Hobi Uwais melihat Baba n Umi Solat . . Setiap kali Baba dan Umi solat Uwais mesti perhatikan ja dari tepi camtula . Alhamdulillah . Moga Umi dan Baba dapat jadi contoh yang terbaik buat Uwais . . Doakan kami ya kengkawan semua 😘 . Ameen . . . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewais #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix
81 5
3 biji sekali sewa 😍 . Tq Iman and the geng , menyewa kereta nak pergi jenjalan dengan kengkawan sempena nak cuti semestar ni . Tq for using #MCCR service . Korang memang terbaik 😘 . Sesiapa yang ada atau kenal sedara mara , kengkawan ada masalah pengangkutan di #Perlis boleh rojer Kak Bell ye 😍 . WWW.MYCAMPUSCARRENTAL.COM . 012-9489865 . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix
45 0
SAYA SANGAT BERSYUKUR!!! . Salah satu perkara yg membahagiakan abg, dalam apa yg abg buat, adalah abg tahu yg abg memberi manfaat pada ramai orang. . Dan abg berazam untuk memberi manfaat pada lebih ramai orang, jadi bantu abg ya untuk sebarkan post ini dan servis abg pada Keluarga dan rakan-rakan kalian. Semoga mereka tahu yg kami wujud untuk bantu mereka. . Sabda Nabi S.A.W , " Sebaik-baik manusia adalah manusia yg memberi manfaat pada manusia lain" . Tengok lagi Testimoni-testimoni kami di siniπŸ‘‡ #mcc#mcc#mccruitmperlis #mcc#mccrtestimoni . @tuahbakhit Pengurus Mccr Uitm Perlis. . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewaperlis #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix
26 4
Tahniah diucapkan kepada semua pelajar UITM yang telah berjaya menamatkan pengajian dan yang akan meraikan kejayaan kalian pada konvokesyen kali ini πŸŽ“ . . Semoga ini menjadi pembakar semangat dan pendorang buat kalian semua untuk terus maju jaya di masa hadapan 😘 . #uitm #uitmarau #uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrtestimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalis #ker#ker#keretasewais #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix
20 1
Setiap kali musim konvo kitorang pun Konvo sekali 🀣 . Ada tak yang konvo dengan pasangan dan anak sesi ni πŸ™‹β€β™€οΈ kita geng πŸ’•πŸ˜˜ . #uitm #uitmarau #uit#uitmperlis #uit#uitmarauperlis #mcc#mccrimoni #mccruitmperlis #mycampus #perlis #car#carrentalperlis #ker#ker#keretasewais #carrental #keretasewaarau #keretasewamalaysia #carrentalmalaysia #kereta #keretasewa #uitmarauperlis #ptss #unimap #kolejkomunitiarau #kolejvokasionalarau #barubersihwangi #mccr #greenmatrixcarrental #greenmatrixyourtravelspace #gogreenmatrix #uitmperlis #konvokesyen #uitmdihatiku #konvouitm #istiadatkonvokesyen #istiadatkonvokesyenuitmke90
444 17