Coffee Scrub ni selain tanggalkan sel kulit mati, ia boleh kecutkan jerawat dan pudarkan segala jenis parut. . Rice Milk Soap pula untuk seimbangkan masalah kulit berminyak dan kecutkan jerawat. . Kenapa dua ini dijadikan combo? Sebab bila kita ada jerawat, kita kena first cuci pori dengan scrub muka untuk tanggalkan sel kulit mati, segala sebum dan kotoran. Untuk kekalkan pori bersih, kita kena kurang kan minyak dari terus tersumbat dalam pori. Minyak tu punca ada kuman jerawat dok membiak tu 😱 Ha sebab tu combo ni sangat membantu untuk yang ada jerawat. . CLEAR SKIN SET RM47 • Original Coffee Scrub RM29 • Rice Milk Soap RM18 . Harga still bawah RM50 walaupun beli dua items. DM/WS saya di 019-5209037 untuk purchase 🤗 Dan awak akan dapat special gifts 🎁 . #coffeescrubbymademoiselleqistina #ricemilksoapbymademoiselleqistina
5 3
Grece "NASA" Grece Nasa adalah berbentuk crystal tidak lengket & tidak bertabur seperti bedak. *Manfaat GRECE NASA* : - Mengatasi bau badan - mengatasi gatal" akibat kutu air, panu,kadas,kurap.dll - mengatasi ketiak hitam. - mengatasi tumit pecah2. Info order,konsultasi silakan chat : 👉WA : 0823 3731 4942 👉Shopee :https://shopee.co.id/hamiyah_onshop #herbalnasa #mahasiswi #gatal #gatalgatal #gatalkulit #obatgatalgatal #kulitgatal #gatal2 #penghilanggatal #kakigatal #kakipecahpecah #kulitbermasalah #masalahkulit #kulitsensitif #sabunkulitgatal #obatgatalherbal #atasigatal #biangkeringat #sabunketiak #badanberbau #solusibaukeringat #mencerahkanketiak #olahragawan #oranggemuk #aktifolahraga #tokonasasidoarjo
2 0
Using moisturizer twice daily is super important. Walaupun kulit you jenis berminyak. Super wajib pakai. Yes, really! Please try new Timewise Age Minimize 3D Day Cream & Night Cream. Each of them contains encapsulated resveratrol, vitamin B3 and an age-defying peptide to make your skin look youthful, moisturised and radiant.☀️🌙 Barulah terjaga rapi dari siang sampailah ke malam. For now, tak ada jual asing lagi. Please grab Promo bulan ni sebab you all akan dapat FREE Timewise Moisture Renewing Softener (RM93) & jugak dapat FREE pink pouch bag Mary Kay. Super best! SET MY SEP18 TW 3D Normal/Dry or Combination/Oily Price : RM528 I offer the following : 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Samples 🆓 Postage to SM & SS 🆓 Lifetime Consultation ➖➖➖Extravaganza Discount 🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet 🆓 Mary Kay Product Order Sheet °°° Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
8 2
💙Hari ini, sis nak kongsi tip kepada semua baik lelaki mahu pun perempuan tak kira muda atau tua. . . ⬇️Sesiapa ada masalah :- . 💧Jerawat . 💧Jeragat . 💧Kulit muka tidak sekata . 💧Kulit berminyak . 💧Nak kulit sentiasa lembab . 💧Nak protect kulit muka dan badan dari  sunblock. . 💧Nak flawless dan glowing . . . 💎KELEBIHAN AURORA💎 . 💍Jerawat semakin kecut . 💍Parut jerawat semakin pudar . 💍Kulit muka tidak berminyak (jenis kulit berminyak) . 💍Merawat parut di kulit muka dan badan serta menghilangkn blachead . 💍Mengecilkan liang roma . 💍Menegangkan kulit muka . 💍Melembabkan & mencantikkan  kulit muka serta badan. . 💍Kulit muka menjadi flawless dan glowing mencantikkan kulit . .☎️ whatsapp 012-6409256 tuk sebarang pertanyaan . @aurorasx_pandanindah . #aur#aurorasxpremium  #teamaurorahidayah #aurorasxoriginal #aurorasx #aurorasxmurah #nakkulitcantik #nakkulitputih #aurorasxtanjung #malaysia #jerawat #jeragat #flawless #pro#produkviral2018 #viral #produkviral #kulitbermasalah  #stokisauroratgmalim #auroratestimoni #nakcantik #nakgebu #produksafieyillias #teknologikorea #kulitputih #kulitgebu #ejenwanted #dropshipwanted
4 0
Hasil dari 10bln tempel bilas amoorea Jerawat minggat dan bopeng pun menghilang tanpa oles" krim siang,malam dll. Walaupun cara kerja amoorea berproses dan gk instan tapi hasilnya nyata... Amoorea hanya untuk orang' yg sabar dan tidak banyak mengeluh menghadapi detox.. #testiamoorea #amooreaallinone #amooreajakarta #amooreaasli #Nuamoorea #bekasruamasi #bumilcantik #bebasbopeng #lahawlawalakuwataillabillah #penghilangbekasluka #Amoorea #memberamoorea #distributoramoorea #kulitbercahaya #kulitkusam #kulitsehat #kulitbermasalah #mencerahkanwajahkusam #cantikalami #cantiknatural #creamdokter #creamwajah #amanuntukbayi #skincareamanbumil #busaamoorea
4 0
KELEBIHAN AURORA SX PREMIUM : Aurora SX Premium menggunakan teknologi IDEBENONE 🔆Bebas Kolagen, tiada masalah diambil oleh mereka yang alahan, resdung, gangguan hormon atau yang bimbangkan berat badan bertambah kerana kesan sampingan Kolagen Kesan seawal 1 biji pengambilan pertama! 🔆Melembapkan dan menghaluskan kulit dalam masa 24 jam 🔆Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup 🔆Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat 🔆Jeragat semakin pudar dari hari ke hari 🔆Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang 🔆Mengecilkan liang pori serta memudarkan parut 🔆Mengurangkan bintik2 hitam dan tanda penuaan awal 🔆Merangsang penghasilan sel2 kulit baru yang sihat serta memperbaiki tekstur kulit 🔆Kulit lebih tegang, anjal dan awet muda ⚡📲whatsapp for fast reply www.wasap.my/601115546485 http://www.wasap.my/601115546485 💸💰dropship / agent juga diperlukan...meh buat duit ngan kami... 💰💸 #aur#aurorasxium  #teamaurorahidayah #aurorasxoriginal #aurorasx #aurorasxmurah #nakkulitcantik #nakkulitputih #aurorasxtanjung #malaysia #jerawat #jeragat #flawless #pro#produkviral #viral #produkviral #kulitbermasalah  #stokisauroratgmalim #auroratestimoni #nakcantik #nakgebu #produksafieyillias #teknologikorea #kulitputih #kulitgebu #ejenwanted #dropshipwanted #safieyillias @fahizurens @aurorasx_tanjungmalim @safieyillias94 @auroraofficial_hq
6 0
Hasil dari 10bln tempel bilas amoorea Jerawat minggat dan bopeng pun menghilang tanpa oles" krim siang,malam dll. Walaupun cara kerja amoorea berproses dan gk instan tapi hasilnya nyata... Amoorea hanya untuk orang' yg sabar dan tidak banyak mengeluh menghadapi detox.. #testiamoorea #amooreaallinone #amooreajakarta #amooreaasli #Nuamoorea #bekasruamasi #bumilcantik #bebasbopeng #lahawlawalakuwataillabillah #penghilangbekasluka #Amoorea #memberamoorea #distributoramoorea #kulitbercahaya #kulitkusam #kulitsehat #kulitbermasalah #mencerahkanwajahkusam #cantikalami #cantiknatural #creamdokter #creamwajah #amanuntukbayi #skincareamanbumil #busaamoorea
7 0
FREE 1X Lip Dermal Therapy bernilai RM 68 setiap satu dgn setiap rawatan facial berikut: 📍RF Skin Lifting RM138 1st Trial 📍Cleopatra Milk Facial RM100 1st Trial 📍SOS Sensitive Skin Facial RM108 1st Trial Terhad sehingga 30 Oct 2018 WA kami 013 5868226/Call 03 41418226#PromosiSpa#SpaGombak#Gombak#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#discount#kulitputih#lunchtimefacial#terapiinstagram #setapak#batucaveskualalumpur#malaysia#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#collagenfacial#jerawatpasir#parutjerawat#beautifulwomen
1 1