mini skirt ❤ - Stila mini skirt are now are back in stock ! Place your order now before its out of stock . Grab it fast girls - Item : Stila Mini Skirt Status : Available - Steal her look via link in our bio 💕 Whatsapp now to secure yours - #ZssFeedback #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #coverlymy #Zstoryshop #teamcoverlydropship
23 0
Pretty #coverlyfairies in our hot selling Stila mini skirt ❤ - Stila mini skirt are now are back in stock ! Place your order now before its out of stock . Grab it fast girls - Item : Stila Mini Skirt Code : Black Status : Available - Steal her look via link in our bio 💕 Whatsapp now to secure yours - #ZssFeedback #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #coverlymy #Zstoryshop #teamcoverlydropship
27 0