RAHSIA KURUS  SEBENAR!!!! . Sy nak share Rahsia kurus dgn mudah dlm 1minggu . 3hari lost 3kg 1minggu lost 8kg 1bulan lost 20kg.! . RM78/set + freegift yg menarik 🎁 Add postage RM10sm/RM15ss . Hanya amalkan setiap hari. Jngan terkejut perut mula kempis..bhgian yg besar mula kecik, lemak tepu terus cair..!!! . #kop#kopiviral #klubna #laleh #latte #taknakgemuk #beauty #jussihat #kurussebelumnikah #perutkempis #slimbody #teammedina #jusdetox #coffeelover #produktranding #nakkurus #buanglemak #detox #tea#teamellrichlegacy #bestcoffee #klubnalaleh #medinadesire #latteart #klubnalalehmersing #mersing #teamellrichlegacy #kopikurus #kopilawas #kopipecahlemak #kopiviral
3 0
Jangan lupa saksi kan kami pada 18 Feb 2019 ini di tv3 "SATEY TELUK ISKANDAR" akan bersiaran secara langsung di "Malaysia Hari Ini (MHI) tv3 " staytuned guy's untuk semua warga mersing dan juga johorean keep and supporting us. #johor #malaysian #mal#malaysianfood #malaysiancusine #jalanjalancarimakan #makan #kiniviral #mhi #borakkopitiam #tv3#tv3 #tv3malaysia #johorean #anakjatimersing #mersing #yukmentong #sat#sateykiskandar #satey #frozenfood #malaysianfood #jjcm #johorfood #makanviral #foo#food #food #viraljohor #bazarpaknil #tv3 #borakkopitamtv3 #malaysiahariini
5 0
hai geng..lagi 3mggu je kt dah stat tripp..jgn tggu lame2 untok booking..dah dpt tarikh boleh tros booking awie 0125444120 #johorbahru #mersing #pulaukita #leklekjee #mohle
38 3
BUAT PENGGEMAR KOMIK LUKISAN TARBIAH!! NAK SAMBUNGANNYA JOM DAPATKAN KOMBO ABEBEN 😍 . Kombo Abeben kali ini untuk awak awak yang tak berminat nak baca buku novel ke apa ke kan hehe, sesuai sangat untuk awak sebab ada lukisan sekali, memang dapat hayati pembacaan jalan ceritanya . Disebabkan banyak permintaan buku Lukisan Tarbiah, kami adakan promo bulan ini khas untuk korang. Kami tawarkan 3 set kombo korang boleh pilih sama ada . 1)Lukisan Tarbiah 1 + Lukisan Tarbiah 2 2)Lukisan Tarbiah 2 + Lukisan Tarbiah 3 3)Lukisan Tarbiah 1 + Lukisan Tarbiah 3 . Korang boleh pilih je mana mana pilihan sama ada 1,2 dan 3. Incase kalau korang dah ada lukisan tarbiah 3, korang boleh pilih set 1 iaitu lukisan tarbiah 1 dan 2 . Bukan itu jee, ada lagi yang paling bestnya adalah, setiap pakej tu korang akan dapat diskaun sebanyak RM7!! Mughah dah nih habis mughah dah. Hehe. Tak sabar dah nak dapatkan Kombo Abeben ni? Jom contact admin sekarang ke . WHATSAPP 018 3824696 KAMI SEGERA WHATSAPP 018 3824696 KAMI SEGERA WHATSAPP 018 3824696 KAMI SEGERA . Ada banyak lagi jalan cerita best best dalam buku ni. Btw korang, kombo ini valid sehingga 28 Februari sahaja. Beli online dapat harga special admin nak bagi 😍 . #DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #SujudYangTerakhir #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial #Auralnsta #AuralnstaBatch25 #aurainsta #akaknurra #kulai #johor #johorbahru #mer#mersing #kotatinggi #mersing #bukuislam #novelimurah #novelonline #sayajualnovel #bukuhijrah #bukuhebat #bukubermanfaat #bukukomikislam
3 1
🔆5 TIPS MAKAN DI LUAR🔆 . Hokey, luncheon time uols! #kekina bagi 5 tips paling berkesan untuk yg berdiet... Yang tak sempat masak... . . #eatcleanbyazriena #johor #mersing #tipsdiet #mak#makan #luncheon #tipskurus #kurus #makan
1 1