Ekzema ni boleh buat kita stress. Sudahlah gatal, kulit akan jd kering dan menggelupas. Makin kering makinlah gatal2. Jadi kalau x nak bg gatal kenalah sentiasa sapu losyen. Tp sampai bila kan? Customer kak ann guna baru sebuku #sabunanggunpesona Masalah kulitnya semakin baik. Dan dia terus repeat order. Segar tau badan mandi dgn mandian herba APS ni? Jom.try! Wasap kak Ann 017 9032210 Stokis sah JSD #sabunanggunpesonajsd #jamususukdara #sisjualjsd #kulitbermasalah #baubadan #sabah #serawak #jsdselangor #klang #anggunpesonasoap #ekzema #melaka #puchong
1 0
Kutus kutus herbal healing oil, minyak ajaib yang membantu menjaga kesehatan keluarga. Cocok di pakai sehari hari. Untuk info dan pemesanan bisa langsung chat di 087857174790 Reseller are welcome 😉😉😉😍 #griyasekarsbali#kesehatan#kecantikan#griyasekars#perawatankulit#perawatanherbal#obatherbal#untukkeluarga#bali#ramuanherbal#product#productlokal#vilavilibali#iswaradiamond#kulitbermasalah#minyakkutuskutus#minyakbalur#healingoil#healing#sehat#agenresmi#herbal#
6 0
. Chill lah ok? 😊 . . #vcsbyannona #annona #cantiktanpasuntik www.wasap.my/60135801874/vcs
6 2
Cantik kan Starter Kit Bag terbaru ni. Sis memang suka sangat design bag ni. Actually boleh pakai dengan 3 cara tau. Hebat kan. Just bermodalkan RM189, awak bukan je dapat bag cantik ni. Dapat real size products Mary Kay. Dengan RM189 ni awak boleh plan & action for unlimited income. Ha inilah rahsia bisnes Mary Kay. 😉 Now bukan lagi rahsia sebab Sis nak share dengan awak semua! Bukan lah Starter Kit semata-mata. Inilah permulaan. Permulaan bisnes/perniagaan sendiri. 😍 JOM Sis kan ada untuk guide awak. Apa awak tak tahu, in shaa Allah Sis dah tahu. Duduk saja tak datang duit tau walaupun product kita yang TERBAIK di dunia. Macamana nak mula? Meh sini Sis tunjuk ajar ku Sifu. Bila ada orang guide, senang nak start kan. More information. Nak tanya apa-apa. Klik terus link WhatsApp Sis kat bio. Thank you. Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile
1 1
RAWATAN ACNE ATTACK DI AMBEAUTY FACIAL 5 Steps treament: Hanya RM98 1st Trial 📍DEEPCLEANSE 📍AQUASONIC TREATMENT 📍ANTI ACNE IONOPHORESIS 📍LIGHT THERAPY 📍COOLING MASK Free Konsultasi dan Analisa Kulit Bersama Dr RizaH Razali ☎034141822 WA 0135868226 Ingin cuba facial yg menggunakan tenaga berteknologi tinggi bagi tujuan rawatan muka #jerawat#parut#parutjerawat#acne#kulitberminyak#kulitbermasalah#kulit#sayajualservice#sayajualmurah#facials#ledmask#beauty#facialspray#setapak#kulitgebu#kulitkering#facialspray#facials#kulitcantik#lunchtimefacial#gombak#batucaves#kulitsehat#pengantin#beautiful#muslimahspa#estetik#bestoftheday#diskaunhebat#promosi#bazaar#microdermabrasion#microdermabrasion
8 1
DAHI DAH LICIN OII😱 • Kulit flawless macam kulit telur siapa taknak oi. Konsisten guna Bougas serum sampai boleh dpt skin yg sebagus mcm ni. Agak2 dia pakai berapa botol ae🧐 Hahaha • #bou#bou#bougasbeautym #bougasbeauty #bou#bougasserum #say#sayajualbougasbeautyserum #bougasserummelaka #codmelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserum #bbs #bbsmelaka #bougasbeautyserummelaka #sayajual #serumviral #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct #teamaana #cantikdenganhanyatigatitis #beautywiththreedropsonly #bou#bougasbeautyadvancedserummelaka #bougasbeautyadvancedserum
2 2