Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Kunantikan kehadiranmu membawa cahaya bahagia ke dunia ini. Kupenuhi hati ini dengan cinta serta kasih sayang agar kelak saat kau datang kau akan rasakan kehangatan cinta kasih seorang Ibu ๐Ÿ’† #regrann Yuk follow, like.... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ @sol@sol@sol@solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person : ๏ธโœ”BBM: E3D8DA7C ๏ธโœ”WA: 085823084890 ๏ธโœ”LINE: 085823084890
16 5
๐Ÿ’• *"NEW TESTIMONI HARI RAYA"*๐Ÿ’• Kabar bahagia ini kami dapatkan *HARI INI SENIN *TGL 18 JUNI 2018* Kabar bahagia lagi2 bunda kami mendapat kado terindah dari Tuhan dgn hasil 2 garis merah ๐Ÿ˜Š Nama: Bunda Oktia Pernikahan : 1 Tahun Keluhan: Sperma Encer *Positif Hamil* Dengan sekian banyaknya testi akan keampuhan herbal BEE, masihkah bunda enggan mengeluarkan materi yg memang terbilang tidak sedikit. Namun, itu semua hanya untuk menghadirkan sang buah hati ayah bunda ๐Ÿ˜˜ Yuk bunda, maksimalkan promil bunda bersama kami, buang semua ragu di benak & hati bunda, YAKINKAN diri bunda bahwa bunda juga bisa seperti beliau yg lebih dulu POSITIF ๐Ÿ‘ช Salam โœŒ garis merah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdress #bazaarpaknil #bestvendor #visitmyig #isellpakaian #uitmshahalam #uitmns #uitmlendu #uitmperak #uitmarau #uitmsegamat #upm #kpj#kpjnsara #kpj #maybank #cimb #bajuraya2017 #sayajualbajuraya #bajurayacantik2017 #menaratm #hukm #sayajualbajukurung #sayajualjubah #khimarmotif #khimarpolos #grosirpasuruan
9 3
Selamat atas gelar ibu yang akan segera anda pakai, selamat atas segala kebahagiaan yang didapat dengan menjadi seorang ibu. Persiapkanlah yang terbaik untuk sang bayi, persiapkanlah dirimu untuk menjadi pendamping seumur hidup bayi kesayangan anda. Hak sama untuk anda memiliki gelar ibu, jika wanita lain bisa hamil dan menjadi ibu KENAPA ANDA TIDAK? Memang semua atas kuasa Tuhan. Tapi anda berhak berusaha lebih, dan Tuhan pasti menjawab doa anda bunda. Amiiinnn. ๐Ÿ™ -------------------------------------------- Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda. Program hamil yg sdh teruji selama 6 tahun. Sudah ribuan orang yg berhasil dengan bimbingan kami. PROGRAM HAMIL ---------------------------------------- ๏ธโœ” contact person : WA: 081335845209 Bbm: E3F03440 Bagaimana pendapatmu guys! ๐Ÿ˜ Semoga bermanfaat, jangan lupa share. Siapa tau teman anda membutuhkan informasi ini. ๐Ÿ˜‰ Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info tentang program kehamilan.!!! โž–โž–โž– #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdress #bazaarpaknil #bestvendor #visitmyig #isellpakaian #uitmshahalam #uitmns #uitmlendu #uitmperak #uitmarau #uitmsegamat #upm #kpj#kpjdamansara #kpj #maybank #cimb #bajuraya2017 #sayajualbajuraya #bajurayacantik2017 #menaratm #hukm #sayajualbajukurung #sayajualjubah #khimarmotif #khimarpolos #grosirpasuruan
9 3
15 0
Sebelum keluar mandi pool Kite kasi shield macam captain amerika tu ๐Ÿ˜œ Pakaikan Protection la sikit wei Biarlah korang nak kata aku mak paranoid ke ape ke Yang penting aku jaga anak2 aku sendiri ๐Ÿ˜˜ . Ala bende rutin biasa je pon Cumenye extra oiling sebab kat luar kan, so kene bagi badan lebih bersedia dengan bakteria luar biasa . Sape ada anak yang kurang immune badan macam aku je yang akan paham why aku buat seme ni...if anak korang jenis sihat sentiasa, alhamdulillah...syukur anak jenis badan kuat . Tapi #afrynazlan pon sekarang dan ok dah, jarang2 sakit...alhamdulillah...immune sistem badan dia pon da bekerja dengan betul...so if penyakit biasa2 ni dahdah boleh mula lawan kalau nak dibandingkan dengan dulu . Ok ni ira lumur thieves kat tapak kaki And sapu thieves hand purifier kat tangan masing2 . Keep swimming anak2 Main dengan riang dibawah lindungan allah swt ๐Ÿ˜Š . . "KEEP CALM & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
19 3
Lavaderm cooling mist Dia macam minty lavender pon ada Hahaha, tapi yang pastinye bau dia wangi lavender So bile spray memang rasa relax . Ni ira beli masa convention ritu Saje nak try Owh best rupenye Sebab dia mcm boleh cure masalah kulit kering . Maklomlah Masa kat us Siang panas malam sejuk Kulit pon jadi pening ngan perubahan cuaca ๐Ÿ˜‚ so dia mengering dan start gelupas2 n jadi gatal2 . So apa yang ira buat, ira spray je kat area kulit kering tu...dia berfungsi untuk melembapkan kulit semula . Spray ni jugak Korang boleh buat jadi โ€œubatโ€ untuk anak tantrum tau ๐Ÿ˜‚ Dah kalau menangis je Korang spray kan aje Pastu setel masalah negara ๐Ÿ˜ . Ok lah Nak bagitau kedai dah mula beroperasi seperti biasa Cumenye next postage on monday sebab esok pon dah jumaat mmg ira xbuat postage . . "KEEP CALM & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
19 1
Sepanjang beraya ibu sapu kt tangan hud. Yer la. Main sana sini. Pegang Mcm2 kn๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š elak dr jangkitan Kuman & etc๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . Nk borak2 pasal EO. Baru nak cuba cuba? Nk tau produk2 yl. Meh wassap una๐Ÿ˜˜ Group support pun ada tau ๐Ÿ˜˜ . Husna-una Id:11592915 http://yleouname.wasap.my/ 0139422489 0139422489 0139422489 SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿš˜#menaratm ๐Ÿš˜#TMAnnexe1@2 ๐Ÿš˜#bandarutama ๐Ÿš˜#ttdi #sygunasayajual #youngliving #eo #younglivingessentialoils #essentialoil #sihat #bertenaga #pre#premiumstarterkit #younglivingbangsar #premiumstarterkit #ningxiared #younglivingbandarutama #batuk #younglivingkotadamnsara #selsema #younglivingsgbuloh #younglivingmurah #yleouname #sharingwithoiltogether #dolcerynaoilers
16 0