🌻SERUM LUMIVIE🌻 . Assalamualaikum Hai semuaaa Haaa ni diaaa Ana nk share SERUM LUMIVIE dari Mary Kay. . Isi kandungannya ada BLACK PEARL dan beberapa bahan lain yg sgt bagus dan terbaik untuk merawat kulit.😍😍 . Siapa yang sesuai pakai serum ni? . ✅ Orang yang ada Jeragat dan parut jerawat hitam ✅ Orang yang nak kulit cerah ✅ Orang yang nk lembabkan kulit ✅ Orang yang ada masalah kulit kusam ✅ Orang yang ada masalah tona kulit tak sekata . Apa lagi?? Excited nak cuba tak😆😆 Jom ws ana 0175010563 or klik di bio!! . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan #marykaykedah #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani
0 0
Testimoni dari kak suria mahnon😍😍skin yang kusam kini dah cantik!!☺️☺️ Skin pun nampak sihat😍 . Jelas kan skin yg kusam kini dah cerah berseri!parut hitam bekas jerawat tak kelihatan lagi!!.produk yang bagus dan berkualiti takkan mampu beri kesan seawal seminggu ya!😆😆 Kerana produk yg berkualiti merawat skin secara semulajadi!🤗dan skin kita ambil masa selama 28 hari utk renew! So macam mana krim yg bagi kesan putih pucat dlm masa sminggu tu🤔🤔 Hanya bahan kimia seperti merkuri yang mampu buat kerja seperti ini dan melawan natural recycle!😞😞 . Kandungan utama ialah silymarin(milk thistle) yang mempunyai kesan antioksidan yang kuat🤗🤗🤗barulah skin boleh bernafas kan!!🤗 Bukan itu sahaja malah silymarin juga dpat melembut dan menenangkan kulit!!! . Kandungan ke dua pula ialah luo han guo atau buah panjang hayat yang mampu menggalakkan kulit sihat. . Nakkan kulit sihat mesti kena jaga kan!!1 set botanical effects mampu membersih,menaggalkan sel kulit mati ,menyegar dan melembapkan!!🤗🤗🤗jimat dan berbaloi sgt dear!ana pon mulakan rawat kulit dengan 4 langkah asas saja!!🤗 . Apa kebaikan jika kita amalkan 4 langkah asas ya!! ❤️kulit akan lebih sihat,dan tak timbulkan alahan tau . Jom rawat kulit secara sihat nak??free consultation dari ana!!pm budget!problem and ana akan guide ya!💕💕 Lots of love, Ana💕 0175010563 or klik di bio! . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan #marykaykedah #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves#like4like
1 0
Jangan skip cuci muka. Jangan skip skincare routine tau!. . Muka harusla bersih dari makeup and kotoran sebelum kita tidur. . Kita tak nak disebabkan kita xcuci muka, esok naik jerawat. 😣😣😣and paling sedih jerawat tinggalkan parut hitam . Cuci muka bersama Skinvigorate. Best sangat2!!!!😍😍😍 . 😎Kulit lebih bersih termasuk pores kita. 😎Mengurang kulit kusam. . 😎Menjimatkan masa sebab 1min je diperlukan utk cuci muka. (Siapa yg super duper bz, mmg Wajib ada Skinvigorate!) . 😎Ia massage kulit kita juga tau! . 😎Bristles brush yg halus membersih sehingga ke pores kita and sangat lembut . 😎sesuai utk kulit sensitive . Pair kan dengan mana2 cleanser favourite korang utk boost kan kesan pencucian. . Lepas cuci muka guna skinvi!mesti teruja dgn hasilnya!no more blackhead!!😍 Sgt affordable tau hanya rm1++ saja! Ws ana for free consultation ya! 0175010563 . #marykaykl #marykaydamansara #marykayshahalam #marykayseriiskandar #marykayipoh #marykaymanjung #marykaypahang #marykaysabah #marykaysandakan #marykaykedah #laraalana#uyainaarshad #wadiadra#neelofahijab #kulitsihat#ubatjerawat #ubatjeragat#ubatparut #kulitbreakout #bahanbotani#bellamara #duckscarves#tipskulitsihat
0 0
restok semua color ‼️ . Blouse Humaira RM29 Postage rm8sm rm10ss . . ALL READY STOCK!!😍 . . SAIZ & HARGA DAH ADA DALAM GAMBAR YE..💝💋 . UNTUK ORDER 👇 . 1.SILA SAVE GAMBAR 2.HANTAR KAT WASAP ======================== WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 . . . . #aaisyahdhiarana#champchampchampaaisyah#laraalana#babyterlajaklaris#rcw#raissatwin#mothercaremalaysia#ctdk#repost#resepimudah#ctdkjunior#yusufiskandar#sentiasabersyukur#abpbh31#dramasangat#igreviewmalaysia#fattzura#noradanish#aydajebat#pyjamasmurah#bajubudakcantik#bajubudakmurah#bajubudakmurahmalaysia#bajubudakperempuan#bajubabygirlmurah#hotfm#hotselebriti#meletop#trending#viral
1 0
restok semua color ‼️ . Blouse Humaira RM29 Postage rm8sm rm10ss . . ALL READY STOCK!!😍 . . SAIZ & HARGA DAH ADA DALAM GAMBAR YE..💝💋 . UNTUK ORDER 👇 . 1.SILA SAVE GAMBAR 2.HANTAR KAT WASAP ======================== WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 . . . . #aaisyahdhiarana#champchampchampaaisyah#laraalana#babyterlajaklaris#rcw#raissatwin#mothercaremalaysia#ctdk#repost#resepimudah#ctdkjunior#yusufiskandar#sentiasabersyukur#abpbh31#dramasangat#igreviewmalaysia#fattzura#noradanish#aydajebat#pyjamasmurah#bajubudakcantik#bajubudakmurah#bajubudakmurahmalaysia#bajubudakperempuan#bajubabygirlmurah#hotfm#hotselebriti#meletop#trending#viral
1 0
restok semua color ‼️ . Blouse Humaira RM29 Postage rm8sm rm10ss . . ALL READY STOCK!!😍 . . SAIZ & HARGA DAH ADA DALAM GAMBAR YE..💝💋 . UNTUK ORDER 👇 . 1.SILA SAVE GAMBAR 2.HANTAR KAT WASAP ======================== WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 . . . . #aaisyahdhiarana#champchampchampaaisyah#laraalana#babyterlajaklaris#rcw#raissatwin#mothercaremalaysia#ctdk#repost#resepimudah#ctdkjunior#yusufiskandar#sentiasabersyukur#abpbh31#dramasangat#igreviewmalaysia#fattzura#noradanish#aydajebat#pyjamasmurah#bajubudakcantik#bajubudakmurah#bajubudakmurahmalaysia#bajubudakperempuan#bajubabygirlmurah#hotfm#hotselebriti#meletop#trending#viral
1 0
restok semua color ‼ . ️Blouse Seksi . RM25 Postage rm8sm rm10ss . . ALL READY STOCK!!😍 . . SAIZ & HARGA DAH ADA DALAM GAMBAR YE..💝💋 . UNTUK ORDER 👇 . 1.SILA SAVE GAMBAR 2.HANTAR KAT WASAP ======================== WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 WWW.WASAP.MY/60195304086 . . . . #aaisyahdhiarana#champchampchampaaisyah#laraalana#babyterlajaklaris#rcw#raissatwin#mothercaremalaysia#ctdk#repost#resepimudah#ctdkjunior#yusufiskandar#sentiasabersyukur#abpbh31#dramasangat#igreviewmalaysia#fattzura#noradanish#aydajebat#pyjamasmurah#bajubudakcantik#bajubudakmurah#bajubudakmurahmalaysia#bajubudakperempuan#bajubabygirlmurah#hotfm#hotselebriti#meletop#trending#viral
0 1