1 0
Slowly but surely Kenapa best dengan advanced serum dari bougas beauty ? ✅kelulusan KKM ✅paraben Free ✅Sijil halal ✅Banyak feedback yang memuaskan
0 1
AGENT SAH BOUGAS BEAUTY HQ IS HERE . 🚘COD AREA🚘 . ✅Aeon Bukit Tinggi ✅GM klang ✅Bukit raja ✅Uitm Shah Alam ✅Padang jawa . ✅Seksyen 13, Shah Alam ✅Damansara ✅Senawang ✅Seremban ✅Nilai ✅kajang ✅semenyih ✅Cheras ✅Bangi .... 📮POSTAGE EVERYDAY . ‼️FREE GIFT BAWAL SATIN EYELASHES ‼️ *while stock last. Jom grab satu sekarang dengan @bougasbeautyaimi 💕
3 1
Alhamdulillah yang penting kena consistent pakai pagi satu pump, malam satu pump advanced serum. Kalau nak lagi best pakai dengan Face Scrub bougas 2-3 kali seminggu memang in love lah korang lepas pakai tu 😍
3 1
RIMAS !! RIMAS !! RIMAS !! Sangat-sangat rimas bila kulit terlalu BERMINYAK😥 Lagii rimas bila JERAWAT kian subur mekar di setiap penjuru wajah.. Kulit semakin KUSAM dan terasa KASAR Semua nie berpunca dari kulit yang terlalu BERMINYAK😫😫 Nak hilangkan kulit berminyak dalam waktu yang singkat ? Nak kecutkan jerawat secepat yang mungkin ? Boleh cuba #acnesoap nie, sangat² recommended untuk masalah diatas. #acnesoapberkesan#suspabeauty #produksemulajadi #suspabeautyberkesan #suspabeautyterbaik #kualalumpur #kotabharu #sus#suspabeautyno1malaysia #kelantanese #makeup #malaysia #skincaremurah#cantik #sephora #artismalaysia #bukanbeshebeshe #bossku #organik #naturalproducts #eggboy #bukanbiasabiasa #suspabeautyno1malaysia #jerawat #jeragat #skincaremalaysiaselamat #maluapabossku #organicskincare
5 0
Selamat pagi uols! Dah cek stok #tou#toujoursadvanced ? Apa dh nak habis? Cepat2 whatsapp sis atau komen ‘saya nak’ kt bawah ni utk dapatkan harga istimewa utk hari ni sahaja 😍😍 . . Ready stock #toujoursadvanced ! . . FREE cod FREE postage FREE paper bag FREE gift FREE! FREE! FREE! Wow 😍 . . #sayajual #toujourstesti #halal #sayajualtoujoursadvanced #toujoursadvancedseremban #toujoursadvancedsenawang #toujoursadvancednegerisembilan #sitigolden40th #hairultrainingforfilm #teamtoujoursstokis93 #maluapabossku #sayanaksihatdancantik
6 0