Here's a happy little felt tapir to brighten up your day! 😊 . . . #tapir #malaysianwildlife #feltanimal #handmade #sewing #handicrafts #madeinmalaysia #keychain
3 0
Yesszah!!!😚 . Throwback cerita petang tadi 21 June 2018. Alhamdulillah annegels ni berjaya grab trial set for combination skin terakhir dalam stok saya. . Saya jumpa dia dekat lif masa COD barang annegels saya yang lain masa bulan Ramadhan haritu. Sempat borak sikit2 dan bertukar no phone. Dan kini dia dah jadi seorang annegels juga.😍 . Korang jangan sedih2. 😭 Walaupun trial set dah tak keluar lagi, kami ganti dengan travel set yang lebih complete. Siap ada lipcare dan organic emulsion lagi.🤗 . Plus dalam travel set ni kami bagi free kapas muka dan beg kecik comey khas utk letak skincare ni. 😁 . So apa tunggu lagi. Lets give it a try..😎 . Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat: http://DASCnaturalskincare.wasap.my . #DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #org#organiccare #nat#naturalcare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #mesrasolat
12 0
Ling's Design will be in Publika, Boulevard this Saturday and Sunday, from 10-10pm. Feel free to drop by for a visit #handmade #handcraft #handmadejewelry #handcraftedjewelry #hairaccessories #accessories #handmadeaccessory #bracelets #earrings #necklace #bazaar #bazaarmalaysia #madeinmalaysia #publika #publikamall #art #craft
9 0
Dua kuali sekali jalan #bolehtahan #madeinmalaysia #cooking the other menu is #chickenpopcorn yeahh..
4 0
[SET YANG COMPLETE DAN MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA] . Kini DASC mengeluarkan travel set yang mudah dibawa kemana-mana. Hanya bawa saja beg cute yang complete semua ni bila nak travel. Kadang2 pening nak bawak skincare set bila travel kan? Ha.. skrg DASC mudahkan kerja anda Travel set ni lengkap dah ada semua skincare . Set for OILY SKIN ni full of natural ingredients, bahan-bahan yang menyihatkan yang membantu MENGURANGKAN MINYAK, memudarkan jeragat dan parut jerawat, dan menyerikan wajah. . Dengan bahan-bahan natural terbaik ni, harganya cuma RM149 . Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat: http://DASCnaturalskincare.wasap.my . #DrAnneSkincare #HoneygoldLab #madukelulut #org#organiccare #nat#naturalcare #skincareberkesan #skincareselamat #skincaremurah #natural #organic #lipcare #lipbalm #claymask #serum #honey #jerawat #acne #madeinmalaysia #jeragat #cerah #organicemulsion #micelles #perfume #mesrasolat
15 2
I am so in love with gold accesories now since I've got that bangle from Iceland. Who to blame now? 😂 and oh, love the whimsical rabbit sketch by @susannelowillustration that we've got from @koncentmy Design Link - Artist Edition last May! Such a cutie.
40 2