Alhamdulillah .. thank you @qod@qody_official sebab sudi buat rawatan di Mbh Medispa 🌸 . . Reposted from @qody_official - Okeyyy harini saja nk bgtau pasai muka sy ni. Dah 4 kali buat rawatan di sini.... & inilah masanya saya nak reveal rahsia saya menjaga kulit wajah dengan @mbhmedispa_official . Entah..Saya selesa buat rawatan disini. Hari Ahad lepas pun baru buat rawatan "carbon snow" untuk prepare kulit before Raya Rasa bersih & kesan parut jerawat pun berkurangan . Sbg sorang lelaki, kadang2 jarang nak post macam ni, tapi saya berani share sebab saya yakin buat rawatan dengan @mbh@mbh@mbh_medispa . Terima kasih @mbh@mbh_sungaipetani atas layanan yang mesra snagat2 sepanjang saya datang disini. . p/s : Kepada followers saya yang rasa nak buat rawatan di sini boleh guna kod #rsb3 untuk dapatkan baucar #MBHbelanjaYou kay. Boleh DM @mbh_medispa cepat-cepat sebab sekarang ada promo #ray#rayasemuabaru . . . Follow us @mbh_sungaipetani @mbh_medispa @mbhnedispa_official . "BEAUTY IN LOVING HANDS . #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0
Alhamdulillah .. thank you @qod@qody_official sebab sudi buat rawatan di Mbh Medispa 🌸 . . Reposted from @qody_official - Okeyyy harini saja nk bgtau pasai muka sy ni. Dah 4 kali buat rawatan di sini.... & inilah masanya saya nak reveal rahsia saya menjaga kulit wajah dengan @mbhmedispa_official . Entah..Saya selesa buat rawatan disini. Hari Ahad lepas pun baru buat rawatan "carbon snow" untuk prepare kulit before Raya Rasa bersih & kesan parut jerawat pun berkurangan . Sbg sorang lelaki, kadang2 jarang nak post macam ni, tapi saya berani share sebab saya yakin buat rawatan dengan @mbh@mbh@mbh_medispa . Terima kasih @mbh@mbh_sungaipetani atas layanan yang mesra snagat2 sepanjang saya datang disini. . p/s : Kepada followers saya yang rasa nak buat rawatan di sini boleh guna kod #rsb3 untuk dapatkan baucar #MBHbelanjaYou kay. Boleh DM @mbh_medispa cepat-cepat sebab sekarang ada promo #ray#rayasemuabaru . . . Follow us @mbh_sungaipetani @mbh_medispa @mbhnedispa_official . "BEAUTY IN LOVING HANDS . #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0
Alhamdulillah .. thank you @qod@qody_official sebab sudi buat rawatan di Mbh Medispa 🌸 . . Reposted from @qody_official - Okeyyy harini saja nk bgtau pasai muka sy ni. Dah 4 kali buat rawatan di sini.... & inilah masanya saya nak reveal rahsia saya menjaga kulit wajah dengan @mbhmedispa_official . Entah..Saya selesa buat rawatan disini. Hari Ahad lepas pun baru buat rawatan "carbon snow" untuk prepare kulit before Raya Rasa bersih & kesan parut jerawat pun berkurangan . Sbg sorang lelaki, kadang2 jarang nak post macam ni, tapi saya berani share sebab saya yakin buat rawatan dengan @mbh@mbh@mbh_medispa . Terima kasih @mbh@mbh_sungaipetani atas layanan yang mesra snagat2 sepanjang saya datang disini. . p/s : Kepada followers saya yang rasa nak buat rawatan di sini boleh guna kod #rsb3 untuk dapatkan baucar #MBHbelanjaYou kay. Boleh DM @mbh_medispa cepat-cepat sebab sekarang ada promo #ray#rayasemuabaru . . . Follow us @mbh_sungaipetani @mbh_medispa @mbhnedispa_official . "BEAUTY IN LOVING HANDS . #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0
WAHHH… BERDEBARNYAAA.. SIAPA YANG BAKAL DAPAT NI MEMANG UNTUNG GILER! LAHH.. Fuhhh harapnyaa sampai la kat empunya badan tu yer, cewahh macam bagi surat cinta pulak ihhhhi. . Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap datang. Ehhh ape tuu. rahsiaaaa, cikedautt ya, nanti dah sampai uols roger2 lah tag2 iols kat sini. . πŸ“ž jom whatsapp Fia sekarang πŸ‘‡ . 0182633936 0182633936 0182633936 . ''BEAUTY IN LOVING HANDS'' . . #mbhmedispa #puasa #ray#raya #raya #promoraya #gorgeousraya #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #mbhboutiqueflagship #mbhbeautyacademy #dermaklair #mohabiotech #mbhhaircare #yourhairwecare #medispapalingdipercayai #malaysiabaharu #productphotography #ketukketukramadhan #nur2 #viral #cantiknatural #skincare #skinroutine #flawless
6 1
WAHHH… BERDEBARNYAAA.. SIAPA YANG BAKAL DAPAT NI MEMANG UNTUNG GILER! LAHH.. Fuhhh harapnyaa sampai la kat empunya badan tu yer, cewahh macam bagi surat cinta pulak ihhhhi. . Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap datang. Ehhh ape tuu. rahsiaaaa, cikedautt ya, nanti dah sampai uols roger2 lah tag2 iols kat sini. . πŸ“ž jom whatsapp Fia sekarang πŸ‘‡ . 0182633936 0182633936 0182633936 . ''BEAUTY IN LOVING HANDS'' . . #mbhmedispa #puasa #ray#raya #raya #promoraya #gorgeousraya #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #mbhboutiqueflagship #mbhbeautyacademy #dermaklair #mohabiotech #mbhhaircare #yourhairwecare #medispapalingdipercayai #malaysiabaharu #productphotography #ketukketukramadhan #nur2 #viral #cantiknatural #skincare #skinroutine #flawless
6 0
*MBH PROMO RAYA*😍😍 . Ni haaaa Fia nak cerita tentang promo yg MBH tengah buat ni. Ada 4 rawatan yang promo harga mampu milik guys !!! . 🌸 Acne Care Treatment –Masalah jerawat ~RM149~ 🌸 Citrus C-Galva Treatment – Masalah Kulit kusam ~RM149~ 🌸 Freeze Pop Oxygen Treatment – Masalah kulit kering ~RM149~ 🌸 Laser Therapy – Masalah jeragat ~RM149~ . Tetapi harga untuk rawatan diatas semua hanya *RM99* sahaja setiap 1 guys!!! . haa macam mana, puas hati ? Berkobar kobar rasa ingin cuba ? halaa halaa halaa . MBH Medispa mampu membantu mencapai impian korang untuk kelihatan cantik dan hensemmmm tau!! . tapikan.... kalau korang beli 4-4 rawatan ni korang akan dapat 1 rawatan percuma tau !! nak tahu rawatan yg mana ke ??? . . πŸ“ž jom whatsapp Fia sekarang πŸ‘‡ . 0182633936 0182633936 0182633936 . ''BEAUTY IN LOVING HANDS'' . . #mbhmedispa #puasa #ray#raya #raya #promoraya #gorgeousraya #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #mbhboutiqueflagship #mbhbeautyacademy #dermaklair #mohabiotech #mbhhaircare #yourhairwecare #medispapalingdipercayai #malaysiabaharu #productphotography #ketukketukramadhan #nur2 #viral #cantiknatural #skincare #skinroutine #flawless
4 0
*MBH PROMO RAYA*😍😍 . Ni haaaa Fia nak cerita tentang promo yg MBH tengah buat ni. Ada 4 rawatan yang promo harga mampu milik guys !!! . 🌸 Acne Care Treatment –Masalah jerawat ~RM149~ 🌸 Citrus C-Galva Treatment – Masalah Kulit kusam ~RM149~ 🌸 Freeze Pop Oxygen Treatment – Masalah kulit kering ~RM149~ 🌸 Laser Therapy – Masalah jeragat ~RM149~ . Tetapi harga untuk rawatan diatas semua hanya *RM99* sahaja setiap 1 guys!!! . haa macam mana, puas hati ? Berkobar kobar rasa ingin cuba ? halaa halaa halaa . MBH Medispa mampu membantu mencapai impian korang untuk kelihatan cantik dan hensemmmm tau!! . tapikan.... kalau korang beli 4-4 rawatan ni korang akan dapat 1 rawatan percuma tau !! nak tahu rawatan yg mana ke ??? . . πŸ“ž jom whatsapp Fia sekarang πŸ‘‡ . 0182633936 0182633936 0182633936 . ''BEAUTY IN LOVING HANDS'' . . #mbhmedispa #puasa #ray#raya #raya #promoraya #gorgeousraya #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #mbhboutiqueflagship #mbhbeautyacademy #dermaklair #mohabiotech #mbhhaircare #yourhairwecare #medispapalingdipercayai #malaysiabaharu #productphotography #ketukketukramadhan #nur2 #viral #cantiknatural #skincare #skinroutine #flawless
11 1
*MBH PROMO RAYA*😍😍 . Ni haaaa Fia nak cerita tentang promo yg MBH tengah buat ni. Ada 4 rawatan yang promo harga mampu milik guys !!! . 🌸 Acne Care Treatment –Masalah jerawat ~RM149~ 🌸 Citrus C-Galva Treatment – Masalah Kulit kusam ~RM149~ 🌸 Freeze Pop Oxygen Treatment – Masalah kulit kering ~RM149~ 🌸 Laser Therapy – Masalah jeragat ~RM149~ . Tetapi harga untuk rawatan diatas semua hanya *RM99* sahaja setiap 1 guys!!! . haa macam mana, puas hati ? Berkobar kobar rasa ingin cuba ? halaa halaa halaa . MBH Medispa mampu membantu mencapai impian korang untuk kelihatan cantik dan hensemmmm tau!! . tapikan.... kalau korang beli 4-4 rawatan ni korang akan dapat 1 rawatan percuma tau !! nak tahu rawatan yg mana ke ??? . . πŸ“ž jom whatsapp Fia sekarang πŸ‘‡ . 0182633936 0182633936 0182633936 . ''BEAUTY IN LOVING HANDS'' . . #mbhmedispa #puasa #ray#raya #raya #promoraya #gorgeousraya #rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #mbhboutiqueflagship #mbhbeautyacademy #dermaklair #mohabiotech #mbhhaircare #yourhairwecare #medispapalingdipercayai #malaysiabaharu #productphotography #ketukketukramadhan #nur2 #viral #cantiknatural #skincare #skinroutine #flawless
6 0