Enjin & parts kereta kita tu nak cari sparepart..kemain senang. Kita jaga sungguh2 keta kita.. body nak kena polish, cukup masa g servis. . . Tapi badan kita ni kalau rosak (sakit) jangan kata nak repair, nak ganti pun xde sparepart. . . Bagitau saya mana nk cari ganti kaki /body parts kita lau nk tukar. Toksah kata kaki, 1dr 10 jari kecik yg kita ada ni tak ternilai harga nya. Tiada bandingan dgn wang. . . Maila kita belajar hargai diri. Diri kita, badan kita ni nikmat Allah bagi adalah amanah yg kita wajib jaga agar sentiasa tip top. Lama lagi nak pakai tu. . . . PENDAFTARAN KURUS ONLINE COACHING KINI DIBUKA. . . Untuk pendaftaran sesi November klik link pada bio ig @maznahpawi . . 📲 Maznah Pawi + 6011 12241223 (whatsApp only) #kur#kurusnecoaching #teamcoachyatie #💯online . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan#fitnessmeal #kurusbadan #onl#onlinecoaching#tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam#kurussebelumkahwin #dietsenang #men#menusihat#resepi #resepisedap #resepimudah#menudietsihat #herbalife #herbalifecoach#calories #bodytransformation #instagramfilters#tuandanial #lisasurihani #kuruscepat #kurus#eatclean #menusihat #kurus #tipsdiet #onlinecoaching
0 0
Sila order air kosong sejuk, panas, air suam, plain water, sky juice dan sekaum. . . . Ni la punca naper statistik diebetes Malaysia tertinggi compare ngn negara2 jiran. Negara Kita paling tinggi consume gula. . . Sapa yg suka minum air cam kt video ni sama la umpama org yg x sayang kaki, x sayang diri. We deserve to be healthy when we cut our sugar intake. Kesedaran mesti bermula dalam diri kita. . . Katakan TIDAK pada air manis. . . PENDAFTARAN KURUS ONLINE COACHING KINI DIBUKA. . . . Untuk pendaftaran sesi November klik link pada bio ig @maznahpawi . . 📲 Maznah Pawi + 6011 12241223 (whatsApp only) #kur#kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online . #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan#fitnessmeal #kurusbadan #onl#onlinecoaching#tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam#kurussebelumkahwin #dietsenang #men#menusihat#resepi #resepisedap #resepimudah#menudietsihat #herbalife #herbalifecoach#calories #bodytransformation #instagramfilters#tuandanial #lisasurihani #kuruscepat #kurus#eatclean #menusihat #kurus #tipsdiet #onlinecoaching
1 0
“I know it's 3 meals a day, but how many should I eat at night?” 🤪😂 #bowtie @koabear_bandanas
148 9
7 kelebihan untuk cepat kuruskan badan dengan Chocoloss XS! . Jangan tunggu lama2 dan take action. Korang kena ambil tindakan dari sekarang dan tanam azam untuk kurus dengan cepat dan selamat! . Chocoloss XS adalah formulasi terbaru 2019 yang mempunyai daya penurunan berat badan yang tinggi dan mampu untuk membakar lemak2 tepu dalam badan korang. . Kalau korang masih ada masaalah berat badan or lemak2 tepu tu, Chocoloss XS adalah jawapannya! Insyaallah boleh turun sehingga 5kg seminggu serta amalkan pemakanan yang sihat! . Cepat2 sementara stok masih ada dan harga promo khas untuk 10 yang terawal! . whatsapp link di bio atau DM untuk order! . #cho#chocoloss #chocolossxs #kur#kurusdengancepat #dietsihat #kurustanpapantang #nakkurus #chocoloss #kuruscantik #kuruslangsing #bakarlemak #bengkungmoden #chocolate #supplementkurus #ubatkurus #bengkungmurah #bazaarpaknil #kuruscepat #kurus #kurusbadan #coachkurus #kuruskanbadan #tipskurus #produkkurus #nakkuruscepat #jomkurus
0 0
Active Ingredient dalam Chocoloss XS. Setiap ingredient membantu dalam menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat! Kesan seawal 7 Hari Turun 5kg. . #cho#chocoloss #chocolossxs #kur#kurusdengancepat #dietsihat #kurustanpapantang #nakkurus #chocoloss #kuruscantik #kuruslangsing #bakarlemak #bengkungmoden #chocolate #supplementkurus #ubatkurus #bengkungmurah #bazaarpaknil #kuruscepat #kurus #kurusbadan #coachkurus #kuruskanbadan #tipskurus #produkkurus #nakkuruscepat #jomkurus
1 0
The bess sos diet evaa... Rasa mmg sedap letupss.... Sekali cicah pasti nak lagi. Ada 3. Level kepedasan semua.. Nak order?? Klik link whatsapp dekat bio coach Sue tu... . . . . . INTAKE October 2019 kini Dibuka!! . Nak saya bantu anda diet secara betul dan sihat?? Nak tak kurus dengan efektif dan betul2 menjadi, hanya melalui worldwide online sahaja??? . . . Whatsapp saya sekarang!! . Ada COACH, ada ILMU & ada TEAM DIET Yang memberi motivasi mesti diet anda lebih seronok 👉 DIET dan KURUS jadi MUDAH dengan bantuan Coach Suehaila . Untuk Daftar Pantas, klik je link whatsapp di bio dan komen "NAK JOIN DIET" @eatslimwarrior_coachsuehaila Coach Suehaila : . . . . #diet #fit#fitness #gym #hea#healthy #health #dietsehat #weightloss #fit #healthyfood #workout #nutrition #bodybuilding #food #motivation #lifestyle #healthylifestyle #fitnessmotivation #fitfam #eatclean #training #dieta #kurus #langsing #exercise #pelangsing #muscle #instagood #like #dietfood #bhfyp
5 0
JOM DAPATKAN BALIK SIZE PINGGANG XS MCM REMAJA DULU! . Size pinggang dari 24cm skrang 30cm dan keatas? Dulu body bentuk hour glass skrang hour glass pun dah kemana...kita faham masalaah sis. . Dah habis diet dan excersize, berat turun sikit je? Kita suggest sis tambah supplement yang boleh bantu membakar dan membuang lemak2 toksin dalam badan sis dengan try amalkan Chocoloss XS. Terbukti berkesan dan paling penting selamat digunakan dengan Kelulusan KKM. . JOM Whatsapp admin or DM untuk order skrang! Harga Promo kami khas untuk 50 orang terawal! . #chocokurus #chocoloss #chocolossxs #chocolateslimming #kur#kurussihat #kurus #slimmingproduct #pinggangramping
0 0
Just in case you were on the fence about whether or not to try a cleanse or detox at the change of season... “A GREAT time to detoxify and cleanse your body is during the change of seasons. ... You will experience powerful changes, inside your body and outside, and be prepared to bring your relationship with food into a much greater focus. You will experience changes such as weight-loss, high energy, better focus and clear skin.”
9 1