🔥HILANG 14KG LEPAS CONSUME 3 BOX DEMICA🔥 . DARI 68KG ➡️ 54KG . Wowww biar betul??😱👏🏻 Even makan banyak tapi berat tetap turun! Akak ni dah consume 3 box #Dem#Demica , memang berbaloi-baloi uolsss takkan la nak kurus cantik tapi taknak invest sikit. . Bukan utk org lain, utk keyakinan diri sendiri & utk suami jgk kan. Hehe. Lelaki pn boleh consume tau jgn ingat perempuan je nak kurus?😎💆🏻‍♂️ . Sape lagi nak kurus dengan #Demica ? Cer komen SAYA . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kur#kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nak#nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
0 0
Herbanika Barut (serbuk) dan Krim Herbanika Barut diproses bagi kegunaan luaran bagi memudahkan kegunaannya untuk rawatan merampingkan badan. . Formulasi tradisional ini dapat membantu: ✔Mengeluarkan darah kotor, darah nifas, lendir dan angin keracunan daripada rahim. ✔Mengejapkan otot bahagian perut yang longgar dan menggeleber. ✔Mengempiskan perut dan memecahkan lemak berlebihan dibahagian badan. ✔Mengurangkan jalur kulit dan memutihkan kesan perut. ✔Kembalikan kelangsingan badan yang terserlah di bahagian pinggang, perut, pinggul, paha, dan lengan. . . WA 0192254259 . #her#her#herbanikat #krimbarut #herbanika #kurus #ramping #nr #nonaroguy #herba #nrmustajab
0 0
Yg ni step ke 3. So, untuk kekal kurus dan cantik kena ikut rutin kita yg ni tau 🤗 . Jangan malas2 tau . Happy working guys !❤️ . #Takglowtakmimpimikalah #mim#mimpimikarisembilan #mimpimikaseremban #mimpimikasenawang #mimpimikapetalingjaya #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #jomcantik
1 1
Make them stop and stare! It’s time to love your face exactly as it is! Dont let a spot or blemish put you off showing your natural beauty to the world. . . Keen to order 0172940383 MEGA RAYA SALES RM75 per box . . #Romeesaskinz #RomeesaSignature #Amiebeaute #Whitening #Slimming #Detox #Antiaging #antikedutan #awetmuda #Penggandaantenaga #Putihsihat #put#putihkurus #lansing #cerah #organik #putih #selamat #Energyboost #gebu #kurus #sihat #detok #cantik #dalaman #luaran #Botanical #Supplement #Malaysia #Singapore
4 0
Apa itu Aloevera ...?? *DIDALAM HADITS, LIDAH BUAYA NAMA ARABNYA "AS-SABIR"* Ternyata jauh sekali, sebelum pengetahuan sains modern dan penelitian2 akan manfaat alat-alat yg canggih berkembang, Rasulullah S.A.W sudah terlebih dahulu bg tahu bahawa segudang manfaat ada dari pokok tumbuhan Lidah Buaya ini. Antara Manfaat Lidah Buaya @@ As Sabir @ Aloe Vera ini: . 1. *SEBAGAI UBAT MATA* Nabi Muhammad SAW bersabda kepada orang yang sakit mengeluhkan keadaan matanya ketika melaksanakan ibadah haji, “Tutupilah dengan lidah buaya” (HR.As-Suyuthi). . 2. *SEBAGAI BAHAN PENCERAH KULIT* Nabi Muhammad SAW bersabda kepada Ummu Salamah, “Tahukah kamu, apakah ini?” Ummu Salamah berkata, “Ya, itu lidah buaya”. Nabi Muhammad SAW bersabda, “Lidah buaya(As sabir) mencerahkan (memutihkan) wajah. Jangan menerapkan nya (pada wajah) selama siang hari. Jangan gunakan lidah buaya kecuali di malam hari” (HR. Abu Dawud). . 3. *UBAT YANG SANGAT BAIK* Nabi Muhammad S.A.W bersabda, “Dua ubat yang pahit ini sangat baik, yaitu lidah buaya dan seledri air” (HR. Abu Daud). 4. *MEMILIKI BAU YANG WANGI BILA DIBAKAR* Nabi Muhammad S.A.W bersabda,“Di dalam pemanas mereka (yang tinggal di surga), lidah buaya akan dibakar, sehingga akan tercium aroma yang harum” (HR. Bukhari). JELASlah akan kita manfaat-manfaat lidah buaya sudah diketahui Rasulullah S. A. W. terlebih dahulu namun kita seakan tidak mau pedulikan mengenai hadits-hadits tersebut, dan setelah adanya Ilmu pengetahuan ini melalui asas penelitian maka ianya mulalah berkembang, justeru tu skrg kita mula sedar akan luarbiasanya kebaikan & kelebihan As sabir ini. ✅Follow Instagram: kedai_kak_yus_riyadh ➡️Whatsapp: +966594912399 #yuslidaothman #aidilfitri #salamperantauan #hariraya #hariraya2018 #kedaikakyusriyadh #RichTeamForeverYus #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan #aloeberynectar #aloevera #det#detox #foreverliving #kulitcantik #kurus #sihat #supplement #detox #jomcantik #jomkurus #raya #bazarpaknil #madu #maduasli
3 0
Cukup Minum Jus Bs kurus 2-5kg/mgu lohh 😍😍 Gak pake ribet, Gak pake olahraga, gak pake pahit, gak pake bahaya 😍😍 Apaan sih itu? Penasaran kan? . Pertama di Indonesia.. Minuman Jus pelangsing dengan rasa blackcurrant yg bs membakar lemak anda dalam hitungan minggu dan dijamin tidak bahaya untuk kesehatan tubuh anda 😁 . Mau Slim? Minum Slim Juice WMP donk 😆 INFO PRODUK & PEMESANAN ? NB : FREE KONSULTASI SEBELUM PEMBELIAN CHAT LANGSUNG 👇👇👇👇👇👇👇 . Contact Person : Cheristian 📱Line : cheristian_volcom 📱IG : bos_hwimedan 📞WA : 082165337387 . #Testimoniwmp #die#dieti #diet #dietsehat #dietmayo #tipsdiet #tipscantik #wmp #wmphwi #ori #herbal #kurus #kuruscepat #kurusinbadan #kurussehat #testimoninesv #pembakarlemak #lansing #langsingsehat #langsingalami #langsingaman #wmpmedan #wmpmurah #wmpjakarta #komunitas #ibu #dietaman #kulinermedan #car#carakurusbadan #carakurus
3 0