Nak kurangkan berat badan dengan cepat tanpa bersenam dan tak ada masa sepanjangan sebok dengan urusan harian. Jom kurus bersama saya. Tips untuk cepat kurus akan disyorkan. Saya akan berkongsi pengalaman saya selama mencuba berbagai product sehingga menemui yang betul² berkesan sehingga saya dapat kurus dengan cepat. Saya juga akan ikuti perkembangan anda sehingga anda mencapai berat badan yang anda target. Cepat mula cepat kurus, Cepat kurus cepat cantik, WHATSAPP 0129009705 #bodydream#bodydreamcocos#bodydreamfibermax#coco#cocos#fibermax#jomkurus#kuruscepat#kurussihat#bakarlemak#detox#jomcantik#cocosagentkl#cocosagentselangor#fibermaxagentkl#fibermaxagentselangor#cocoskl#cocosselangor#slim#slimcepat#slimcepatdansihat#slimkurus#cepatslim#daguruncing
1 0
Nak Pinggang RAMPING??? Nak badan LANGSING??? 💃💃💃 . Mudah saja! Bizzy Boddy telah membantu ramai mendapatkan BENTUK BADAN ideal idaman mereka😍😍😍. 💯% diformulasikan daripada bahan semulajadi. . KEBAIKAN: 🍀Mengurangkan obesiti 🍀Memberi tenaga sepanjang hari 🍀Mengawal keseimbangan metabolisme 🍀Menurunkan kolestrol 🍀Mengawal selera makan 🍀Menyingkirkan toksin dalam badan 🍀Mengatasi masalah sembelit . . Sapa tak sabar nak kurus?? Wassap sis laju lajuu! . #biz#bizziboddy #feedbackbizziboddy #kempiskanperut #kurussihat#kuruscepat #kurusdarirumah #kuruscantik #kuruslangsing #kurustanpalapar #bizziboddy #kurustanpaubat #kurustanapberlapar #igshopmalaysia #ctdk #bazarpaknil #bazaarpaknilmurah #kosmetikmurah #instafamous #likers#malaysian #sayajual #sayajualmurah #visitmyig #igersmalaysia #sayajualonline #aliffsyukriterlajaklaris #terapiinstagram #terlajaklaris #fashasandhaxbizziboddy
5 0
Wow..tak diet pon boleh turun 2kg??😯😯 Hebat betol la.
4 2
Hilang 18kg !! Hilang 18kg !! Hilang 18kg !! Sebulan mesti loss 20kg 👏🏻👏🏻 tahniah. Awak cuba pasti awak berjaya. Bukan senang nak kurus. Tp awak minum kopi setiap pagi n malam awak dapat turun berat. Skrg dah cantik sangattt !! Nak sis guide wasap 0162855885.. klik link wasap kt bio utk fast reply 😘 #kop#kopicairlemak #kuruscepat #kurussihat #klubnalaleh #kopikurusviral #kopi #kopimalam #klubnalalehhq #jomkurus1malaysia
7 0
Anda dah diet, tak makan nasi 1 bulan lebih, tapi berat badan tetap macam tu juga? . . Ini mungkin puncanya. . . Makan bergoreng bukan lah tak boleh langsung. Tapi, kalau anda kerap makan di luar, terutamanya ayam goreng, ikan goreng, pisang goreng dan sebagainya, minyak yang digunakan di”recycle” oleh kedai makan secara berulang kali. . . Lemak dan kalori dalam minyak tersebut adalah jauh lebih tinggi berbanding jika memasak di rumah. . . Anda mungkin boleh mula dengan cara masak sendiri makanan dari rumah bagi menjimatkan pengambilan kalori harian anda. . . #audela #inspirasikeyakinanku #tipskurus #rahsiakurus #rahsiakuruscepat #nakkurusbadan #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusdarirumah #kuruslangsing #kurusputihserentak #audelapenang
3 1
. . APA ITU SYMA COCO . ☕Syma Coco produk terbaru dari Syma Beauty merupakan minuman coklat  kesihatan dan kecantikan tanpa kolagen. ☕Khas kepada yang tak boleh ambil  kopi. ☕Selain menggebukan kulit, Syma Cocober fungsi untuk menurunkan berat  badan berlebihan tanpa perlu diet ketat. Sedap berkrim sesuai untuk diminum dan diamalkan. ☕Apa tunggu lagi. Jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain. FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/ KEBAIKAN SYMA COCO . 🍫Mengelakkan daripada kanser usus 🍫Menurunkan paras kolestrol dalam darah 🍫Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🍫Menggebukan kulit serta awet muda dari dalam 🍫Melambatkan penyerapan gula dalam badan 🍫Menurunkan berat badan berlebihan 🍫Melegakan sistem penghadaman KANDUNGAN BAHAN-BAHAN SYMA COCO . 💕Ekstrak malt 💕Serbuk coklat 💕Instant slim milk 💕krimer bukan tenusu 💕Garcinia Cambogia 💕Cream coffea 💕Green tea . CARA PENGGUNAAN  SYMA COCO . 💖Campurkan satu paket ke dalam 150ml air panas 💖kacau sehingga larut dan sedia diminum 💖Banyakkan minum air kosong . Satu kotak 15 sachet x 20g . #cocosyma #cocosymamurah #cocosymaoriginal #cocosymaborong #cocoyma #symacoco #symacocoamurah #symacocooriginal #cocosmurah #cococs #cocosoriginal #cococsdrink #cocoslimmingdrink #cocodiet #minumandiet #diet #ubatkurusmurah #minumankurus #letsbengkung #nak#nakslim #tipskurus #supplementkurus #rahsiakurus #kurussihat #perutkempis #nakkuruscepat #kurustanpadiet #ubatkurusmalaysia #nakslim #produkkurusberkesan #misikurus2019
4 0
. . SYMA PREMIUM GREEN & WHITE COFFEE 2in1☕🍵☕🍵 . Nak 10X SLIM MELIM dan 10X PUTIH GEBU satu badan macam @syima_eima dengan hanya minum sekali sehari?😉😉 . 🌿SYMA PREMIUM GREEN & WHITE COFFEE🌿 .  Panas-panas lagi, produk keluaran terbaru Syma Beauty by @syima_eima❗😍😍 Ini bukan kopi biasa❗❗ Ini adalah Super Premium Green & White Coffee yang pertama untuk memutih dan mengurus ❗❗ Kopi hijau pra campuran berkualiti premium.👍👍 Kebaikan dlm secawan . 🌿SYMA PREMIUM GREEN & WHITE COFFEE🌿 ✔️Putih, Slim, Montok, Merecik ✔️Kurang Gula ✔️10X Rendah kafein berbanding kopi biasa ✔️10X kuasa pemutih ✔️10X kuasa 'slimming' . 👒SYMA PREMIUM 2IN1 GREEN & WHITE COFFEE KOPI HIJAU + KOPI PUTIH kini dalam 1 box Lebih jimat dan lebih tahan lama. Lebih berkesan untuk PUTIH KURUSAWET MUDA SIHAT Rahsia Badan Sihat Menawan dan Kulit Putih Gebu Berseri👒 . Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah : . 💛Menurunkan berat badan yang berlebihan 💛Melambatkan penyerapan gula dalam badan 💛Melegakan sistem penghadaman 💛Menurunkan paras kolesterol dalam darah 💛Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 💛Kaya dengan vitamin dan mineral 💛Menenangkan badan dan fikiran 💛Menghilangkan rasa mengantuk 💛Melembap dan mencerahkan kulit 💛Melembatkan proses penuaan 💛Mengurangkan kedutan di wajah 💛Mengurangkan tekanan darah tinggi 💛Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata 💛Memulihkan kulit berparut dan berjerawat 💛Menguatkan sistem ketahanan badan . #symapremiumgreencoffeemurah#symapremiumgreencoffee#sym#sym#symapremiumgreenandwhitecoffee #sym#sym#symacoffeeinal #symawhiteningcoffeemurah#sym#sym#symagreencoffeeinal #symagreencoffeemurah#symawhiteningcoffee #symacoffee #symapremiumgreenandwhitecoffee #sym#symapremiumgreenwhitecoffee #symapremiumgreendanwhitecoffee #sym#symapremium2in1 #sym#symacoffee2in1 #kopicampuran #symagreencoffee #symacoffee #symapremiumgreenandwhitecoffee #symapremiumgreenwhitecoffee #symapremium2in1 #symacoffee2in1 #greencoffee #slimputihgebu #symabeauty #jomcantikkurus #kopihijau #greencoffeemurah #kopikurusviral #symagreencoffee #symawhitecoffee #ubatpelangsing #demicantik #ubatkurusberkesan #kuruscepat #kurussihat #coffee
2 1