SOLUSI TERBAIK UNTUK BAJU SINGKAT iaitu 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 MINI SKIRT MUSLIMAH dari @uyaskirt 👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆 . Dapatkan Mini Skirt Muslimah / Shirt Extender dari kedai kami yang paling murah dan selesa Material Kain ni ialah jersey, tidak melekat dan terdapat lima pattern berbeza mengikut kemahuan anda.. . . Harga : BASIC MS (fit & standard): RM12 BASIC MS (plus size) : RM18 NUFA MS: RM15 MYLA MS: RM22 ALICE MS: RM32 . . . ♥️ Material jersey ♥️ Tidak melekap ♥️ Tidak jarang ♥️ Pinggang 100% getah ♥️ Getah yang sangat elastic ♥️ Sesuai untuk semua size dari XS-XXL ♥️ Boleh dibasuh mesin ♥️ Tidak berkedut (ironless) ♥️ Jahitan kemas ♥️ Selesa dipakai ♥️22 warna yang sangat wow yang mampu dipadankan dengan baju anda.💐💐 . 🌻 Sesuai untuk dipadankan dengan pelbagai jenis baju seperti blouse, T-shirt atau kemeja..👕👗👘👚 . Material high quality JERSEY yang sangat selesa apabila dipakai dan tak melekap sesuai untuk pelbagai aktiviti ringan ataupun lasak seperti jogging dan hiking..🏂🚵🏀 . #miniskirt #skirtsports #skirtzumba #miniskirtmuslimah #shirtextender #shirtextendermurah #shirtextendermalaysia #min#miniskirtmurahysia #miniskirtmurah #uyaskirt #miniskirtusim #miniskirtuia #miniskirtukm #miniskirtkelantan #miniskirtsukan #miniskirtzumba #elfaris #fattzura #miniskirtuitm #miniskirtuum #miniskirtborong #miniskirtterengganu #miniskirtmalaysia #basicminiskirt #miniskirtselangor #miniskirtupm #miniskirtusm #pujaanhatikanda #dewiremaja
0 0
💎 Feloles Skirt Beige💎 . . Material: Como Crep Size: xs- xl Price: RM29 exc pos . Berminat? Whatsapp me now!!! 📱 011-19762901 😉 #miniskirt #sayajual #skirtmurah #basicskirt #flolesskirt #mikaskirt #businessonline #dresslabuh #skirtlabuh #miniskirtmuslimah #blousemuslimah #jerseyskirt #miniskirtmurah #swa#swapereview #swapereview #swapreviewforfree #sayangimalaysiaku *colors might be different due to lighting
0 0
Black and Suntan. Nothing else needed to succeed today. Have a great day!!😘😘❤💋💕💕💓💛💚💙
5 4
Baju apa yang sesuai dengan STILA nie? Ala, xyah pening nk matching dengan baju apa, yang penting korang confident dengan diri sendiri 💋 Contact us at 01125582280 #miniskirt #ski#skirtpendek #skirtpendekmurah #premium #skirt
0 0
Mesti ramai lagi yg xtahu kan apa benefitnya kalau uolls beli barang di SHOPEE?? Meh zu nak share😊 . 1. Tiada risiko ditipu oleh scammer . Bila uolls membuat bayaran..pihak shopee akan hold dulu bayaran tu sampai la uolls dapat barang dahulu...then, baru pihak shopee akan release bayaran ke dalam e-wallet seller...dari situ uolls akan rasa lebih secure tau. . 2. Free shipping . Hanya dengan pembelian minimum RM40 , uolls akan dapat free shipping seluruh Malaysia!!. Tapi kalau uolls nak spend ⬇ RM40..kos shipping hanya RM3-RM5 sahaja. . Berbaloi x uolls?...nanti zu akan share tutorial untuk beli di shopee k😊 Nak order boleh klik link di bio @theroches.store dan klik jimat pos..
2 1
DM or whatsapp on 78808404 to order. Sizes 1, 2 & 3. $40 top $40 skirt. You may also visit us in Hazmieh to check the whole collection. We open upon appointment at your convenience . . #silver #gold #top #skirt #miniskirt #ss19 #fas#fashionds #stylish #women #fashion #style #streetstyle #lookoftheday #ootd #shoponline #shoplebanon #beirut #ladiesfashion #topsandstuff
7 1