Terima Kasih Membeli CARYA COSMETICS dengan #tea#teamikais.. Kenapa perlu beli produk carya cosmetics dengan teamikais? ✅Extra gift dari seller ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ ✅kita consult awk guna carya kit ✅penghantaran cepat ✅harga less kebabom ✅cod kawasan SM sepantas kilat ✅mesra pelanggan ✅1001 feedback positif dri Customer . “GIFT EXTRA BANYAK! PRODUCT BEST” . MEMANG TAK BERBALOI BELI CARYA COSMETICS DENGAN #teamikais!!” . . . Antara feedback positif daripada our lovely customer carya cosmetics 😍😍 . . Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan makeup kit viral ini!! #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #car#caryacosmeticska #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #fattzura #zahirAH #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
0 0
Kaget 😂 Tag kawan lu biar kaget bareng.. . Like & mention 3 sahabat kamu girls . Follow @kre@kre@kreasimakeupcantik Follow @kreasimakeupcantik Follow @kreasimakeupcantik . #makeupwisuda #makeuppemula #belajarmakeup #kursusmakeup #makeupartisindonesia #makeupbridesmaid #makeupmurah #makeuphijab #tutorialmakeup #makeupnatural #makeupprewedding
0 0
. JOM COD CARYA KIT 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah sha kan ada, sha boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, sha akan bagi free EXTRA GIFT yg istimewa & TIPS MENGGUNAKAN CARYA KIT 😉 Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now sha open khas utk korang yg berada di KL KLANG MELAKA NEGERI9 SELANGOR SEREMBAN SEMENYIH SEKARANG! . . . Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 011-26349095 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #car#caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #fattzura #zahirAH #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
1 0
. JOM COD CARYA KIT 🚗🚙🛵 . ✔Korang takut barang lambat sampai ? ✔korang takut kalau order online nti barang akan hilang ? ✔korang nak guna urgent? . Jangan risau, jangan resah sha kan ada, sha boleh cod terus ke anda😍😍 . . Yang bestnya lagi, sha akan bagi free EXTRA GIFT yg istimewa & TIPS MENGGUNAKAN CARYA KIT 😉 Suka kan? order harini..hari jgk terus dapat yeahhhhh.. . Now sha open khas utk korang yg berada di KL KLANG MELAKA NEGERI9 SELANGOR SEREMBAN SEMENYIH SEKARANG! . . . Nak order⤵️ Klik di link profile @ 📲 011-26349095 . . #bazarpaknil #muamelaka #muakl #muaklang #muasemenyih #car#caryacosmeticsmelaka #caryacosmeticseremban #caryacosmeticssemenyih #caryacosmeticskl #caryacosmeticsselangor #caryacosmeticsshahalam #caryacosmeticsklang #babyiqy #fattzura #zahirAH #FLwarriors #teamfl #teamikais #caryacosmetics #sendayutinggi #ainaaserum #aslegacy #sephoramalaysia #makeupmurah #tipsmakeup #tipseyeshadow
1 0
100% Authentic Product NATURE REPUBLIC – Real Nature Mask Sheet Face mask is a lifestyle! - Masker wajah dari ekstrak lidah buaya menenangkan kulit yang teriritasi dan membuat kulit lebih halus. - Masker wajah dari ekstrak Royal Jelly membantu regenerasi kulit dan membuat kulit tampak bercahaya. NATURE REPUBLIC – Mask Sheet IDR 24,000 Line: @osf3279d (pakai @) WA: 0898 9966 855
3 1
❓🔍 Susah cari produk DIET HERBAL yang cocok? Sudah coba FIBERGLO pelangsing & pencerah kulit? https://cli.re/fiberglo (hasil pada tiap orang berbeda-beda)⁣ BPOM, HALAL MUI, GMP, NATURAL⁣ #produkokebirubirustore⁣ .⁣ ✨❤️ FIBERGLO PELANGSING & PENCERAH KULIT - 31% OFF! ❤️✨⁣ .⁣ 🌹 HARGA >>>>>>>>>>>>>⁣ Mulai dari Rp 210.145 ▶ Disc 31% ▶ Rp 145.000⁣ .⁣ 🌹 READY STOCK (stok bisa berubah sewaktu-waktu)⁣ Grab it fast now! ⚡️⁣ .⁣ 🌹 LINK PRODUK & PEMESANAN:⁣ Tap 👉 https://cli.re/fiberglo⁣ .⁣ 🌹 Pemesanan HANYA di website birubiruSTORE⁣ Tambahan diskon Xtra hingga 15% (S & K berlaku)⁣ .⁣ 🌹 Cek HARGA - Cara PESAN - DETIL Produk:⁣ 1⃣ Kunjungi birubiruSTORE melalui https://cli.re/fiberglo⁣ 2⃣ Tap/klik foto produk yang diminati.⁣ 3⃣ Pilih warna/ukuran (jika ada).⁣ 4⃣ Cek ukuran/detil produk (jika perlu, tanya CS di *Live Chat*).⁣ 5⃣ Tap/klik tombol PESAN/BELI SEKARANG.⁣ 6⃣ Ikuti instruksi selanjutnya pada layar.⁣ .⁣ 🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - READY STOCK 👇⁣ https://cli.re/readystock⁣ .⁣ 🌹 LIHAT Koleksi Lengkap New Arrival - PRE ORDER 👇⁣ https://cli.re/preorder⁣ .⁣ ❗️❗️ PRE ORDER memerlukan proses IMPORT⁣ Perkiraan 3 - 4 minggu (bisa lebih)⁣ .⁣ 🌹 TIDAK INGIN menunggu lama?⁣ Pesan produk Ready Stock saja :-)⁣ .⁣ 🌹 RESELLER/DROPSHIP discount up to 25%! ❤️⁣ Grab it Fast NOW - LIMITED STOCK⁣ Ready Stock kirim dari Jakarta via JNE/SiCepat⁣ .⁣ 🌹 PERTANYAAN?⁣ Chat CS di *Live Chat* website birubirustore.com⁣ Jam kerja Senin - Sabtu⁣ Pukul 09.00 - 21.00⁣ (Kecuali hari libur)⁣ .⁣ .⁣ #aks#aksesorisbirustore #aksesoris #aksesorismurah #jualaksesoris #ootdindo #dagelan #tut#tutorialmakeup #tipsfashion #tutorialhijab #fiberglobirubirustore #makeupjunkie #makeupmurah #makeupwisuda #jualmakeup #tutorialmakeup #jualmakeupori #jualmakeupmurah #makeuphijab #jualmakeupbranded #jualmakeuporiginal #makeupmata⁣
0 0
Wow!!! Enaileaf New Edition diupgrade formula dan packaging. Bila pakai Enaileaf New Edition ni 30 minit je dah kering boleh peel off. Ini kerana fungsi gabungan 3 jenis esssential oil premium tu sendiri paksa warna menyerap ke dalam kulit lebih cepat dan buat warna lagi merah menyala lagi long lasting. Harga Enaileaf Inai Celup L - RM28.90 (free nail buffer) Inai Celup S - RM12.00 Inai Kuku L - RM26.90 (free nail buffer) Inai Kuku S - RM12.00 Inai lukis - RM15 Sticker A5 - RM5 Postage SM RM8.00 / SS RM13.00 Jika berminat boleh klik link di bio/ dm/ whatsapp >>> 012-3078272 >>> 012-3078272 >>> 012-3078272 #enaileaf #enaileafhq #enaileafshahalam #hennashahalam #inaishahalam #inaikukumurah #inaicelupmurah #inailukis #inaimerah #inaihalal #inaipengantinmurah#raikancinta #mahligaicinta #jomkahwin #hennaartist #pelaminmurah #shahalam #shahalamresidents #mua #kosmetik #makeupmurah #sayajual #tudungmurah #bajumurah #dropshipwanted
0 0