#kakarén DUÉT ÉMCÉ : Polwan Vs PriaTakRupawan Kénging kintunan potrét ti Ibu Rika, Polwan Garut anu capétang, sigep tur rancingeus dina ngokolakeun acara. Bagja lan reueus kacida diparengkeun tiasa rukun gawé ngémsé sareng anjeunna dina acara Tabligh Akbar di Mapolres Garut, kaping 8 Mei 2018. Sanaos nembéan, nanging tiasa langsung nyambung. Padahal, mimitina mah degdegan. Inggis salah ucap salah lampah, bubuhan ngémsi di payuneun pulisi sareng réwuan santri. Tapi alhamdulillah, acara tiasa lumangsung kalawan lancar. Nu teu kirang reueusna, tiasa ngiring ngabandungan tausiyah ti Kyai Haji Aceng Abdul Mujib, sareng Tausiyah Kiai Haji Maulana Habib Muhammad Lutfi bin Yahya. Tausiyah nu adem mawa tingtrim, nanging ngagedurkeun sumanget hirup sabilulungan jeung sauyunan. Ogé nu matak resep téh pidangan wirahma gambus jeung marawis ti grup gambus Pasantrén Alhalim Garut. Resep ningali réwuan santri nu mincrak nuturkeun wirahma marawis jeung gambus, bari pating gorowok milu ngahaleuang. Komo sabada acara réngsé mah. Resep ningalina téh. Haturnuhun, Bu Polwan. Haturnuhun, Pa Kasatbimas. Haturnuhun, Pa Kapolres. Haturnuhun ka sadayana. Nu paling utama, hatur nuhun, ya Rabb. #mc #mcgarut #mcsunda #mcformal #mcreligi
37 0
Up date koleksi terbaru @umah_fairooz @umahfairoozcirebon di program #hafidzcilikcirebon rctv tiap hari mulai jam 15.30 - 17.00 sepanjang Ramadhan 1439 H. #butikcirebon #butikmuslimah #host #hostreligi #mcreligi #mccirebon #cir#cirebon/a> #cirebonhits #cirebon #cirebonbribin #cirebonkekinian
76 2
Alhamdulillaah kumpul lagi bareng malaikat2 kecil #hafidzcilikcirebon #mcreligi #mccirebon #hos#hostreligi #host
42 0
abaikan modelnya 😂 yuks bantu #kampungzakat longseran Lingsar tumbuh kembang menjadi kampung yang lebih baik, berdaya dan mandiri.. salah satunya adalah dengan memiliki kaos ini.. order segera ke @lazntb , jangan sampai kehabisan.. . . . . . . #mc #mcjakarta #mclombok #mcmakassar #mcindonesia #mcramadhan #mcreligi #muko #mcmuko #mukomc #management #mukomanagement #eventorganizer
12 2
Alhamdulillaah bakal terus dikelilingi malaikat2 kecil penghafal Al QUr'an sepanjang ramadan taun ini. Hafidz Cilik cirebon 2018 @radarcirebon @rctvcirebon Temani santai sore anda. #hafidzcilikcirebon #hafidzcilikindonesia #butikcirebon #butikmuslimah #mcreligi #mccirebon #cir#cirebon/a> #cirebonhits #cirebon #cirebonbribin #host #hostreligi
57 0