Sampai dan santai sejenak, Mie istan vegetarian ๐Ÿ˜‹ #makanmalam #makantidur #janganditiru #kolamkoi
8 1
Seronok tengok kawanยฒ hiking sana sini.. Aku..??? Mereput la duk sini sorangยฒ... #encikrizal747 #mereput #makantidur
13 0
Semalam doktor tanya, selalu ke kena tonsillitis Camni? Tahun lepas berapa kali? Aku dengan yakin kata tahun lepas sekali je kena infection kat tekak ni. Bila cek rekod resit bil klinik untuk tahun lepas, ada EMPAT rekod #URTI! Tak tahu apa beza URTI & #Tonsillitis sebab trip pergi klinik seminggu dua ni pun dekat surat MC doktor tulis URTI aje semuanya. Yg menariknya, trending bulan sakitnya sama. Last year start kena pun bulan 4 juga. Physical / Psychological? Ha ha. Psst: tadi baru rajin bukak surat doktor. Condition yg tertera: pharyngotonsillitis with laryngitis with rhinitis. Semua pun "itis" . Patutnya dah "are". #lamejokes #Kfinebye #sedaptidurkathospital #makantidur
8 0
Buntelan lemak....๐Ÿˆ๐Ÿฑ #mak#makantidur #makantidur #kucingmager #ceuedoh
10 0
Ada untungnya dikasih tugas bikin boneka jari dari sekul...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Seharian maenin ini... Ga mau kemana2... Yg biasanya setiap minggu nagih pengen ke mall... Kali ini enggak... And than... doi ketiduran sambil nungguin bundanya gambarin hewan2 yg laennya... #efekminumobatflu #ujan2 #gerimissyahdu #palingenakdirumah #makantidur #maensamaanak
10 0
#MakanTidur#_yang satu Makan dan yang satu lagi Tidur๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Nindy_Mahesa#
16 0