Semua colour masih available yerrr.... haaa tunggu apa lagi??? Cepat2 la tekan link di bio sis tu utnuk dapatkan mini skirt muslimah yang sangat viral ni... 😘 . 6️⃣ colour available Black White Pigeon Dusty Pink Light Grey Beige . #miniskirtanany #miniskirtmurah #miniskirtmalaysia #agentminiskirt #ananycoskirt #skirtsports #konvokesyen #konvoupsi #konvoukm #konvouum #konvouitm
2 0
Feloles Skirt ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM29 excluded postage MATERIAL : Premium Como Crepe SAIZ : Free Size (XS to XXL) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔥Combo 3pcs🔥 RM85 free postage *add RM5 Sabah Sarawak ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SESUAI UNTUK : 🙆🏻‍♀️ Pergi kerja, kelas 🙆🏻‍♀️ ShoppingMall, Casual 🙆🏻‍♀️ Jogging, Zumba 🙆🏻‍♀️ Bersukan, Larian, Hiking ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #miniskirtmuslimah #miniskirtmuslimahmurah #extenderskirt #skirtextender #skirtmuslimah #skirtzumba #zumbaskirt #skirtsukan #muslimahfashion #miniskirtmurah #miniskirtplain #basicminiskirt #muslimahstyle #shirtextender #palazomurah #palazobootcut #tagandwincontest #miniskirtmalaysia #pakaianmuslimah #extendedskirt #extendedskirtmuslimah #skirtextendermuslimahmurah #innerskirt #zumbateam #seluarsukanmuslimah #seluarsukanladies #seluarsukanwanita #seluarhiking #seluarhikingmurah #sportwearmurah
8 1
Fiqa nk buat give away sempena hari konvokesyen fiqa baru2 ni, hehe merangkak lagi 🙈 Alhamdulillah bersyukur sangat so fiqa nk share kegembiraan ni dengan korang semua 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So fiqa akan bagi hadiah kat follower kesayangan fiqa yang akan dipilih secara rawak nanti 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TERMA DAN SYARAT : 1️⃣ Follow ig @fqsecrets 2️⃣ Like gambar contest ini 3️⃣ Tag BFF dibahagian komen dan menang ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Fiqa akan umumkan pemenang bila2 masa okay 🙈 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #min#miniskirtimah #miniskirt #ananyskirt #tagandwin #tagandwinmalaysia #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #contestmalaysia #miniskirtmuslimahmurah #extenderskirt #skirtextender #skirtmuslimah #skirtzumba #zumbaskirt #skirtsukan #miniskirtmurah #miniskirtplain #basicminiskirt #shirtextender #miniskirtmalaysia #pakaianmuslimah #extendedskirt #extendedskirtmuslimah #skirtextendermuslimahmurah #innerskirt #zumbateam #seluarsukanmuslimah #seluarsukanwanita #seluarhiking #seluarhikingmurah
30 70
PROMO RM30 only!! . KURTI EXCLUSIVE (LENGAN PANJANG!!) . . 😻 Blouse Kurti (Paras Peha) 😻 Material : Crepe Polyester 😻 Size : XS(36). S(38). M(40). L(42). XL(44). XXL(46). XXXL(48). XXXXL(50). 😻 Price : RM 30 😻 Postage : RM7 sm/ RM12 ss (1-3pcs) 📲 Whatsapp : 0145085562 . . . . . 😻 Blouse Kurti (Paras Peha) 😻 Material : Crepe Polyester 😻 Size : XS(36). S(38). M(40). L(42). XL(44). XXL(46). XXXL(48). XXXXL(50). 😻 Price : RM 30 😻 Postage : RM7 sm/ RM12 ss (1-3pcs) 📲 Whatsapp : 0145085562 . . . . #kur#kurtise #say#sayajuali #sayajual #kurtimurah #kurti #dresssaree #sar#sar#sareesing #kurtidress #kurticantik #jubahkurti #sareedress #miniskirtmalaysia #kurtimalaysia #wholesalekurti #sayajualblouse #sayajualbaju #sayajuallongdress #longdress #sayajualkurtimurah #blousekurti #jubahcantik #sareeblouse #dresskurti #sareetheme #sareemalaysianmurah #kurticrepe #dresskurtimurah #saree #kurtijubah #sareeindia
4 0
COMBO IS HERE!! 🔥 . . Now kita ada combo deal untuk Dewi Handsock (Basic/Ruffle) & Laila Skirt . Beli 5 pcs Dewi Handsock + 1 laila = RM100 sahaja!! + free 1 psg handsock (random color & design) + FREE POSTAGE SEMENANJUNG . 😍😍😍
3 1
Hi, i'm wearing Nufa Mini Skirt in code Blue black (free size) by Uya Skirt 💃🏻 Senang pakai hanya sarung je, kain pun tak melekat dan tak panas. Sesuai digayakan untuk ke mana-mana. Uya Skirt, penyelesaian baju pendek anda 😘 #miniskirt #miniskirtuya #miniskirtmurah #miniskirtstyle #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #miniskirtlover #miniskirtplussize #miniskirtterengganu #miniskirtkualaterengganu #miniskirtcodkualaterengganu
8 0
Hi, i'm wearing Nufa Mini Skirt in code Blue black (free size) by Uya Skirt 💃🏻 Senang pakai hanya sarung je, kain pun tak melekat dan tak panas. Sesuai digayakan untuk ke mana-mana. Uya Skiet, penyelesaian baju pendek anda 😘 #miniskirt #miniskirtuya #miniskirtmurah #miniskirtstyle #miniskirtmuslimah #miniskirtmalaysia #miniskirtlover #miniskirtplussize #miniskirtterengganu #miniskirtkualaterengganu #miniskirtcodkualaterengganu
6 0